Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatek23 wrote:no ale przecież implantacyjne nie jest kawa z mlekiem a myślałam że raczej jakoś jasnoróżowe hm
-
Edka wrote:Matko jak ten cykl mi się wlecze, tzn ta druga część, do pregnylu szybko mi zleciało a teraz się ślimaczy, dopiero 5 doba po pregnylu
Tez tak zawsze mialam, ale nie tylko po pregnylu. U mnie w kazdy cyklu starankowym faza lutealna sie wlekla. I wkrecalam sobie rozne objawyHashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
Puk puk.... Można?
Miałam dziś (przed HSG) wykonane USG i w 10dc stwierdzono pęcherzyk 27mm - lekarz powiedział, że to pęcherzyk przetrwały z poprzedniego cyklu i trzeba się go pozbyć, bo blokuje jajnik, a cykl możemy spisać na straty. Czy faktycznie nie ma szans na owulację w tym cyklu? Co z Pregnylem w tym cyklu? Cykle zazwyczaj mam ok.28-dniowe, w zeszłym przyjęłam iniekcję 10.000j Pregnylu.
Szukam informacji, ponieważ moja lekarka prowadząca jest na urlopie i chwilowo mam problem ze skontaktowaniem się z nią a wiadomo, że ciężko jest o tym nie myśleć.
Swoją drogą - jeśli nie Pregnyl, to co? Bo jeśli po 10.000j Pregnylu "nie pękam", to jakoś mizernie to wygląda -
Hej
Przychodzę do was z wieściami ....
Mała mi gdzie się podziewa ???
A wiec dzisiaj tam mnie brało na wymioty od rana że po pracy zrobiłam test i wyszedł bladzioch . Jutro powtórzę rano test i jeśli wyjdzie pozytywny zrobię bete z progesteronem . Mam 2 dni do @ a ja bym miała takie objawy chyba test miałam trefny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:14
Edka, Kasiek23, Kamilam8, monik, Madzkk93, Mała_Mi79, Nikita2 lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Anakonda!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW!!!
Rewelacyjne wieści.
Trzymam kciuki za bete. Dawaj znać na bieżąco!
Mnie też na początku mdliło jeszcze przed testami, później przeszło,
Teraz ciągła senność i uderzenia gorąca, lekki ból piersi (czasami lżejszy a czasami silniejszy)
Pozdrawiam i czekam na jutrzejsze wieści!!!
Madzkk93 lubi tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017