Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wrote:Ja po monicie dzisiejszym, wszystko pękło,potwierdzona owulacja, teraz pozostaje czekać tydzień cierpliwie z zaciśniętymi kciukami.
W listopadzie miałam planowaną inseminację i g*** z tego bo 01.11 wchodzi w życie nowa ustawa o leczeniu niepłodności, kliniki muszą mieć na nowo wszystkie zezwolenia, niby minister powiedział że je wystawi w 3 dni, ale ustawowo ma na to 30, nie wiadomo kiedy te pozwolenia zostaną uzyskane...Gin powiedział że nie chce mnie stymulować cykl po cyklu nie mając pewności, że nam się uda zdążyć z tą inseminacją....procedury, procedury, procedury. Maja być jeszcze dodatkowe jakieś badania, ale na obecną chwilę nie miał nawet dokładnych informacji, czekają na wytyczne. Więc jeśli się nie udało i @ przyjdzie to widzimy się 10-12 dc w cyklu bez stymulacji, wtedy podejmujemy procedurę do IUI w grudniu, gin mówił, ze będziemy godzinę w papierologii siedzieć
To super że wszystko ok:) wiezrze że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę.. MOze wszystko sprawniej pójdzie i nie będziesz musiała tak długo czekać -
Edka, trzymam kciuki, mam nadzieję że grudzień nie będzie potrzebny.
U mnie lipaDziś 5t 3 dzień ciąży i nie widać pęcherzyka. Jest pogrubione endometrium ale nie ma pęcherzyka. w zeszłym tygodniu było "coś" widać a tu nagle nic???
Lekarka kazała zrobić test ciążowy - wyszedł od razu pozytywny, i czekamy do następnego tygodnia. Jeśli nic nie będzie to odstawiamy leki.
Powiedziała też że Prednizolon (steryd) może spowalniać cały proces i kazała obniżyć dawkę do połowy.
Bardzo chcę w to wierzyć ale tak strasznie się boję.
Edka lubi tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
Madzkk93 wrote:To super że wszystko ok:) wiezrze że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę.. MOze wszystko sprawniej pójdzie i nie będziesz musiała tak długo czekać
-
Monik bardzo mi przykro...
Trzymaj się, tulę mocno!!! -
Hej Dziewczyny!
Ja już po testowaniu dzisiejszym... Tak jak myślałam jedna kreseczka... Czekam na @ , mam nadzieję że kolejny miesiąc już będzie lepszy i się @ nie zjawi.. Bynajmniej jestem pozytywnie nastawiona na kolejny miesiąc..
Kasiek23 trzymam kciuki, musi być dobrze!! -
Edka wrote:Co tam dziewczyny? Kasiek23??? Madzkk93 a który to dc? i ile po owu
-
Hej Dziewczyny,
u mnie to juz koniec, dzis rano test ciazowy wyszedl negatywny. Bede dzis dzwonila do mojej ginekolog i odstawiamy leki.
Piaty raz...
czy ja kiedykolwiek bede w stanie donosic ciaze???
Hmmm, ta bete od samego poczatku nie byla obiecujaca.
coz, kulimy sobie psa
Rozmawialam z moja Pania Doktor, zaczynamy sie starac od razu jak tylko dostane krwawienia. Powiedziala ze musimy przygotowac porzadnie macice i w kolejnej ciazy wlaczymy nie tylko steryd ale tez heparyne.
jesli to sie nie powiedzie to badania na zgodnosc geneyczna i szczepionka odczulajaca z krwi partnera.
plan jest i pomimo straty, jestem nastawiona dosc pozytywnie.
Kiedys w koncu musi sie udac!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:24
Mynah lubi tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Edka miło mi że usunęłaś mnie z listy przyjaciółek , pozdrawiam
Wysłałam ponownie
-
asia-m-b wrote:SUPER
pięknie! serdecznie gratuluję i
dawaj wiruskiTo moja druga ciąża, w pierwszej nie wyszło, więc trochę jestem mniej entuzjastycznie nastawiona
tzn. ciesze sie jestem, dobrej myśli, ale jeszcze bez euforii
-
Edka gratulacje. Super super super!!!
U mnie 9dc, od 6 dni na gonalu- przygotowania do inseminacji.wlasnie w poczekalni czekam na mojego doktorka. Ojj jak chcialabym sie zarazic od Edki w tym cyklu.Edka lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017