Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
No moje AMH to jakiś kosmos... nie biorę nic... brałam CLO i inofolic. wstrzymam się do tej wizyty w klinice, zobaczymy co powiedzą.
A powiedzcie mi jeszcze przy PCOS macie tak ze testy owulacyjne wychodzą Wam długo pozytywne? I jak jest negatywny to macie jedną kreskę czy drugą jaśniejszą?
Bo lekarz mi powiedział ze jak jest druga nieważne jaka to ze test pozytywny.
To w takim razie nigdy nie miałam negatywnego!
Jestem przypadkiem beznadziejnym wiem... -
Nadia83 wrote:Ja dziś zrobiłam test - wynik negatywny.
13 dni po pregnylu
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja tez dziś 15 dzien po pregnylu, jaką dawkę miałaś ? I @ wg ciebie kiedy ma przyjść ? Ja liczę jutro max poniedziałek.
Test kolejny raz negatywny.
Pierwszy cykl z pregnylem niestety NIEUDANY
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:Ja dostałam 5000 no i dziś plamienie więc wieczorem lub jutro @ na 100%.
Test kolejny raz negatywny.
Pierwszy cykl z pregnylem niestety NIEUDANY
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ja postanowiłam dalej testować w tym miesiącu. Robilam testy owulacyjne, pomimo tego że lekarz w 12dc powiedział ze mam dużo małych pęcherzyków.
Dzisiaj jest 17dc odczuwalam dość mocny ból prawego jajnika. Test rano clearblue wyszedl "uśmiech" jednak jak wyjelam pasek to jedna kreska byla jaśniejsza. Zrobilam popołudniu- druga kreska wyszła znacznie ciemniejsza. Zadzwoniłam do innego lekarza, poszłam na usg i okazało się że mam pęcherzyk na prawym jajniku 21mm, endo prawie 11.
Dostałam pregnyl 10000j. Teraz czekanie jaki by wynik nie byl, chociaz po cichu licze na pozytyw, to i tak sie ciesze ze cos sie ruszylo i dziala clo.
Zobaczyłam kolejny raz jaka jest różnica między lekarzami! Szkoda słów...alfica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,chyba się udało!!! Dziś testowalam,14 dni po pregnulu i jest druga kreska! nie tak mocna jak kontrolna ale zdecydowanie jest!! zadzwonilam odrazu do mojego lekarza,jutro rano na bete i do niego bo od samej owulacji mialam śluz zabarwiony na czerwono i czasem na brazowo wiec sie troche martwie co to moze być...
Flowwer lubi tę wiadomość
PCO,brak miesiączki i owulacji.
-
Nohope wrote:Dziewczyny,chyba się udało!!! Dziś testowalam,14 dni po pregnulu i jest druga kreska! nie tak mocna jak kontrolna ale zdecydowanie jest!! zadzwonilam odrazu do mojego lekarza,jutro rano na bete i do niego bo od samej owulacji mialam śluz zabarwiony na czerwono i czasem na brazowo wiec sie troche martwie co to moze być...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dzieki dziewczyny,mysle ze beta to formalność.testy wychodza juz z gruba krechą ☺☺ wyniki bety bede miała za godzine to napisze☺ to byl dopiero moj drugi cykl z clo i pregnylem(dostawalam 5000) po ponad roku staran udalo sie juz w drugim cyklu takze cuda się zdarzaja kochane!!
PCO,brak miesiączki i owulacji.