Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po wczorajszym monicie potwierdziłam że 15.000j pregnylu nie ruszyło mojego żelaznego pęcherzyka. Za to cysta urosła już do ponad 5cm dając bolesne objawy.
Pół roku starań o owulację bez rezultatu, tak więc to by było na tyle. Robię sobie 2 miesiące przerwy i podchodzę do sprawy od nowej strony - 2 miesiecy antykoncepcji na uspokojenie jajników i myśli, będę łykać Sofor na wszelki wypadek (mimo że szczapa jestem i niby insulina w porządku), wakacje, a potem może odbije samo, coś się zmieni lub zaskoczy po podwójnym ovitrellu zamiast potrójnego pregnylu, ale raczej sie nie nastawiam. A w nowym roku zabieramy się za invitro.
MalaHD, mam nadzieję, że jednak nie przytrafi Ci się LUF. poki monit nie potwierdzi braku reakcji, to nie ma co gdybać. Bierzesz luteinę/duphaston w drugiej fazie cyklu?
Trzymam kciuki za testowanie wszystkich staraczek
niech się szerzą ciążowe wiruski. -
Wczoraj 12 dnu od pregnylu beta 1.95 chyba jeszcze się trzyma w organizmie. Za rogiem @. Niby wg norm laboratorium brak ciazy poniżej 1 a ciąża powyżej 5.8
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nadia83 wrote:Ja dziś zrobiłam test - wynik negatywny.
13 dni po pregnylu
W tej chwili zastanawiam się czy zacząć kolejny cykl czy zrobić sobie przerwę. Po tych stymulacjach mam trądzik i jestem nerwowa bardzo wszystko od tyg wyprowadza mnie z równowagi.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:TAK samo jak ja ehhh
W tej chwili zastanawiam się czy zacząć kolejny cykl czy zrobić sobie przerwę. Po tych stymulacjach mam trądzik i jestem nerwowa bardzo wszystko od tyg wyprowadza mnie z równowagi.
Ja dopiero 1 stymulowany cykl więc będę jeszcze walczyć
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:Dzieki Flowwer. To mój pierwszy zastrzyk i tak się zastanawiam ...
Nadia83 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza, ale niestety nie reaguje CLO.
Zapisałam się już do kliniki leczenia niepłodności bo tam mnie skierował dalej.
Powiedział że najprawdopodobniej najpierw zrobią mi hsg. Możecie mi coś na temat tego badania powiedzieć? Kiedy się to robi, w którym dniu cyklu i jak to w ogóle wygląda...
Jestem załamana, tak liczyłam na tą symulację a tu nic... pełno małych pęcherzyków ze względu na moje PCOS.
Pozdrawiam Was :-* -
Mała-90 wrote:Witam dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza, ale niestety nie reaguje CLO.
Zapisałam się już do kliniki leczenia niepłodności bo tam mnie skierował dalej.
Powiedział że najprawdopodobniej najpierw zrobią mi hsg. Możecie mi coś na temat tego badania powiedzieć? Kiedy się to robi, w którym dniu cyklu i jak to w ogóle wygląda...
Jestem załamana, tak liczyłam na tą symulację a tu nic... pełno małych pęcherzyków ze względu na moje PCOS.
Pozdrawiam Was :-*
Hsg da się przeżyć to tylko kontrast i chwilowy ból.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mała po zakończonej miesiączce a przed owulacja. Ja miałam w 12 dc. Nie chce Cię straszyć ale mnie bardzo bolało mimo, że jajowody okazały się drozne. I przez tydzień byłam wzdeta jak balon.
Jak nie reagujesz na clo to będą Cie pewnie chcieli leczyć gonadotropinami. Ja placilam za gonal 460 zł a okazał się za słaby, kolejna stymulacja wyniesie mnie ponad 700Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:39
-
MalaH wrote:
Ja placilam za gonal 460 zł a okazał się za słaby, kolejna stymulacja wyniesie mnie ponad 700Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:17
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mała-90 wrote:Ja mam wynik AMH 16...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄