Program In vitro z sukcesem w klinikach invimed
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny chcialabym zalozyc nowy watek o programie i vitro z sukcesem w kliniakch invimed.INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
co sadzicie o programie?Kwota 10 tys jak powiedziala mi Pani w recepcji obejmuje wszytsko.Niestety okazalo sie ze nie wszytsko..Napiszcie jakie sa wasze odczucia i czy tez czujesie sie troche zawiedzione?INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
nick nieaktualny
-
ja tez właśnie zastanawiam się nad tą opcją. łapie się jeśli chodzi o wiek i poziom amh. wiadomo, że w interesie kliniki jest to, żeby udało się za pierwszym razem, bo większy zarobek dodam, że jestem juz po pierwszej, nieudanej probie procedury IMSI własnie w Invimedzie, nie mam porównania jeśli chodzi o opiekę w innych klinikach, ale cena pakietu jest zachęcająca.
-
wlasnie chodzi o te koszta . powiedzieli w recepcji ze placisz 10 tys i masz wszytsko w cenie.Dwa razy sie pytalam i ciagle tak ma Pani wszytsko w cenie.A po transferze okazalo sie ze za mrozenie 900 zl trzeba zaplacic i za kazdy kolejny transfer mrozonych zarodkow 1500.. i dlatego wlasnie moje rozcarowanie bo nie wiem za co to 10 tys zaplacilam...i te ciagle opoznienia..min.30 min pozniej zawsze wchodze..INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Sali wrote:Cześć, cieszę się, że właśnie trafiłam na tę rozmowę, bo jestem po pierwszej orientacyjne wizycie w Invimed i moje pierwsze wrażenia są ok, pozytywne.INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Anuszka wrote:Do tej kwoty doliczyć trzeba koszt leków a także zamrożenie i przechowywanie zarodków. Ja tam jestem zadowolona z invimedu a miałam jeszcze styczność z invictą.INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
agnesita85 wrote:no wlasnie a ja z kolei wszedzie slysze ze invicta bardziej skuteczna..
-
nick nieaktualny
-
agnesita85 wrote:co sadzicie o programie?Kwota 10 tys jak powiedziala mi Pani w recepcji obejmuje wszytsko.Niestety okazalo sie ze nie wszytsko..Napiszcie jakie sa wasze odczucia i czy tez czujesie sie troche zawiedzione?
no wiesz, ja uważam, ze jeśli faktycznie w tej kwocie jest wszystko, to jest ok.. Ja zawsze dopytuję o takie sprawy, co dokładnie jest w pakiecie -
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny a nie próbujecie dostać się do rządówki?
-
Sali wrote:agnesita85, w Warszawie. A czemu pytasz?
Ja jak szukałam informacji o klinikach, to miałam wrażenie, że jednak po Invimedzie więcej maluszków się rodzi
Ja też jak szukałam informacji na temat klinik więcej pozytywnych opinii miał invimed dopiero tutaj na forum wszyscy wychwalają invicte a dla mnie to szok Ale coś mi się wydaje że to jakaś podpucha może być bo nie wiem czy zauważyłyście ale invicta w jakiś sposób współpracuje z OVU...Mimbla lubi tę wiadomość