Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanko, pieknie ze beta rosnie. Niech tak dalej idzie 🙂
Dzisiaj ten upal mnie zmordowal. Troszke popadalo i taka sauna sie zrobila ze wlosy mi sie po minucie na zewnatrz zlokowaly pomimo ze prostowalam 🤣
Od rana latam, wszystko mi sie na dzis zlozylo, jeszcze corka miala zakonczenie przedszkola i dopiero do domu weszlam. Wszystko mnie boli, plecy, brzuch, nogi 😅🙈Sasanka55.. lubi tę wiadomość
-
caryophyllaceae wrote:Tak,w sobotę ...
Gosiek gratulacje niech dziewczyna zdrowo rośnieGiosiek lubi tę wiadomość
29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
caryophyllaceae wrote:To będzie 4dpt ... No chyba,że beta w nd a test w SB czy coś :p nie wytrzymam dłużej (((26.10.2022 r. Reprofit Ostrava ❄️ 4AA
➡️7 dpt beta 72,18 ➡️9 dpt beta 147,70
➡️12 dpt beta 644,72➡️14 dpt beta 1507,05
➡️26 dpt ❤
➡️30.12.22 USG prenatalne 5.66 cm❤
➡️21+0 tc 03.03.23 USG połówkowe 483g. Córeczka❤
➡️26+4 tc 11.04.23 957g.➡️30+4 tc 1432 g.
➡️32+3 tc III USG prenatalne 1968 g.
➡️34+4 tc 2411 g. ➡️36+4 tc 2623 g.
➡️40+0 tc córeczka na świecie SN 3430g.
10.09.2024 r. Reprofit Ostrawa ❄️4AA
➡️6 dpt beta 59,52
➡️8 dpt beta 209,7
➡️10 dpt beta 508,1
➡️14 dpt beta 1927,0
➡️21 dpt pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
➡️28 dpt CRL 7,23mm, jest ❤️
➡️USG prenatalne CRL 6.66 mm, ryzyka niskie
-
caryophyllaceae wrote:To będzie 4dpt ... No chyba,że beta w nd a test w SB czy coś :p nie wytrzymam dłużej (((
Mati W bardzo mi przykro 🥺
Sasanko cieszę się że beta rośnie
Giosiek gratuluję dziewczynki, ja miałam przeczucie że będzie dziewczynka a będzie chłopak.
Aktualnie rozważam tylko jedno imię - Maksymilian
Ale jak go zobaczę to dopiero będę wiedziała.Giosiek, Sasanka55.., Ewa3bit, mała, aaaania87, Magra3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak dziewczyny mysle, ze nie ma co sie katowac od 4dpt, choc sama to robilam. Czy zaluje? Nie wiem, ale wylalam morze lez przy becie 1.1. Teraz badalabym jedynie proga, bo na niego mamy akurat realny wplyw i mozemy w pore zadzialac
Milego, spokojnego dnia, dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 08:55
Salome, mała, Magra3 lubią tę wiadomość
-
Ja myślałam o progesteronie i to się zastanawiam czy robić w sobotę .
Powiem wam że i tak jakaś głowa spokojniejsza w domu niż w pracy mąż już wymyśla co na obiad 🙈mlia, mała, The_sleeping_beauty, Sasanka55.., caryophyllaceae, Magra3 lubią tę wiadomość
29lat Słabe komórki
Amh 2.9
morfologia 0%
2*Iui
Transfer 18.01 -
Cześć !
Jestem już po transferze pierwsza betę mam robić w środę ale już teraz czuje mamy stres . moja infekcja niestety trochę bardziej się rozwinęła ale kupiłam sobie tabletki na gardło , spray do psikania i sól do nosa wiec może mi minie . Cały czad pije tez dużo wody i herbatę . Od wczoraj zaczął mnie pobolewać lewy jajnik ale wydaje mi się ze pewnie tak musi być szczerze to nie wiem nie znam się bo to mój pierwszy transfer.Jeżóweczka lubi tę wiadomość
-
Czarna wrote:Cześć !
Jestem już po transferze pierwsza betę mam robić w środę ale już teraz czuje mamy stres . moja infekcja niestety trochę bardziej się rozwinęła ale kupiłam sobie tabletki na gardło , spray do psikania i sól do nosa wiec może mi minie . Cały czad pije tez dużo wody i herbatę . Od wczoraj zaczął mnie pobolewać lewy jajnik ale wydaje mi się ze pewnie tak musi być szczerze to nie wiem nie znam się bo to mój pierwszy transfer.
Bylam mega chora po transferze. W sumie podchodzilam juz z objawami a potem sie tylko rozwinelo. Jak widac nie zawsze to w czyms przeszkadza 😉 -
No nie wiem właśnie chyba wszyscy nóżki na słoneczku smażą 😅a ja nie wychylam nosa haha tak to Pewnie już bym leżała w ogródku i się wygrzewała 😉
caryophyllaceae, Magra3 lubią tę wiadomość
29lat Słabe komórki
Amh 2.9
morfologia 0%
2*Iui
Transfer 18.01 -
Sasanka55.. wrote:Tak jak dziewczyny mysle, ze nie ma co sie katowac od 4dpt, choc sama to robilam. Czy zaluje? Nie wiem, ale wylalam morze lez przy becie 1.1. Teraz badalabym jedynie proga, bo na niego mamy akurat realny wplyw i mozemy w pore zadzialac
Milego, spokojnego dnia, dziewczyny -
Joanna1212 wrote:No nie wiem właśnie chyba wszyscy nóżki na słoneczku smażą 😅a ja nie wychylam nosa haha tak to Pewnie już bym leżała w ogródku i się wygrzewała 😉
-
Mysza123 wrote:Bylam mega chora po transferze. W sumie podchodzilam juz z objawami a potem sie tylko rozwinelo. Jak widac nie zawsze to w czyms przeszkadza 😉
A tak z ciekawości transfer się udał ? Brałaś może accofil ? Szukam osób które je brały bo ciężko znoszę ten lek 🤦🏼♀️😞😞 -
Czarna wrote:A tak z ciekawości transfer się udał ? Brałaś może accofil ? Szukam osób które je brały bo ciężko znoszę ten lek 🤦🏼♀️😞😞
-
Ja jestem po pierwszym zastrzyku z acrofilu - póki co nic mi nie jest. Również jestem lekko podziebiona, pewnie do klimy, a w środę mam transfer.
Czarna co ci się dzieje po acrofilu? Brałaś podskórnie czy wlew ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 13:12
Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
2019 pierwsza procedura 3 blastki
3AA, 4AA, 5AA - 2 x beta 0, 1 x poronienie 7tc krwiak
2021 druga procedura 4 blastki 3AA, 4AA 3x beta 0, 1x cb
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
2023 trzecia procedura spdek AMH 0,6 i marne komórki 0 blastek
Reprofit KD -
To jesteś bardzo obstawiona. Ja biorę 2 razy cyclogest i estrofem 3 razy i suple. te co zwykle29lat Słabe komórki
Amh 2.9
morfologia 0%
2*Iui
Transfer 18.01 -
Dziewczyny czy w okolicach kliniki są miejsca gdzie można zaparkować? Czy są to parkingi płatne? Mamy 200 m od kliniki wynajęty apartament ale jak czytam w komentarzach trzeba uważać gdzie się staje bo można dostać mandat. Jest jakieś oznakowanie ze parking jest płatny?Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
2019 pierwsza procedura 3 blastki
3AA, 4AA, 5AA - 2 x beta 0, 1 x poronienie 7tc krwiak
2021 druga procedura 4 blastki 3AA, 4AA 3x beta 0, 1x cb
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
2023 trzecia procedura spdek AMH 0,6 i marne komórki 0 blastek
Reprofit KD -
Jatosia wrote:Dziewczyny czy w okolicach kliniki są miejsca gdzie można zaparkować? Czy są to parkingi płatne? Mamy 200 m od kliniki wynajęty apartament ale jak czytam w komentarzach trzeba uważać gdzie się staje bo można dostać mandat. Jest jakieś oznakowanie ze parking jest płatny?
Pod sama klinika jest darmowy parking, spory, mozna parkowac bez zadnego biletu.Jatosia lubi tę wiadomość