Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
E_linka2 wrote:Czyli rozumiem ze nie w salve - ale robione bezpośrednio w laboratorium diagnostyki?
-
nick nieaktualnyWczoraj wzięłam pierwszy zastrzyk gonal - w 2 dniu cyklu. Martwi mnie troch to, że dziś już nie mam miesiączki - tak jakby się zatrzymała - czy też tak miałyscie? Jutro chyba zadzwonię kontrolnie do salve i zapytam bo wizyta dopiero w poniedziałek.
-
Dziewczyny,
zrobiłam małe porządki w apteczce i mam do odsprzedania:
Estrofem 2mg, 1opak (pełne 28 tabl.), 1 opak. (rozpoczęte, 18 tabl.), ważność do 2020r. za cenę 15 PLN
Lutinus 100mg, 11 tabl., ważność do 11.2019, za cenę 60PLN
Prolutex 25mg zastrzyki, 1opak. (pełne 7 fiolek), 1opak. (rozpoczęte, 4 fiolki), ważność do 01.2019r., za cenę 250PLN
Clostilbegyt 50mg, 9 tabl., ważność do 03.2021r., za 9 PLN
Luteina 50 podjęzykowa, 1 opak. (pełne 30 tabl.), ważność do 05.2020 za 9 PLN
DHEA Eljot 25mg, 1 opak. (pełne 30 tabl. ), 1 opak. (rozpoczęte 20 tabl.), ważność do 09.2018, za cenę 50 PLN
Femibion Natal 1, 2 pełne opakowania, ważność do 06.2019r. za cenę 40 PLN
Ceny są za całość (za pełne i rozpoczęte łącznie).
I słoik ziół ojca Sroki nr 3 - gratis
Jestem z Warszawy, ewentualnie wysyłka (ale zastrzyków, to nie).
Gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na priv.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Grzanka wrote:Trzymam kciuki martuska09:) na pewno będzie dobrze u to będą wesołe święta:) co do endometrium to jak ty tydzień przed miałaś 11mm to moje w dniu transferu było mega da dupy... nie wiem co mam robić żeby było lepsze
-
Tak brałam progynove i i jeszcze takie robione globulki ale moje endo coś leniwe było sama nie wiem czemu Stefanowicz się zdecydowała na transfer, chodzę teraz do niej ale zaczynałam u Sobkiewicza on dawał mi leku do stymulacji i zaczął przygotowania do transferu tylko później jak miałam mieć usg kontrolne to wypadało w dzień kiedy go akurat nie było i skierował mnie do Stefanowicz. No i tak już zostałam ale myślę że Sobkiewicza jak by mnie dalej prowadził to przełożył by transfer na następny cykl z lepszym endo . Tyle że Stefanowicz bardzo fajna kobitka to chyba spróbuje jeszcze raz u niej zobaczymy jak pójdzieGrzanka
-
Hej. Jestem na forum nowa. Od roku chodzę do doktor Kokoszko zdiagnozowała u mnie przedwczesne wygasanie czynności jajników. Jesteśmy po jednej nieudanej próbie in vitro. Podjęliśmy z mężem decyzję o adopcji zarodka. Czy miała to, któraś z was, jeśli tak to ile czekałyście na zarodek?magdaa19091992
-
Witaj magdaa19091992 z tego co wiem i się orientuje w salve stosunkowo szybko idzie gdyż mają swój bank komórek (nie wiem czy dobrze to nazwałam) do koleżanki dzwonili po miesiącu jakoś. ale nie wiem czy to długo czy szybko.https://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Martuska, robilas bete? &&
-
martuska09 wrote:taaaak..... <1,2 także prezentu na Święta nie będzie...
narazie robimy przerwe, może za miesiąc lub dwa wrócimy do tematu -
martuska09 wrote:niestety , ryczeć mi się chce na myśl o Świętach .. znów życzenia żeby się udało z dzieckiem itd
My nie obchodzimy swiat -
martuska09 wrote:u mnie sie tak nie da
martuska09 lubi tę wiadomość