Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzanka wrote:Już jeten po transfer robiła dr Stefanowicz. Teraz czekać i czekać. Eh nie wiem jak wytrzymam na pewno zrobię wcześniej bo ja strasznie niecierpliwie jestem .
-
Grzanka wrote:A test z moczu pi ilu dniach wychodzi?
Mi wychodza 6dpt, facelle z rosmanna 25tki. -
Grzanka wrote:Jejku ddziewczyny mam dziwne przeczucie ze nic z tego nie wyszło:/ kusi mnie żeby zrobić jutro test z moczu...
Test jak wyjdzie negatywny to i tak nie bedzie znaczylo ze sie nie udalo. -
martuska09 Kłosińskiego ja nie polecam. miałam małą przyjemność 2 krotnie u niego robić podgląd kurnika i podczas dwóch stymulacji i za każdym razem coś zpierdzielił, źle policzył czy wymierzył. mam koleżankę którą bardzo źle - słabo stymulował. i jedną której źle wyliczył czas podania zastrzyku na pęknięcie. ale wiem również, że część dziewczyn sobie Go chwalihttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Beta w sobotę ale dzisiaj zrobiłam sikanca wiem że może się pospieszylam ale nic nie wyszło i wiecie jakoś to na chłodno przyjęłam... bardzo bym chciała żeby się udało tylko tak myślę ilu dziewczynom udało się za pierwszym razem pewnie nie wielu to czemu u mnie ma się udać... czuje się tak trochę jak na @Grzanka
-
&&
-
Moze jajnik?
-
Grzanka wrote:No właśnie nie wiem ale od czego by mnie bolał jajniki?
-
Grzanka wrote:No progesteron biorę a estradiolu chyba nie ma w składzie tych leki w co biorę już sama nie wiem po drugiej no-spie troszkę mi odpuścił, już się nie mogę doczekać jutra, przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.