Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie bolal tylko w udanych transferach.
Bierz magnez i no spemartuska09 lubi tę wiadomość
-
mnie bolał w udanym transferze ale u mnie beta napędzała hiperkę, po 5 dniach od transferu wyglądałam jak w zaawansowanej ciąży, bolało mnie. zadzwoiłam do p.Gosi i kazała mi na cito robić bete to był 7dpt... beta pozytywna.
bierz manez, nospe i pij dużo wody kciukamy z Ysiem za Was &&&https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
martuska09 wrote:czuję się jak przed okresem , bolą mnie uda tak jak co miesiac , i brzuch nadal pobolewa biore nospe i magnez i jest lepiej po niej ale dziwne te bóle bo @ powinnam mieć praktycznie za tydzień , cieżkie jest to czekanie...
No spe mozesz brac 3x1 ta max albo 3x2 zwykla. Mg ok 600mg dziennie.
Mnie brzuch nie bolal tylko to et, ktory sie nie udal (1z4)martuska09 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam na wizycie u dr Stefanowicz, bardzo fajna lekarka. Zrobiła mi usg żeby sprawdzić czy wszystko ok no więc w tajnikach nie ma nic a endometrium jak na 11dc trochę małe bo 7mm ale dostałam jakieś globulki i w czwartek mam się znowu pokazać, jak wszystko będzie ok to transfer będzie 22 w środę już się nie mogę doczekać i mam nadzieję że Endo urośnie:/
A mam pytanie czy wy robilyscie jakieś badania przed transferem np progesteron albo jakieś inne bo mnie nic nie kazali na razie robić a wcześniej miałam wysoki progesteron w dniu kiedy zaczynałam stymulacje taki na górnej granicy.Grzanka -
martuska09 wrote:nie robiłam jescze bety-jutro rano pojade ale już się boje
-
martuska09 wrote:nie wiem czy to juz stres ale mam straszne zaparcia i bóle brzucha chyba z tego powodu:( albo gdzies czytałam ze po progesteronie nigdy nie miałam z tym problemów a teraz od niedzieli mnie już męczy moge cos brac czy samo jakoś przejdzie?
Najlepiej naturalnymi sposobami: kiszonki, jogurt, kefir -
martuska09 wrote:mam bete 12,33 w 9dpt chyba słabiutko troche?
Trzymam && zeby sie rozhulala -
Dzisiaj byłam na usg moje endometrium trochę leniwe bo w porywach do 8mm jest ale progesteron 0.10 więc zaczynam od jutra brać prolutex, fraxiparine, i mam jeszcze ultrogestan no i oczywiście dalej Acard, Encorton i progynove. We wtorek mam zrobić progesteron i jak wszystko będzie ok to transfer w środę.
Bella93 lubi tę wiadomość
Grzanka -
martuska09 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Dzisiaj zrobiłam pierwszy zastrzyk z prolutex i nie wiem czy to normalne ale strasznie mnie boli to miejsce po wkluciu myślałam że to tak chwilę po boli i przejdzie a boli do tej pory , może coś źle zrobiłam:/.Grzanka -
Grzanka wrote:martuska09 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Dzisiaj zrobiłam pierwszy zastrzyk z prolutex i nie wiem czy to normalne ale strasznie mnie boli to miejsce po wkluciu myślałam że to tak chwilę po boli i przejdzie a boli do tej pory , może coś źle zrobiłam:/.
Martuska && -
martuska09 wrote:niestety 10,1 wiec te wszystkie skurcze na @
-
martuska09 wrote:kiedy mozna robic kolejny transfer? teraz w tym cyklu po @?
-
Grzanka wrote:Transfer jutro o 13 mam się zgłosić o 11 na kroplowke z atosibanu. Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze:)
&&