Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzanka wrote:Dzwoniłam do kliniki i mam wynik dzisiejszej bety 1,2 więc nic z tego nie wyszło dla formalności jeszcze w poniedziałek zrobię powtórne badanie. Jak mi wyszedł taki wynik to muszę brać dalej leki?
Ja bym juz odstawila i nie robila drugiej bety. Dzisiaj masz tak jakby 14dpo. -
Grzanka wrote:No dokładnie 9dpt, 14dpo bo mam cykle 30d a owulacje prawie zawsze 15dc, z drugiej strony co mi szkodzi te dwa dni jeszcze brać leki w poniedziałek rano pojadę zrobię badanie i dam znać Pani Małgosi
Mozesz spokojnie brac do pn. -
Grzanka wrote:Kurczę ale jestem zła... Może za małe dawki leków mi przepisali:( wiem doszukuje się nie nie wiadomo czego... ale tak liczyłam że się uda...
-
Grzanka wrote:martuska09 a powtarzalas bete jak wyszła taka niska? I kiedy odstawiłaś leki? od razu po pierwszej becie?
-
Grzanka wrote:A jeszcze mam pytanie jak już zostawię wszystkie leki to po ilu dniach mogę się spodziewać @
-
Powtorzylam betę dla formalności, Dzisiaj 14dpt, wyniki po południu odbiorę i spróbuje złapać p.Gosie żeby z nią wszystko skonsultować. Czy któraś z Was jest z programu miejskiego? Czy oni finansuje tylko jedno podejście? Jak tak to może wiecie jaki jest koszt transferu mrozaczka bo mamy jednego po którego musimy wrócić tylko nie wiem kiedy będę mogła podejść do kolejnej próby.Grzanka
-
Grzanka wrote:Powtorzylam betę dla formalności, Dzisiaj 14dpt, wyniki po południu odbiorę i spróbuje złapać p.Gosie żeby z nią wszystko skonsultować. Czy któraś z Was jest z programu miejskiego? Czy oni finansuje tylko jedno podejście? Jak tak to może wiecie jaki jest koszt transferu mrozaczka bo mamy jednego po którego musimy wrócić tylko nie wiem kiedy będę mogła podejść do kolejnej próby.
Ja korzystalam z programu miejskiego w pierwszej procedurze. Doplacaja 5tys do procedury, cala reszte pokrywa para.
Pokrywaja do 3 procedur, ale do kazdej kolejnej trzeba zlozyc wniosek od nowa.
Wedlug cennika salve, criotransfer 1800zl -
Grzanka wrote:No tak 12dpt masz rację. Widzisz ja myślałam że to na jednym wniosku już są uwzględnione te 3 podejścia:/ Czyli jak teraz złożę wniosek to muszę czekać nie wiadomo ile?
-
nick nieaktualny
-
E_linka2 wrote:Ile czekałyście na wyniki toksoplazmozy? Chciałam zrobić wszystkie badania wirusowe i to toxo razem z hormonami w 2 dniu cyklu w którym zaczynam stymulację - ale nie wiem czy zdążę wtedy z wynikami.
-
nick nieaktualny