X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Salve Medica Łódź
Odpowiedz

Salve Medica Łódź

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jestem w polowie cyklu i zobaczymy jak zaczne brac. Powiedzial ki, ze mala dawka bo jest naturalna owulacja. Zobaczymy. Mam nadzieje, ze sie uda:)

martuska09 lubi tę wiadomość

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezja a nie pomyślałaś o konsultacjach u Stef. lub Sobk.? WIem , że Kłoś. nie zawsze wstrzela się z lekami. Mi osobiście nie zaszkodził miałam u niego tylko podgląd, ale napewno nie wybrałabym go na prowadzącego. Ale znam kilka forumkowiczek które miały podobne zdanie co do niego.

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
  • frezja Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zastanawiałam sie czy zmienic czy zostać u niego ale na razie daje mu jeszcze szanse.przed salve zmieniałyśmy lekarzy co rusz i nie wyszło to na dobre. Dlatego teraz postanowiłam kilka cykli zostać przy jednym lekarzu.zobaczymy jak dalej;) ale jest dobra wiadomość, bóle brzucha były wiec tez wczoraj sie okazało ze nie na darmo to było:) sa pośród małych pęcherzyków w 1 jajniku, 2 małe pęcherzyki, z czego jeden jest obiecujący, ma wielkość 12.dostalam jeszcze 2 zastrzyki na podrosniecie. W pt kontrola. Ciekawe czy urośnie. Jestem pełna nadzieji :) Józefka byłaś juz na usg obejrzeć bijącego kropka ? Chyba w kwietniu miałaś miec ?

Kitka_87 lubi tę wiadomość

30 lat, PCOS,starania od 2013
    ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*]:( crio 31.11.16 :( ! crio 6.12.16 :( koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
  • józefka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro idę i na przemian boje się i śmieje. dziś przespałam pół dnia, zeby mi szybciej zleciało. Jutro wizyta na 13:15 ale pani doktor zawsze ma obsówki. lista pytań zapisana. Jutro poznam mojego Kropka, po raz pierwszy az tak na wizyte pcha się mój mąż, zazwyczaj to mu musiałam przypominać, a teraz wzorowy tatuś :)

• józefka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kropek jest z nami, ma silne i mega głośne serducho. Jestem ZAKOCHANA

Aaneta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jozefka gratulacje kochana :-) teraz możesz już tylko odstresowac się, same miłe chwile przed tobą i twoim mężem :-) Cud na który długo czekaliscie wierzę że jeszcze bardziej was ku sobie zbliżył. Ttzymaj się :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:31

józefka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Klosinskiego dziewczyny mnie jak narazie nie zawiódł, ani nie spotkałam się z tym żeby ktoś na niego mocno narzekał. Każdy lekarz ma swoje wady i zalety. Ja jemu ufam i na dzień dzisiejszy przy nim zostanę. Każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na stymulacje. Uważam że wsyztskiego trzeba spróbować i nikt nie ma rentgenu w oczach. Są kobiety, które zaszły z jego pomocą w ciążę i takie które nadal walczą, jak u każdego innego lekarza. Czytając opinie o lekarzach w Salve każdy ma pozytywne i negatywne opinie, a ja uważam że trzeba mieć własną o nią się kierować.Uważam też ze nawet najlepszy lekarz nie zrobi z niczego ciąży. Każdy ma inne problemy przez które nie może zajść Ale trzeba wierzyć. Trzymajcie się i nie poddawajcie :-)

józefka, frezja lubią tę wiadomość

• józefka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt grunt to zaufanie do lekarza !!! kiedy podchodzisz do kolejnej próby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam teraz w sobotę miałam drugie podejście na podwujnej owulacji. Czekam na efekty. Następnie jak nie pójdzie robię sobie przerwę i najpóźniej we wrześniu podchodzę do IVF

• józefka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli był zabieg :) kiedy testujesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W następną sobotę. Ale strasznie źle znioslam po pierwszej ni bolało mnie nic. Teraz do tego stopnia ze każdy ruch to był dramat. na szczęście trwało to jeden dzień i usg pokazało ze wszystko ok Jest.

• józefka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubiearbuza20 wrote:
    W następną sobotę. Ale strasznie źle znioslam po pierwszej ni bolało mnie nic. Teraz do tego stopnia ze każdy ruch to był dramat. na szczęście trwało to jeden dzień i usg pokazało ze wszystko ok Jest.

dobrze, ze poszłaś za ciosem :) kibicuje Wam bardzo :)

lubiearbuza20 lubi tę wiadomość

• frezja Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Józefka szczere gratulacje:) teraz wypoczywaj i hoduj kropka, niech rośnie zdrowy !:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:31

ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*]:( crio 31.11.16 :( ! crio 6.12.16 :( koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
  • frezja Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubiearbuza super ze działasz raz za razem. Trzymam kciuki rowniez za Ciebie. Czekam na wieści. Moze i Tobie sie uda:) ja jestem po kolejnym usg i niestety merional mi nie pomógł, 18 zastrzyków zmarnowanych. Zamiast urosnąć pęcherzyków sie namnożyło tylko :/ w nast miesiącu zaczynam z fostimonem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frezja chciałam podejść trzy razy pod rząd Ale badania się pokonczyly i jak teraz nie wyjdzie to trochę prZerwy bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jozefka gratulacje:)))

józefka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jozefka jak się czujesz?

• józefka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie, objawow brak. Gdyby nie to że słyszałam serducho i widziałam ciężko by mi było uwierzyć że jestem w ciąży :) w czwartek 21 kwietnia ide na podgląd Kropka. teraz robie uzupełniające badania do karty ciążowej i przyzwyczajam się do myśli że jestem w ciąży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajnie że wszystko w porządku jest :-)

• józefka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty jak przed sobotnim testowaniem? jak się czujesz?

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ