Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrze, że zdecydowałaś się na ryske, ponoć to jednak daje większą szansę. Może warto spróbować z 2 zarodkami. To są ciężkie decyzję, ale może trzeba patrzeć pod kątem co daje największą skuteczność, oczywiście jeżeli nie ma przeciwwskazań medycznych. Ciekawe czy przed kolejnym transferem zlecą Ci jakieś dodatkowe badania czy będziesz szła tą samą drogą.
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Dobrze, że zdecydowałaś się na ryske, ponoć to jednak daje większą szansę. Może warto spróbować z 2 zarodkami. To są ciężkie decyzję, ale może trzeba patrzeć pod kątem co daje największą skuteczność, oczywiście jeżeli nie ma przeciwwskazań medycznych. Ciekawe czy przed kolejnym transferem zlecą Ci jakieś dodatkowe badania czy będziesz szła tą samą drogą.
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, po pracy przybieglam do domu zeby sie odswiezyc przed wizyta i nasikalam... i sa dwie kreski. Jestem totalnie skolowana. Punkcja byla 16 dni temu. Czyli prawie 18 dni temu byl ovitrelle i gonapeptyl. Czy to nadal dzialanie lekow czy ironia losu??
olcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Dziewczyny, po pracy przybieglam do domu zeby sie odswiezyc przed wizyta i nasikalam... i sa dwie kreski. Jestem totalnie skolowana. Punkcja byla 16 dni temu. Czyli prawie 18 dni temu byl ovitrelle i gonapeptyl. Czy to nadal dzialanie lekow czy ironia losu??
-
Ale czy jakikolwiek zarodek przetrwalby to hohormonalne zamieszanie jakim jest stymulacja?? Ja sie boje ze mi sie cos "zawiesilo" w systemie..
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Ale czy jakikolwiek zarodek przetrwalby to hohormonalne zamieszanie jakim jest stymulacja?? Ja sie boje ze mi sie cos "zawiesilo" w systemie..
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Dziewczyny, po pracy przybieglam do domu zeby sie odswiezyc przed wizyta i nasikalam... i sa dwie kreski. Jestem totalnie skolowana. Punkcja byla 16 dni temu. Czyli prawie 18 dni temu byl ovitrelle i gonapeptyl. Czy to nadal dzialanie lekow czy ironia losu??
-
annna83 wrote:Dziewczyny, po pracy przybieglam do domu zeby sie odswiezyc przed wizyta i nasikalam... i sa dwie kreski. Jestem totalnie skolowana. Punkcja byla 16 dni temu. Czyli prawie 18 dni temu byl ovitrelle i gonapeptyl. Czy to nadal dzialanie lekow czy ironia losu??
-
Ania? Popołudnie sie skonczylo
olcia.de lubi tę wiadomość
-
859,33 mIU/ml
wpatruje sie w ten monitor i nie wierze, nic nie rozumiem.
Przed punkcja moze z raz wspolzylismy.. Po tez jakos tam nieszczegolnie. Najgorsze ze nie pamietam -
annna83 wrote:859,33 mIU/ml
wpatruje sie w ten monitor i nie wierze, nic nie rozumiem.
Przed punkcja moze z raz wspolzylismy.. Po tez jakos tam nieszczegolnie. Najgorsze ze nie pamietamannna83 lubi tę wiadomość
-
Kokoszko dzis na USG powiedziala ze mam szerokie endo - 34 mm i w prawym jajniku cos co jest albo przetrwalym pecherzykiem albo cialkiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Nie mogłam spać więc zrobiłam test, no i nic nie wyszło. łudzę się, że może jeszcze za wcześnie, kolejny zrobię wg planu w czwartek ale coraz bardziej obawiam się że nic z tego...
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Nie mogłam spać więc zrobiłam test, no i nic nie wyszło. łudzę się, że może jeszcze za wcześnie, kolejny zrobię wg planu w czwartek ale coraz bardziej obawiam się że nic z tego...
Pa.sia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to ja trzymam kciuki za czwartkowego sikanca i piatkowa bete:)
nie wiem jak daleko macie do Salve, ja mam bardzo daleko wiec nigdy nie robie u nich badan krwi no ale wczoraj wyjatkowo tak sie stalo i jestem pod wrazeniem szybkosci. Przed 18 mialam pobranie, o 20:30 wynik on line byl juz.