Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:No właśnie z uwagi na przesuszenie nie lubię tego stosowac...
Ale moze tak jak Olciaaa bede robic raz dziennie
Tantum Rosa wypluje dobra flore...Pa.sia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Lepiej kup sobie probiotyk dopochwowy.
Tantum Rosa wypluje dobra flore... -
olcia.de wrote:Tez o tym słyszałam... a w salve tantum rosa przepisują na potęgę... przed punkcją też miałam robić, odpuściłam... teraz tez sie zastanawiam czy tego nie olać lub ograniczyć....
to niezdrowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartuska09 wrote:Tak samo przepisuja najdroższe suplementy do brania witaminowe dla mam i dla przygotowujących się
.. O i następne że fraxiparine które chyba najdroższe jest -
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Cześć. Jestem po scratchingu. Nie było przyjemnie... więcej się na to nie zdecyduję...
Dziewczyny powiedzcie proszę, czy każda z Was stosowała się do zalecenia płukania pochwy Tantum Rosa + metronidazol?
Ps. Pytałam koordynatorki o dyżury transferowe - powiedziała, że to się zmienia i nie ma pewności, że dany lekarz akurat w tym konkretnym dniu będzie wykonywał transferyStaraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
olcia.de wrote:Cześć. Jestem po scratchingu. Nie było przyjemnie... więcej się na to nie zdecyduję...
Dziewczyny powiedzcie proszę, czy każda z Was stosowała się do zalecenia płukania pochwy Tantum Rosa + metronidazol?
Ps. Pytałam koordynatorki o dyżury transferowe - powiedziała, że to się zmienia i nie ma pewności, że dany lekarz akurat w tym konkretnym dniu będzie wykonywał transfery30 lat
W Salve od 8.01.2018
Niedoczynność tarczycy PCSO
6.06.2018 Punkcja (29 jajeczek pobranych 24 jajeczka dojrzałe z tego 10 oddanych ydo adopcji
9.08.2018 criotransfer -
nick nieaktualnyPa.sia wrote:Olciaa.de... Ja miałam też nakaz płukania tantum Rosa i metronkdazol do tego.... Chyba klasyka gatunku w salve. Ponoć w gamecid tego nie robią... Hmmm?
-
Ja miałam to tylko przed hsg i histeroskopią. Nigdy przed IUI.!
!
6 IUI -
20.09.2018 criotransfer 3AA- 9dpt beta 9.61, 11dpt beta 1.89
12.02.2019 criotransfer 3AB - 8dpt beta <1,2
10.04 criotransfer 3CC - 8dpt beta < 1,2
Nie mam więcej zarodków.....
03.02.2020 - dostaliśmy się do dofinansowania ivf
03.2020 - start drugiej procedury ?
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -
Martuska09 jak długo leczysz się u Klosia?!
!
6 IUI -
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -
Pa.sia wrote:Olciaa.de... Ja miałam też nakaz płukania tantum Rosa i metronkdazol do tego.... Chyba klasyka gatunku w salve. Ponoć w gamecid tego nie robią... Hmmm?
W Gamecie przed punkcja wazny jest wymaz, na punkcji wszystko jest jalowe, a i tak na wszelki wypadek podaja antybiotyk dozylnie.
Nie ma sensu wyjalawiac organizmu "na wszelki wypadek", bo szybciej mozna zlapac infekcje. -
Olciaaa wrote:Opakowanie fraxiparine to koszt 76,71 zł a na miesiąc trzeba 3 opakowania, prolutex 165 zł na tydzień. utragestan 60 zł za opakowanie. Ale na całe szczęście prolutex biorę do końca tego opakowania co mam i koniec
Kazda klinika ma swoje uklady, ukladziki.
W Gamecie polecaja np Mama DHA (Adamed), nie maja problemu z przepisywaniem taniej luteiny (Adamed). Maja ich notesiki, jakieś informatory, ale przy tym wszystkim nie narzucaja pacjentowi konkretnych lekow.
Ja biore Utrogestan (32zł 30tabl. 100mg), Agolutin (12,80zł 5amp. 60mg), a z heparyny to co akurat mam w domu (a tego mam cały przekrój). Specjalnie dla mnie ręcznie wypisują recepty, bo nie mają tych leków w pc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholera a w salve za utrogestan 60 zł, nieźle kasę z nas wyciągają, jakbyśmy mało tam zostawiały... Bella a w gamecie sprzedadzą od tak utrogestan, czy sprawdzają czy się jest pacjentką? Mi mój dr powiedział, że za jakiś czas przejdę na luteinę więc będzie taniej.
-
Właśnie miałam pisać że w Salve 60 zł Utrogestan!!!! 32 zł to super cena!
!
6 IUI -
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -