Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM
Odpowiedz

STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM

Oceń ten wątek:
  • Cara Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_Nowa wrote:
    Hej, Janowiec zrobił mi tylko kontrolną histeroskopie i na podstawię obrazu jaki widział na monitorze powiedział że obraz jest zupełnie inny niż za pierwszym razem i nic niepokojącego tutaj już nie ma, nie widzi stanu zapalnego, polipów tez nie ma, i zrostow też nie ma. A wnetrze macicy ma bardzo ladny blady kolor. I o żadnej biopsji nic nie mówił. Od razu zrobił mi USG endometriozy i drożność jajowodów i powiedział że przez pół roku mamy sie starać naturalnie o ciążę. I wrócić po tym czasie jak coś. No ale powiedział też ze cykl wróci w przyszłym miesiącu ale tak się nie stało. A tobie jak szybko wrócił cykl?? I skąd wiedziałaś że dalej miałeś stan zapalny??
    Hej, ile zastrzyków Diphereline i kiedy miałaś? Po wyciszeniu normalny cykl moze wrócić później, zależy ile miesięcy byłaś na menopauzie.

• J_Nowa Nowa

Wysłany: 16 lutego, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Hej, ile zastrzyków Diphereline i kiedy miałaś? Po wyciszeniu normalny cykl moze wrócić później, zależy ile miesięcy byłaś na menopauzie.

Hej, na początku listopada miałam pierwszy zastrzyk i za półtora tygodnia dostałam normalnie miesiączkę. I drugi zastrzyk na początku grudnia i już miesiączki nie dostałam i tak jest do teraz. Brak miesiączki.

‹‹ 312 313 314 315 316
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ