Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
DziewcZyny ja juz po uiu. Wszystjo dobrze poszlo jakos humor tez dobry na spokojnie wszystko. Pusto bylo w klimice takze bardziej komfortowe warunki dla meza teoche jeszcze pobolewa wszystko ale juz w domu leze i relax przed tv
Humor mi poprawily zakupy przed inseminacja dwie pary spodni w ktore sie mieszczzczw bo nerwy tez mialam ze w nic sie nie miescilam jak przytylam po lekach przez pol roku. Dzis czyje wiosne sloneczko bedzie za pare dni takze dziewczyny relaks i bastawienie na macierzynstwolipa, Niu lubią tę wiadomość
Chmurka85 -
Chmurka cieszę się, ze pozytywne nastawienie u ciebie i ze IUI przebiegła bez zakłóceń. Teraz kochana nie forsuj się tylko odpoczywaj. A i te spodnie poprawiły ci humor i mnie też dzisiaj bo wreszcie waga 8,5 kg mniej. Cel osiagnięty teraz pozostaje tylko utrzymac taką wagę...
-
Ciekawa87 ale ja prYtyłam z 10 kg haha i dzis kupilam spodnie legginsowe splaszczajace brzuch rozmiar 40 haha a cala szafa jest 36-38 ;/ haha no ale ciesze sie ze kupilam cos w co wejde i nie bede sie Zle cUla. Mam nadzieje ze na ciaze sie nadadza;) gratuluje zrzucenia wagi jejku moje 10 kg chyba bym musiala rowerem 12 km do pracy codziennie jezdC
Niu lubi tę wiadomość
Chmurka85 -
Chmurka85 wrote:Ciekawa87 ale ja prYtyłam z 10 kg haha i dzis kupilam spodnie legginsowe splaszczajace brzuch rozmiar 40 haha a cala szafa jest 36-38 ;/ haha no ale ciesze sie ze kupilam cos w co wejde i nie bede sie Zle cUla. Mam nadzieje ze na ciaze sie nadadza;) gratuluje zrzucenia wagi jejku moje 10 kg chyba bym musiala rowerem 12 km do pracy codziennie jezdC
-
Ciekawa87 nie dziś nie byłam tylko przy wypisie ze szpitala lekarz kazał mi brać danazol od 1 dnia cyklu a póżniej histeroskopia operacyjna:(przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
nic mi nie mówcie o wadze mnie już brzuch urósł ,na święta lużną kieckę musiałam kupić.....
trochę to za wcześnie ale mocno przytyłam po stymulacjach
chmurko trzymam kciuki za Ciebie, święta będziesz miała magiczne-pełne nadziei
a ta pustka w klinice też mi się podobała choć już więcej tam nie pojadę bo następna wizyta na Twardowskiego a potem Profamilia
pozdrawiam Wszystkie a zwłaszcza zabiegane,sprzątające, kupujące,piekące,gotujące....weteranka -
Witam dziewczyny,
We wtorek mam mieć robioną laparoskopie, ale nie wiem czy dojdzie do skutku, od 4 dni spóźnia mi się okres dziś rano zrobiłam test okazało się ze pozytywny, do tej pory w to nie wierzę, wieczorem mam zamiar powtórzyć test, staram się uspokoić i jeszcze cierpliwie czekać, w piątek skocze na betę to będę mieć pewność trzymajcie dziewczyny kciukiKARA01 -
Nju a ty masz tyć tzn dzidzius ma rosnąc prawidłowo a musi muec z kogo brac witaminki swieta hmmm troche juz ogarnelam dom. Mamy duzy dom 7 pokoi plus lazienka i kuchnia takze jest tego tylko brakuje nam dzieci do tych pokoi te swieta mysle idpoczywac pelen relaks i jedzienie. Kazde swieta mialam gisci z 20 psob o pbslugiwalam towarzystwo a te swieta mam gdzies protestuje i odpoczywamChmurka85
-
W sierpniu będzie trzy lata po ślubie, ale nie odrazu zaczęliśmy starania, można powiedzieć że tak z 1,5 roku się staraliśmy, w sierpniu ubiegłego roku miałam 1 badania hormonalne bo zaczęło mnie juz to nie pokoic ze nic nie ma, i wyszło ze mam za wysoką prolaktyne, dostałam bromergon i miałam go przyjmować, niedawno zmalała mi prolaktyna wiec zmniejszyłam dawkę.W lutym zapisalismy się do parens do dr M, wsumie żadnych mi większych badań nie robił, miałam robione posiewy i miały być 3 monitoringi, po 2 monitoringu powiedział ze jest już po owu, wiec byłam trochę zła, a następnie zaproponował laparoskopie która miałam mieć we wtorek:-) i o to cała moja historia, kiedy powiedział mi dr M ze po owu to myślałam że przegapilismy z mężem a okazał się ten miesiąc szczęśliwyKARA01
-
witam w ten piękny wiosenny dzień
mialam dzisiaj sen, w którym sprawdzałam śluż - okazał się wodnisty, wiec stwierdzilam ze moze byc to plodny sluz. moj maz zbieral sie do pracy a ja wpadlam w panikę ze muszę szybko go zaciągnąc do łózka zanim wyjdzie z domu bo mam plodne dni i sie obudzilam
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.