Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipa chyle czoła..... Ja nie umiem tak do końca jak Ty podejsc do życia.ale moze dlatego że u mnie ostatnio nic sie nie działo. Czuje sie lepiej jesli wiem że albo mam I faze i zmierzam do owulacji albo jestem po i czekam na rezultat. Dobija mnie nicość.... Tzn jak moje jajniki nic nie robią. A to powoduje że kumuluje mi sie smutek związany z niepowodzeniem
Przyznam też że jestem zmeczona życiem swoich narządów rodnych. Miło wspominam chwile kiedy nie interesowalo mnie który dc mam I czy jestem przed czy po owu....lipa lubi tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
czytam, czytam i płakać mi się chce razem z Wami bo przecież nie tak dawno w lipcu 2015 miałam depresję kiedy to przygotowywaliśmy do drugiego transferu i niespodziewanie w ciągu 24 h umarło moje 6 "dzieciaczków" (wszystkie w stadium blaskocysty)a razem z nimi jakaś część mnie......
nie mogę o tym zapomnieć o tej cholernej bezradności o tym najgorszym dniu w życiu
na szczęście trafiłam do odpowiedniej osoby która pomogła
czego i Wam życzę
zwłaszcza że coraz ładniejsze dni,słoneczko,ptaki śpiewają ...
jeszcze i Wy nad kołyską zaśpiewacie !
narkalipa lubi tę wiadomość
weteranka -
Ciekawa87 to ja to Kochana nie masz okresu a to nie wina tabletek to moze jednak ? robilas juz testa bhcg ? Jak nie urok to ... Ale badzmy dibrej mysli ze bedzie w koncu baby
Njiu jak czytam twoje posty to kreci mi sie łza w oku i ta nadzieja na dzidziusie i proby i wszystko ... Bedziesz szzesliwa matka a dziecko odwdzieczy ci sie napewno za to czekanie
Ja jutro 3Uiu . Ale mam jutro 14 dc. Clo od 3 dc bralam i jeden pecherzyk. Wczoraj wzielam zastrzyk ovitrelle. Dziwnie ostatnio u dr Magonia mialam pecherzyki w 12 dc a teraz mam w 14 dc ale sluzu płodnego brak. Mam gesty bialawy i juz głupieje czy pecherzyk juz pekl i nici z uiu eh nie wiem sama. Jutro sie okaze. Ten miesiac ciezki dla mojej psychiki. Ale wiosna idzie i bede siedziala w ogrodzie slonce zielen kwiaty relaks w weekendy i po pracy. Tylko meza brak na trzy miesiace.Niu lubi tę wiadomość
Chmurka85 -
Daktylek właśnie to tak działa ze jak chcesz to nie wyjdzie i co jeszcze gorsze spieprzy się jeszcze bardziej. Jednak i pewnym czasie i tak się ułoży jak tego bedziesz chciała. Zobaczysz.
Ja jak chodziłam do innego gin przepisywał mi metformax na schudnięcie bo niby jajniki pco mam a po zmianie lekarza diagnoza sie nie potwierdziła. Po niej schudłam 10 kg ale nie miałam plamień ani krwawień za to przez pierwsze dwa tygodnie tak mnie muliło ze najchętniej bym je przespała