Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
GoniaP wrote:Mam pytanko, czy na Warzywnej jest opcja, że wyniki są dostępne w internecie czy trzeba je odbierać osobiście?Starania od 11.2016
Niedoczynność tarczycy
Hiperprolaktynemia
AMH 4,1
Jeden jajowód niedrożny
Usunięta torbiel
Kir AA
Sierpień 2021 IVF Macierzyństwo Kraków dr P.
❄️❄️
18.10. 2022 r 👶 Iga -
GoniaP wrote:Mam pytanko, czy na Warzywnej jest opcja, że wyniki są dostępne w internecie czy trzeba je odbierać osobiście?
Jest mozliwosc online.
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ferdek a tak liczyłam kochana ze tym razem bedzie ok. To życie jest nic nie warte ehh
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ferdek wrote:Czy ktoras z was robila badania genetyczne przez wymaz z policzka i odsylania takiej probki przez kuriera. Znalazlam cos takiego na internecie, ale nie wiem czy one sa wiarkodne, a sa o polowe tansze od standardowego badania z krwi.
Niestety u mnie rozwoj zarodka sie zatrzymal. I to juz drugi raz taka sytuacja. Dr Chrostowski zlecil badania genetyczne i tak szukam gdzie bedzie najtaniej. -
katson wrote:Nic się nie martw:-) dr Obrzut jest od zadań specjalnych ja po pierwszej lapro tez miałam mnóstwo zrostów, niedrożne jajowody. Druga laparoskopia trwała prawie 3 godziny i dr wszystko usunął i udało sie udrożnić jajowody
katson lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.Czytam to forum juz od dłuższego czasu i właśnie zdecydowałam się podzielić z Wami moim problemem oraz poprosić o poradę. Drugi rok staramy się z mężem o dziecko. Przez pierwszy rok bez monitoringu na całkowitym naturalsie. Po roku starań zmieniłam ginekologa który po badaniu zlecił histeroskopię, podczas której usunięto polipa endometrialnego, zrosty, wyczyszczono endometrium oraz poszerzono szyjkę macicy. Dodam również ze miałam problem z tsh(niedoczynność) oraz wysoką prolaktynę. Po histero lekarz prowadził monitoring na którym wychodzilo jajeczkowanie. Na wszelki wypadek brałam zastrzyki Ovitrelle oraz luteine od 19dc.mineli od tej pory pół roku i dalej nic. Poszłam ostatnio do innego gin. który od razu zalecił badanie drożności. Polecił mi Profamilie. Nie orientujecie się jak długo trzeba czekać na ten zabieg w tym szpitalu? Moze wczesniej zarejestrować się do jakiegoś gina w Rzeszowie który wykonuje udrażnianie? Moze jakiegoś sprawdzonego i kompetentnego ginekologa? Z góry dziękuję za odpowiedź i wszystkie Was serdecznie pozdrawiam
-
Anielka82 ja chodzę do dr Ulmana w medyku na rejtana i właśnie w połowie czerwca idę do niego na laparo w profamili. Na termin czekam miesiąc (wcześniej podreperowalam sobie wyniki). Ale teraz z tego co wiem to zazaczyna się sezon urlopowy i może być gorzej w okresie wakacji.Starania od 2014 roku.
1.06.2017 Sono HSG - drożne
23.06.2017 I IUI
19.07.2017 II IUI
12.08.2017 ||| IUI
M: słabe nasienie
Ja:
hashimoto
AMH 1,51
06.2018 laparoskopia
06.2018 Leczenie naprotechnologiczne w Medyku
15.05.2019 II kreski na teście 😍
2020 czekam na synka
Styczeń 2020 - jest mój Skarb 👶 -
nick nieaktualnyDziewczyny piszę w imieniu znajomej polecicie dobrego lekarza w Rzeszowie , który specjalizuje się w trudnych ciążach i nie boi się od początku podawać leki żeby wspomóc rosnącego groszka? Dojazdy poza Rze niestety nie wchodzą w grę ? Dziewczyna po 1 poronieniu?
-
Anielka ja teraz bylam u dr Obrzuta i tez mam miec laparo w talu nr 2 w polowie czerwca
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF