Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kogo polecacie z ginekologow w Rzeszowie ?
Potrzebuje isc na pierwsze Usg i pewnie pozniej w kierunku prowadzenia ciąży.
Wsumie najlepiej żeby to był lekarz z profamilii.polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
sucharek85 wrote:Dziewczyny kogo polecacie z ginekologow w Rzeszowie ?
Wsumie najlepiej żeby to był lekarz z profamilii.
Jak w pro familii to dr Janczura w medyku na Rejtana. Byłam z niej bardzo zadowolona -
sucharek85 wrote:Dziewczyny kogo polecacie z ginekologow w Rzeszowie ?
Wsumie najlepiej żeby to był lekarz z profamilii. -
KatWomanDo wrote:Ja zapisałam się teraz na pierwszą wizytę do dr Ulmana, jedna z dziewczyn tu z forum go polecała. Nic jeszcze nie mogę powiedzieć, nie wiem jak z prowadzeniem ciąży, ale chyba też się tym zajmuje, i pracuje w Profamilii.
-
Palomka wrote:Daj znać jak wrażenia i jakie badania Ci zlecił. Jestem ciekawa bo dużo dziewczyn chodzi lub chodziło do niego 😊
Tylko kurczę, zagapiłam się i wizyta prawdopodobnie wypadnie mi w trakcie @😕 chyba będę musiała ją przesunąć. -
Magda814 wrote:Dziewczyny a polecacie kogoś innego oprócz Ulmana do starań ? Brak ciąży od roku prawdopodobieństwo endometriozy za dwa tyg mam u Ulmana laparoskopie ale myśle potem uderzyć tez do kogoś innego na konsultacje . Dajcie znać 🙂
-
Tak zleca dużo badań narazie czekam na laparoskopie u niego wiec tak jak by przestój bo czekamy co wyjdzie. Ten cykl stymulowal mi clo i zastrzykiem. Ale jako lekarz nie mogę mu nic zarzucić bo troszczy się pamięta i odbiera praktycznie zaraz. Podnosi na duchu. Jednak wolałabym leczenie z happy endem dlatego chce iść jesXze do kogoś na konsultacjeKatWomanDo wrote:Hej. A jak odbierasz leczenie przez dr. U.? Miałaś zlecone jakieś bardziej szczegółowe badania? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam.
-
Magda814 wrote:Tak zleca dużo badań narazie czekam na laparoskopie u niego wiec tak jak by przestój bo czekamy co wyjdzie. Ten cykl stymulowal mi clo i zastrzykiem. Ale jako lekarz nie mogę mu nic zarzucić bo troszczy się pamięta i odbiera praktycznie zaraz. Podnosi na duchu. Jednak wolałabym leczenie z happy endem dlatego chce iść jesXze do kogoś na konsultacje
-
Magda814 wrote:A chodzisz do Ulmana czy gdzieś indziej ?
-
Dziewczyny co możecie powiedzieć na temat inofolicu combi? Czy macie doświadczenie, czy coś pomaga?
Mi wspomniał ostatnio o tych tabletkach dr M. w parensie.
W zeszłym roku łykałam przez jakiś czas ten inofolic w saszetkach... -
Magda814 wrote:Daj znać jak wrażenia 🙂
-
alex_c wrote:Dziewczyny co możecie powiedzieć na temat inofolicu combi? Czy macie doświadczenie, czy coś pomaga?
Mi wspomniał ostatnio o tych tabletkach dr M. w parensie.
W zeszłym roku łykałam przez jakiś czas ten inofolic w saszetkach... -
Magda814 wrote:Dziewczyny a polecacie kogoś innego oprócz Ulmana do starań ? Brak ciąży od roku prawdopodobieństwo endometriozy za dwa tyg mam u Ulmana laparoskopie ale myśle potem uderzyć tez do kogoś innego na konsultacje . Dajcie znać 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 11:40
-
Palomka wrote:A na co to wpływa?
Podobno na poprawę pracy jajników. -
Przepraszam, że się wtracam. Podchodzę do IV procedury ivf. Jak pewnie każda z Was wie nie mam już leków refundowanych. Gdyby, któraś z Was miała na zbyciu leki : Gonal f, Pergoveris 150,cetrotide 0,25 amp. Wiem też że później będzie mi potrzebny prolutex/agolutin i utrogestan to prosze priv i dziękuję.
-
Miałam w jednym cyklu torbiel i stwierdził ze jest endometrialna jednak się wchłonęła. Kazał zrobić badanie ca125 i wyszedł podwyższony. Wiec w trakcie laparo sprawdzi czy jest wytnie jeśli faktycznie są ogniska i udrożni jajowodyPalomka wrote:A po czym wywnioskował endometrioze u Ciebie?