Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Woman2020 wrote:Dziewczyny czy dodatni posiew nasienia( obecne bakterie) ma wpływ na zapłodnienie?
Woman2020 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Pink! wrote:Czy ktoras z dziewczyn moze sie wypowiedzieć o porodzie w pro familii? Jakie tam są zwyczaje, położne, lekarze itp. Co trzeba wziasc dla dziecka? Jak to jest z prywatna położna? I czy macie jakas godna polecenia?
Ja rodziłam jeszcze przed covidem, miałam prywatna położna panią Barbarę Woźniak i mogę ją z całego serca polecić, poród nie jest co dzień i naprawde warto zainteresować te pieniądze. Szczególnie jeśli ktoś się pisze na poród SN.polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
sucharek85 wrote:Ja rodziłam jeszcze przed covidem, miałam prywatna położna panią Barbarę Woźniak i mogę ją z całego serca polecić, poród nie jest co dzień i naprawde warto zainteresować te pieniądze. Szczególnie jeśli ktoś się pisze na poród SN.
Mozesz mnie przyjąć do przyjaciółek, wyslalam zaproszenie. Bede miala kolka pytańsucharek85 lubi tę wiadomość
-
Alicja27 wrote:Dziewczyny jakiego doktora polecacie na wizyte ginekologiczna dzownilam dzis do poradni zarejestrowała mnie Pani do doktora Pabisiaka
Jeżeli chcesz w Rzeszowie to proponuje zadzwonic do dr szczerba, powiedziec ze zależy ci na terminie i moze przyjmie Cie szybko. W tym miejscu gdzie on przyjmuje jest jeszcze 2 ginekologów. Litewska 4b. Ja jak chciałam cos na szybko to tam nie bylo problemu. -
Pink! wrote:Czy ktoras z dziewczyn moze sie wypowiedzieć o porodzie w pro familii? Jakie tam są zwyczaje, położne, lekarze itp. Co trzeba wziasc dla dziecka? Jak to jest z prywatna położna? I czy macie jakas godna polecenia?
Na FB jest grupa Profamilia Rzeszów Poród, tam uzyskasz wszystkie info od dziewczyn.
Ja rodziłam w styczniu 2020r i byłam bardzo zadowolona. Mój lekarz dr Piotr Zymróz cudowny człowiek. Położne ogólnie pomocne, ale wiadomo że każda inna i nie wiadomo na kogo trafisz. Możesz za 1000zł mieć prywatną położną i ona jest z Tobą cały czas. Ja polecam Barbarę Woźniak i Justynę Dziedzic. -
Blanka1988 wrote:Na FB jest grupa Profamilia Rzeszów Poród, tam uzyskasz wszystkie info od dziewczyn.
Ja rodziłam w styczniu 2020r i byłam bardzo zadowolona. Mój lekarz dr Piotr Zymróz cudowny człowiek. Położne ogólnie pomocne, ale wiadomo że każda inna i nie wiadomo na kogo trafisz. Możesz za 1000zł mieć prywatną położną i ona jest z Tobą cały czas. Ja polecam Barbarę Woźniak i Justynę Dziedzic.
Gdzie przyjmuję prywatnie dr Zymróz ?
Poznałam tego dr jak leżałam na patologii ciąży w PF świetny lekarz, mimo że nie byłam jego pacjentka zawsze mogłam liczyć na jego opiekę i pomoc 😉
polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
Blanka1988 wrote:Na FB jest grupa Profamilia Rzeszów Poród, tam uzyskasz wszystkie info od dziewczyn.
Ja rodziłam w styczniu 2020r i byłam bardzo zadowolona. Mój lekarz dr Piotr Zymróz cudowny człowiek. Położne ogólnie pomocne, ale wiadomo że każda inna i nie wiadomo na kogo trafisz. Możesz za 1000zł mieć prywatną położną i ona jest z Tobą cały czas. Ja polecam Barbarę Woźniak i Justynę Dziedzic.
A urodziłaś naturalnie czy miallas planowana cc? Towj lekarz byl przy porodzie? -
Wtrace się i tylko napiszę że ja chodzę do żony tego pana. Cudowna kobieta.
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Czy któraś z was prowadzi/prowadziła ciąże na pakiet medyczny medicover ?
Jeśli tak to jakiego lekarza polecacie? Bądź lekarz z Medyka który zajmie się ciąża po poronieniu i in vitro.
Medyk jest placówka współpracująca z medicover i będę mieć za darmo
Obecnie chodzę do Dr Góry ale niestety od lutego nie ma go w medyku 😏
Oraz czy któraś z Was robiła u niego badanie prenatalne w szpitalu na rycerskiej ? Zaprosił mnie tam i nie wiem jak ze sprzętem czy jest ok 🤔 -
Magda814 wrote:Czy któraś z was prowadzi/prowadziła ciąże na pakiet medyczny medicover ?
Jeśli tak to jakiego lekarza polecacie? Bądź lekarz z Medyka który zajmie się ciąża po poronieniu i in vitro.
Medyk jest placówka współpracująca z medicover i będę mieć za darmo
Obecnie chodzę do Dr Góry ale niestety od lutego nie ma go w medyku 😏
Oraz czy któraś z Was robiła u niego badanie prenatalne w szpitalu na rycerskiej ? Zaprosił mnie tam i nie wiem jak ze sprzętem czy jest ok 🤔url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Pink! wrote:Pola84 wyslalam ci zaproszenie.url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Dziewczyny wiem, że temat poruszamy był z milion razy, ale to już czas uderzyć na Kraków, ale gdzie i do kogo? Najchętniej chciałabym też dowiedzieć się dziewczyn, które umawiały się na wizytę tam w ostatnim czasie jak to wygląda? ile trzeba czekać ?
-
lovciara wrote:Dziewczyny wiem, że temat poruszamy był z milion razy, ale to już czas uderzyć na Kraków, ale gdzie i do kogo? Najchętniej chciałabym też dowiedzieć się dziewczyn, które umawiały się na wizytę tam w ostatnim czasie jak to wygląda? ile trzeba czekać ?Starania od 10.2018, lat 32
AMH-2.68
ANA-ujemna
Nasienie-morfologia 3%
1) 2019.12-Histeroskopia
2)2020.09-Laparoskopia(jajowody drożne, ognisko endo i cysta wycięta)
14.11 1 IUI 🍷😒
14.12 2 IUI 🍷😒
.
.
.
Naturalna
01.02 beta 1052
03.02 beta 2085 prog 26
Chwilo trwaj 🙏
*Niedoczynność
*Hiperprolaktynemia
*bakteria Chlamydia-wyleczona -
lovciara wrote:Dziewczyny wiem, że temat poruszamy był z milion razy, ale to już czas uderzyć na Kraków, ale gdzie i do kogo? Najchętniej chciałabym też dowiedzieć się dziewczyn, które umawiały się na wizytę tam w ostatnim czasie jak to wygląda? ile trzeba czekać ?
Ja byłam do dr Chrostowskiego zapisana. Termin oczekiwania coś ok. pół roku wtedy był (na wątku Arvimed czasem dziewczyny pisały ze ktoś odwołał wizytę i można było wskoczyć na jego miejsce ) Z tym, że ja w między czasie chodziłam do dr U bo chciałam mieć jak najwięcej badań i odkryć przyczynę niepowodzeń. Tak żeby zwiększyć szansę na udane in vitro. Moim zdaniem warto poczekać na termin do dobrego lekarza a w między czasie szukać przyczynę niepowodzeń. Dzięki temu czas oczekiwania nie jest bezowocny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 09:23
-
MalaGosia wrote:No powiem Ci ze jest cięzki temat, terminy kosmos albo lista dla nowych zamknięta. Ja wybrałam Macierzyństwo i dr Mirockiego jestem w trakcie drugiego IUI. Dzisja na innym wątku dowiedziałam się że odchodzi z kliniki. W sumie ciągle się przewijają w wśród polecanych 3 nazwiska dr Knafel i dr Przybycień z Macierzyństwa oraz dr Chrostowski. Do dr Knafel dzisaj termin był na czerwiec a z tego co wiem do dr Przybycienia lista zamknięta, nowe zapisy po nowym roku z tego słyszałam. Do 3 Pana nie wiem ale z innego wątku na forum widzialam też że terminy bardzo odległe😑Mi powoli ręce opadają już raz byłam zapisana do dr Knafel ale odwołali i teraz jestem na czerwiec jako plan B, gdyby z dr Mirockim nic się nie udało.
kurczę strasznie długo .. a Lublin? nic tu nie piszą, miałabym bliżej , mój lekarz wspominał ostatnio, że tam, ale w sumie nic konkretnego. . ale masz racje, że lepiej byc zapisanym gdzieś niż wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 17:13
-
lovciara wrote:kurczę strasznie długo .. a Lublin? nic tu nie piszą, miałabym bliżej , mój lekarz wspominał ostatnio, że tam, ale w sumie nic konkretnego. . ale masz racje, że lepiej byc zapisanym gdzieś niż wcaleurl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞