Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Niu wrote:no to cierpliwości i głowa do góry,do męża się przytulać i duuużo uśmiechać
wiem że może idealizuję ale wierz mi przeszłam wszystko:operacje,zabiegi,załamanie nerwowe,załamanie finansowe,separacje,krytykę znajomych i rodziny, pogarde otoczenia itd
no i jeszcze wiele przedemną ale przecież
TYLE SIŁY JEST W NAS !!!!!!!!!
Krytyke? Pogarde?
Kto i jakim prawem Ci takie rewelacje zafundowal? -
AniaT oto dokładny opis:
ph: 5,0
Test aminowy: ujemny
Clue-Cells: nie stwierdzono
Nabłonki wielokątne: liczne wpw
Leukocyty: brak
Flora bakteryjna: nieliczna
Ziarenkowce G+: poj wpw
Pałeczki G-: poj wpw
Trichomonas vaginalis: nie stwierdzono
Grzyby drożdżopodobne: nie stwierdzono
Lactobacillus spp: brak
Komentarz: 0/IV stopień czystości pochwy wg Kasprowicza
Tak dokładnie brzmi badanie
-
Ciekawa 87 oj kochana sie nie przejmuj ja tez mialam cos jakas bakterie i dostalam dwa dni globulki dopochwowe i chyba jak dobrze pamietam 2/3 stopien wg kasprowicza. Ale wtedy nie mialam uiu tylko staralismy sie normalnie. Wezmiesz jakies tabletki i wyleczysz. Szkoda ze miesiac dwa musicie czekac ale co sie odwlecze to nie uciecze - moze zajdziesz naturalnie w tym rzymie
ciekawa87 lubi tę wiadomość
Chmurka85 -
do ciekawa : żadnych objawów nie miałam i prawde mówiąc zaskoczona byłam tym wynikiem ale widocznie na prawde to był incydent bo szybko przeszliśmy do rzeczy
wogóle moja doktor jest rzeczowa i nie mydli oczu,niepotrzebnie nie przeciąga jak niektórzy...................................................????????????
"Waszego" doktorka nie znosze nic mi nie winien ten chłoposzek ale ta jego pycha buchająca nawet przez drzwi mnie odraża
moja znajoma do niego chodzi i wiele wiem od niej - no po prostu facet ją zbywa
także dziewczyny oczy i uszy otwarte i nie dajcie się wypchać za drzwi !!!weteranka -
do lipa - oj kochana wiesz jacy ludzie mogą być w zetknięciu z "innymi" zwłaszcza w małych społecznościach
a my byliśmy "innymi" bo co to za rodzina bez dzieci ?
byliśmy oskarżani o wygodnictwo,przedkładanie pieniędzy i kariery nad dziecko,o zbyt małe starania, aż w końcu o działanie wbrew kościołowi....
mało kto wierzył że problem jest natury medycznej
a już nie wspomnę o seksistowskich uwagach pseudokolegów :"no wiesz jak byś chciała to ja bardzo ładne dzieci robie" ohyda nie ?
obyście nie miały takich wspomnieńweteranka -
Witam,
Czy mógłby ktoś mi napisać jak wygląda laparoskopia w parensie, czy jest zabieg wykonywany pod narkoza, ile trwa, czy w ten sam dzień można iść do domu itp. Miesiąc temu byłam na pierwszej wizycie w parensie, miałam już robiony monitoring, mąż badanie nasienia, dzisiaj Pan dr powiedział żebyśmy zrobili jeszcze laparoskopię, mam pewne obawy, zastanawiam się czy to nie za szybko, jeszcze nie miałam nawet stymulowanego cyklu a tu już Pan dr planuje zabieg:-/
Z góry dziękuję za waszą odpowiedź.KARA01 -
Oj a ja dzis niedość ze sie kiepsko czuje jakies podgoraczkowe cos mam to czekam na dzien bhcg i po lekach wygladam jak balon czerwony przez podwyzszona tenp. a pani klientka do mnie dzis czy bede miała dziewczynkę... No i jak tu cierpliwie wyczekac do poniedziałku ...Chmurka85
-
KaRa001 wrote:Chodzę do dr M, a TY od pierwszej wizyty w Parensie po jakim czasie miałaś laparoskopie? Czy są jakieś skutki uboczne bądź powikłania po zabiegu?
Kara i bardzo dobrze, że doktor zaczyna od lasparoskopii. Zabieg jest mało inwazyjny, a dużo wnosi do leczenia. Jaki byłby sens stymulowania cię, faszerowania lekami, gdyby okazało się, że masz np niedrozne jajowody?
Po lasparoskopii zostały mi dwie mikroskopijne blizny po obu stronach brzucha. I niestety diagnoza endometriozy -
Niu wrote:do lipa - oj kochana wiesz jacy ludzie mogą być w zetknięciu z "innymi" zwłaszcza w małych społecznościach
a my byliśmy "innymi" bo co to za rodzina bez dzieci ?
byliśmy oskarżani o wygodnictwo,przedkładanie pieniędzy i kariery nad dziecko,o zbyt małe starania, aż w końcu o działanie wbrew kościołowi....
mało kto wierzył że problem jest natury medycznej
a już nie wspomnę o seksistowskich uwagach pseudokolegów :"no wiesz jak byś chciała to ja bardzo ładne dzieci robie" ohyda nie ?
obyście nie miały takich wspomnień
Tylko że mnie juyz tak to wszystko wkurwialo, że ją mowie wprost o mojej niepłodności. Wielu tym kretynom zamyka się błyskawicznie jadaczka -
Kara ja też chodze do M. U mnie była inna historia gdyż chodziłam do innego gina i mi wykonywał laparoskopię. Jak trafiłam do M byłam juz po. Jednak u nas schemat jego leczenia zaczynał się od wymazów. Laparoskopię miałam robioną na NFZ
chmurka kochana kuruj się zażywaj witaminki i pod kołderkę.
marzena nie bój się zobaczysz ze bedziesz sama pisac potem na forum ze szkoda było nerwówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 16:17
-
Kara ja też chodze do M. U mnie była inna historia gdyż chodziłam do innego gina i mi wykonywał laparoskopię. Jak trafiłam do M byłam juz po. Jednak u nas schemat jego leczenia zaczynał się od wymazów. Laparoskopię miałam robioną na NFZ
chmurka kochana kuruj się zażywaj witaminki i pod kołderkę.
marzena nie bój się zobaczysz ze bedziesz sama pisac potem na forum ze szkoda było nerwów