Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa :** Dziękuję :*** a po histeroskopii jak poszłaś na wizytę to co Ci lekarz powiedział dalej szukał przyczyny???przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
Marzena1991 wrote:Ciekawa :** Dziękuję :*** a po histeroskopii jak poszłaś na wizytę to co Ci lekarz powiedział dalej szukał przyczyny???
Marzena1991 lubi tę wiadomość
-
]Kochana po zabiegu lekarz przyszedł powiedział co i jak. Potem dostajesz @ i idziesz do niego i już coś postanawiacie co dalej robić. U nas problemem jest nasienie ze mna jest ok. A u was?
U nas problem jest po mojej stronie:( męża nasienie ok
przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
cześć dziewczyny , pozdrawiam Wszystkie
chorym życzę zdrówka a niespokojnym samych dobrych ludzi wokół
popieram Was w tych badaniach bo najważniejsza jest diagnostyka problemu jak już na to wpadniecie to potem z górki !
ciekawa _ pewnie już się naczytałaś o tych wszystkich metodach na poprawę nasienia ja od siebie dodam że mój mąż brał 3 lata PROFERTIL i ograniczył palenie i jeszcze do diety dodaliśmy więcej warzyw owoców i ryb no i ruchu więcej i się poprawiło
miałam już pierwszą wizytę usg : mój dzidek ma 0,5 cm !!!!!!! wszystko ok.
ale żebym przypadkiem nie popadła w euforię to Pan Bócek postawił mi 2 godzin. póżniej dziwny samochód na drodze - wjechała na mnie pewna Pani !!!!
na szczęście nic się nam nie stało ale miałam stracha jak nigdy
lipa ; wiesz że ja też miałam taką metodę poprostu zaczęłam edukować otoczenie w ten sposób choć trochę byłam "górą"lipa lubi tę wiadomość
weteranka -
KA RA ja też miałam laparoskopię na początku leczenia i nic lepszego nie mogło mnie spotkać bo właśnie ona pokazała nam problem i kierunek całego leczenia także cieszę się że Ci odrazu dr. chce zrobić
zabieg nie jest poważny tj.pisze lipa powodzeniaMarzena1991 lubi tę wiadomość
weteranka -
Dzięki, za info Niu trochę czuję się spokojniejsza i pomału nastawiam się, że zabieg jedynie może pomóc, znaleźć przyczynę naszych niepowodzeń, a wiem że muszę ich szukać u siebie bo mąż ma niezłe wyniki. A Twój dzidek niech zdrowo rośnie w brzuszku u mamusi:-)KARA01
-
Niu zdrowka i dobrej ciazy zycze o jejku co za babsko wjechalo w was... Teraz to odpoczywaj i ciesz sie ciaza
Ciekawa87 to jedziemy na podobnym wozku ...moj maz od miesiaca je Profertil zamowilam dopiero niedawno. Bral wczesniej Androvit o salfazin i mace i kwas foliowy i l karnityne i niby je salatli owoce codziennie i wprowadzilam od tygodnia orzechy brazylijskie jemy oboje. Maz ograniczyl % czasem piwa nie napije ale plemniki trzy miesiace sie tworza nowe to zejdzie troche. Ogolnie dieta roznorodna i ruch. Mniej zywnosci przetworzonej. Ja nadal czekam na poniedzialek alw kusi mnie test sikany... Pogdoraczkowo czuje sie pare dni gardlo skubalo i rozpalona ale to nie grypa bo raz jest a raz czuje sie super takze to nie przeziebienie. Albo dzialanie moze duphastonu. oczeliwania sa najgorsze jeszcze ten brzuch wielki faktycznie wygladam dla obcych jak w ciazy nie dziwne ze babka zapytala.
Ja dziewczyny mialam robiona droznosc jajowodow na samym poczatku po posiewach i badaniach. Naazie o laparoskopii lekarka nic nie mowila ale owulacje wszystko mam dobrze i jajowody drozne.Chmurka85 -
Niu kochana bardzo się cieszę, ze się Wam udało. Takie przypadki jak wasz daję mi nadzieję, ze i nam się uda. Dbaj teraz o siebie i o maluszka. Dobrze ze podczas kraksy nic się wam nie stało. Życzę zeby maluszek dobrze się rozwijał a ty dobrze zniosłaś ciążę.
Chmurka moze zrobisz test? kiedy spodziewasz się @? u nas Profertil nie pomógł. Mąż stosował go 3 miesiące. Teraz androlog dał mu androvit i prostimen. Oby u was profertil pomógł a moze juz sie to stało? -
Niu wrote:dziękuję za wszystkie ciepłe słowa
Dziewczyny fajnie że się wspieracie i edukujecie wzajemnie
ciekawa - cieszę się że mój wpis tak Cię nastroił nie ukrywam że o to mi chodziło , po to tu jestem
Mocny całus dla ciebie!!!