X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Staraczki i mamusie z Rzeszowa
Odpowiedz

Staraczki i mamusie z Rzeszowa

Oceń ten wątek:
  • lipa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie macie karty w Diagnostyce? Parens wysyla wszystkie badania krwi, wymazy do Diagnostyki na Krakowskiej, kolo szpitala MSW. Jak sobie zalozycie tam karte, to wszystkie wyniki bedziecie mogly sobie sprawdzac przez internet. Fodatkowo z karta jest 5% znizki na wszystkie badania. No i jest czynne 7/24. Zawsze tam bete robie. Po 2 godzinach wyniki sprawdzam sobie przez internet. Super wygoda

age.png
  • AniaT Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam :)

lipa lubi tę wiadomość

• Chmurka85 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa super dzięki za informację ;) zawoziłam tam raz posiewy ale nie pomyślałam

Chmurka85
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa ja wszystkie badania robię w Parens ale nikt mi nie zaproponował zeby kartę zalożyć. Prosze o wskazówki jak to zrobic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:42

• lipa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa nie zakladasz w Parens, tylko w labolatorium Diagnostyki na ulicy Krakowskiej w Rzeszowie, kolo szpitala wojskowego. Parens wlasnie tam wysyla wszystkie probki. Po prostu pojedz tam i poeiedz, ze chcesz karte stalego klienta. Bedziesz widzirc wszystkie wyniki badan z Parens, nawet te ktore robilas wczesniej.

age.png
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa dzieki. Przyda sie na badania przed iui. Jest jakąś zniżka z karta klienta?

• lipa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa87 wrote:
    Lipa dzieki. Przyda sie na badania przed iui. Jest jakąś zniżka z karta klienta?

"Całe" 5% ;-)

age.png
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa podchodzicie do trzeciej IUI? u kogo?

• lipa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa nie podchodzimy do IUI. Jestem w trakcie drugiej procedury in vitro, u Magonia

age.png
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa my też do niego chodzimy tylko bedziemy do IUI podchodzić

• Mania 123 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja już po pierwszej IUI. Teraz dwa tygodnie czekania i bedzie wszystko jasne. Oby sie wszystko powiodło. Trzymam kciuki za Was dziewczyny.

Mania 123
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania trzymam kciuki. Gdzie robiłaś IUI w Parens?

• Mania 123 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u dr Magonia.

Mania 123
  • Chmurka85 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania 123 powodzenia trzymam kciuki ! Ja mialam w poniedziałek 2 uiu tez u Magonia.
    Ciekawa87 i jak wyszły posiewy wszystki dobrze ? I kiedy inseminacja ? Jedz migdały i orZechy inne i czerwone wytrawne wino lampka dwie dziennie na endometrium- ja po kilku stymulacjach miałam gorsze. Ale chyba dr Magon nie za bardzo zwraca uwage na endo a moja doktorka Homa tak.

Chmurka85
  • Chmurka85 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania 123 jak wrazenia ? I co dostałam Duphaston i czym byłas stymulowana i jakie wskazania do uiu u was ? Oj sto pytan do ;)

Chmurka85
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka czekam jeszcze na wymaz chlamydia i cytologię. Pozostałe wymazy ok. Prosze napisz od którego dnia cyklu trzeba to wino pić. W marcu 1 IUI. Jeszcze nie robilismy badań z krwi wiesz anty hiv i itp. We wtorek pojedziemy zrobić.
    Chmurka, Mania jak się czujecie?

• Chmurka85 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna pic ale nie na mus ale pomaga poprawic endometrium. I migdaly i orEchy mi dr Homa przepisala haha na endo bo bylo kiepskie 9 dc a 13 juz ladne. Po drugie lampka wina jest ok ;) migdaly jadlam codziennie pare a winko dopiero jak clostilbergyt skoncYlam 7dc. Oj tych badan z krwi jest troszke. I pare stowek u nas koszt byl.

Chmurka85
  • Mania 123 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ją byłam stymulowana aromkiem 2 ładne pęcherzyki. uiu na pękniętym jednym a drugi jeszcze był w całości. Dostałam chyba tak jak wszyscy duphaston 2/1.Szczerze mówiąc nie wiem co o tym wszystkim myśleć bo nie chce się rozczarowac.mam jednak gdzieś z tyłu głowy nadzieję że może nam się uda. Będąc jeszcze wcześniej u dr na poczekalni były 2 Dziewczyny którym się udało za pierwszym razem zajść w ciaze, także jest to mozliwe.

ciekawa87 lubi tę wiadomość

Mania 123
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania jedni zachodzą za pierwszym razem (czego ci życzę) inni za kolejnym a jeszcze innym IUI nie pomoże. U mnie endometrium zawsze dobre jest dr M mi zawsze sprawdza. Faktycznie ze te badania sa drogie ale czego sie nie robi dla upragnionego dziecka

• lipa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. Pieniadze sie nie licza. Gdyby ktos powiedzial mi dzis ze za 100 tys. Zl sprawi ze na sto procent zajde w ciaze, sprzedaje dom od reki :-)
    Niestety nikt i nic, zadna metoda nie jest w stanie dac takiej gwarancji

age.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ