Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie macie karty w Diagnostyce? Parens wysyla wszystkie badania krwi, wymazy do Diagnostyki na Krakowskiej, kolo szpitala MSW. Jak sobie zalozycie tam karte, to wszystkie wyniki bedziecie mogly sobie sprawdzac przez internet. Fodatkowo z karta jest 5% znizki na wszystkie badania. No i jest czynne 7/24. Zawsze tam bete robie. Po 2 godzinach wyniki sprawdzam sobie przez internet. Super wygoda
-
Ciekawa nie zakladasz w Parens, tylko w labolatorium Diagnostyki na ulicy Krakowskiej w Rzeszowie, kolo szpitala wojskowego. Parens wlasnie tam wysyla wszystkie probki. Po prostu pojedz tam i poeiedz, ze chcesz karte stalego klienta. Bedziesz widzirc wszystkie wyniki badan z Parens, nawet te ktore robilas wczesniej.
-
Mania 123 powodzenia trzymam kciuki ! Ja mialam w poniedziałek 2 uiu tez u Magonia.
Ciekawa87 i jak wyszły posiewy wszystki dobrze ? I kiedy inseminacja ? Jedz migdały i orZechy inne i czerwone wytrawne wino lampka dwie dziennie na endometrium- ja po kilku stymulacjach miałam gorsze. Ale chyba dr Magon nie za bardzo zwraca uwage na endo a moja doktorka Homa tak.Chmurka85 -
Chmurka czekam jeszcze na wymaz chlamydia i cytologię. Pozostałe wymazy ok. Prosze napisz od którego dnia cyklu trzeba to wino pić. W marcu 1 IUI. Jeszcze nie robilismy badań z krwi wiesz anty hiv i itp. We wtorek pojedziemy zrobić.
Chmurka, Mania jak się czujecie? -
Mozna pic ale nie na mus ale pomaga poprawic endometrium. I migdaly i orEchy mi dr Homa przepisala haha na endo bo bylo kiepskie 9 dc a 13 juz ladne. Po drugie lampka wina jest ok migdaly jadlam codziennie pare a winko dopiero jak clostilbergyt skoncYlam 7dc. Oj tych badan z krwi jest troszke. I pare stowek u nas koszt byl.Chmurka85
-
Hej dziewczyny ją byłam stymulowana aromkiem 2 ładne pęcherzyki. uiu na pękniętym jednym a drugi jeszcze był w całości. Dostałam chyba tak jak wszyscy duphaston 2/1.Szczerze mówiąc nie wiem co o tym wszystkim myśleć bo nie chce się rozczarowac.mam jednak gdzieś z tyłu głowy nadzieję że może nam się uda. Będąc jeszcze wcześniej u dr na poczekalni były 2 Dziewczyny którym się udało za pierwszym razem zajść w ciaze, także jest to mozliwe.
ciekawa87 lubi tę wiadomość
Mania 123
-
Mania jedni zachodzą za pierwszym razem (czego ci życzę) inni za kolejnym a jeszcze innym IUI nie pomoże. U mnie endometrium zawsze dobre jest dr M mi zawsze sprawdza. Faktycznie ze te badania sa drogie ale czego sie nie robi dla upragnionego dziecka