Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
w pl bardzo popularne są te testy: http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5810857981.html
ja ich używałam (kiedyś teraz monitoring i zastrzyk na pękniecie pecherzyka).
spokojnie mogę je polecicbunia89 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny.
co u was?
która teraz w najbliższym czasie testuje.
Onia - 18stego - pamiętam
a reszta?
mmmarita - co u ciebie dawno się nie odzywałaś!
rocheera - to samo - co u ciebie?
miśkowa - znależliscie jakiegoś lekarza dla męza?
reszta jest na bieżąco wiec nie dopytuje
u mnie 8 dc. biore letrozol i inne leki. W środę monitoring, mam nadzieje , że już bedzie jakiś dominujący pęcherzyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 09:25
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Efta ja pierwsza betę mam zrobić 22.08 natia jest na tym samym etapie co ja więc też coś koło tego będzie testować
Mam do was pytanie dopadło mnie jakieś przeziębienie początki kataru i dziś rano całe gardło zawalone łamie w kościach noi o 7 temp 37,25 teraz 9:30 37,12 nie wiem czy to od choroby bo zazwyczaj nie mam temp podniesionej przy przeziębieniu.. Jakie leki mogę wziąć czy lepiej jakieś domowe specyfiki??19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
Natalia01 wrote:Efta ja pierwsza betę mam zrobić 22.08 natia jest na tym samym etapie co ja więc też coś koło tego będzie testować
Mam do was pytanie dopadło mnie jakieś przeziębienie początki kataru i dziś rano całe gardło zawalone łamie w kościach noi o 7 temp 37,25 teraz 9:30 37,12 nie wiem czy to od choroby bo zazwyczaj nie mam temp podniesionej przy przeziębieniu.. Jakie leki mogę wziąć czy lepiej jakieś domowe specyfiki??
no to czekamy do 22go
jedyny lek (bez recepty) przeciwzapalny jaki mozna brac w ciazy to paracetamol. ale wiadomo lepiej unikać.
lepiej popróbuj domowych specyfików szczegolnie, że nie masz gorączki tylko lekki stan podgorączkowy.
tabletek na gardło też unikaj. nie wszystkie można w ciąży.
zdrówka życzę.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
nick nieaktualny
-
natia wrote:Ja będę testować po powrocie z Chorwacji. Od wczoraj jestem na urlopie i do 27 sierpnia nie zamierzam się przejmować.
Ja w ubiegłą niedziele wróciłam z Chorwacji oby nam ta Chorwacja dobrze zrobiła hhehehenatia lubi tę wiadomość
19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
alloMLR 13% -> 0
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
bunia89 wrote:Wiem, że z monitoringiem byłoby lepiej. Niestety nie mieszkam w Polsce tylko w Irlandii, a tu gin tylko w szpitalu i to ze skierowaniem. Do mojej polskiej lekarki mam 1,5 godz. jazdy.... Ale trzeba sobie radzić. Jakie testy ovu polecacie? Tutaj najbardziej popularne są Clearblue, ale za opakowanie 10 szt. zapłaciłam prawie 30 euro ;( jak mam testować kilka razy dziennie to zbankrutuję...chyba kupie na allegro.Antoś IVF,Julisia natural
-
efta wrote:w pl bardzo popularne są te testy: http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5810857981.html
ja ich używałam (kiedyś teraz monitoring i zastrzyk na pękniecie pecherzyka).
spokojnie mogę je polecicAntoś IVF,Julisia natural
-
efta wrote:hej dziewczyny.
co u was?
która teraz w najbliższym czasie testuje.
Onia - 18stego - pamiętam
a reszta?
mmmarita - co u ciebie dawno się nie odzywałaś!
rocheera - to samo - co u ciebie?
miśkowa - znależliscie jakiegoś lekarza dla męza?
reszta jest na bieżąco wiec nie dopytuje
u mnie 8 dc. biore letrozol i inne leki. W środę monitoring, mam nadzieje , że już bedzie jakiś dominujący pęcherzyk.Antoś IVF,Julisia natural
-
Natalia paracetamol ale tez nie bez przesady.Sen to najlepsze lekarstwo,ns gardlo to wyciskam dwa ząbki czosnku do polowy szkl.goràcego mleka,pól łyzeczki masla dla oslony zoładka i pól łyzeczki miodu zeby smak złamac i cieple pije malymi łykami by dobrze po gardle rozeszło.Szybko łagodzi obrzęk i szybko tez mija.Choc nie lubie w takiej formie czosnku i cieplego mleka to jednak chore gardlo mnie do tego przekonuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 13:07
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:To kiedy sprawdzasz czy jakàs pamiàtke przemyciłas pod sercem?
22.08 testuje na Chorwacji bylam z synem bez mojego M. i nieproszona @ była również .. także ładowalam baterie na powrót i zobaczymy co z tego wyjdzie hehhe.
Dzięki za radę tak też zrobię, nigdy nie dodawalam miodu także wypróbuje19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
alloMLR 13% -> 0
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Androstendion 1,81 ng/ml
Efta jestem jestem jutro wieczorem mam monitoring w 9 dc. Mega krótki okres miałam teraz biorąc Clo . Uderzenia goraca przez całe 5 dni brania były masakryczne...
efta lubi tę wiadomość
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
mmmarita wrote:Efta jestem jestem jutro wieczorem mam monitoring w 9 dc. Mega krótki okres miałam teraz biorąc Clo . Uderzenia goraca przez całe 5 dni brania były masakryczne...
jak fajnie że jesteś - tęskniłam
oj to nie fajnie że na clo tak reagujesz ale moze jajniki z tym lekiem mają się lepiej.
i bedzie potrojna owu .
jak nie to wracaj na letrozol - bo wiemy, że działał.
koniecznie jutro daj znać. jestem bardzo ciekawa.
ja mam monit w środę 11 dc.
my jak zwykle prawie równo
-
mmmarita wrote:Efta jestem jestem jutro wieczorem mam monitoring w 9 dc. Mega krótki okres miałam teraz biorąc Clo . Uderzenia goraca przez całe 5 dni brania były masakryczne...Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć Kobietki.
Zamelduje się bo EFTA wzywa, ale nie bardzo mam z czym...
Miniony cykl "na pałe" bez monitoringu nie wyszedł, właśnie skończyłam @, mój ginekolog dalej na urlopie, nie mam się jak z nim porozumieć, zostały mi 2 tabletki Lametty, więc chyba w ogóle odpuszcze ten cykl, bo nie mam skąd wziąć tabletek, z resztą boję się sama decydować żeby znów łykać bez monitu...
Sytuacja delikatnie beznadziejna mi się trafiła....efta lubi tę wiadomość
-
Rocheera wrote:Cześć Kobietki.
Zamelduje się bo EFTA wzywa, ale nie bardzo mam z czym...
Miniony cykl "na pałe" bez monitoringu nie wyszedł, właśnie skończyłam @, mój ginekolog dalej na urlopie, nie mam się jak z nim porozumieć, zostały mi 2 tabletki Lametty, więc chyba w ogóle odpuszcze ten cykl, bo nie mam skąd wziąć tabletek, z resztą boję się sama decydować żeby znów łykać bez monitu...
Sytuacja delikatnie beznadziejna mi się trafiła....
kurcze no ileż się można urlopować
a powiedz miewasz naturalne owulacje? bo jesli tak to idz w okolicach owulacji do gina (oczywiscie jesli wroci juz z urlopu) może coś tam urośnie i dostaniesz zastrzyk na pekniecie.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:kurcze no ileż się można urlopować
a powiedz miewasz naturalne owulacje? bo jesli tak to idz w okolicach owulacji do gina (oczywiscie jesli wroci juz z urlopu) może coś tam urośnie i dostaniesz zastrzyk na pekniecie.
Po c. biochemicznej już nie miałam swojej ovu, wcześniej też z tym kiepsko, bo przecież ciąży nie udało się uzyskać, oprócz tej w październiku.
Jak uda mi się dostać do niego między jego a moim urlopem to pewnie że pójdę.
Bo dziewczyny konsekwencji nie ma żadnych jak od tak się przerwie stymulację?