Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nie , uważam że nie ma konsekwencji. kazda miesiaczka zamyka cykl. lek nie działa dłużej niż na jedno jajeczkowanie. oczywiscie mogę być w błędzie ale o czymś takim nie słyszałam.
Sama zrobiłam przerwę po 2 stymulacjach (starając się o pierwszą ciąże) i jak wrociłam po miesiącu do stymulacji to zaszłam. Mi przerwa wyszła na dobreRocheera lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
szkoda, że się wczesniej nie zgadalysmy to bym ci wysłała te 3 tabletki6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014
mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Efta też już jestem
odpoczęłam fizycznie ale psychicznie ani grama... trzeba było te wyniki odebrać po urlopie i choć troszkę jeszcze się łudzić
mąż wizytę u lekarza ma jutro, znaleźliśmy jakiegoś urologa-chirurga... o androloga ciężko u nas więc stwierdziliśmy, że na razie wystarczy (chodzi o usg), a zobaczymy jak będzie po spotkaniu. Ja dziś 5 dc i mimo wszystko zdecydowałam się brać leki w tym cyklu, skoro kupiłam to co mi tam (po raz pierwszy się nie stresuję czy mi coś tam urośnie czy nie). Wizyta u naszego ginka za tydzień w środę, zobaczymy co on jeszcze powie ale wyrok chyba już zapadł. Tyle u nas.
Rocheera jeśli potrzebujesz kilka tabletek to mogę Ci wysłać, mieszkam bliżej niż Efta to może poleconym dojdzie szybciej, czy to już za późno?
Mmmarita ja po clo miałam tak samo, czułam się jakbym miała menopauzę (chyba tak to będzie wyglądało? Przynajmniej tak mówią w reklamach:). Trzymam kciuki za monit, oby urosły piękne jajcaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 19:06
mmmarita lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa dzięki Ci, ale u mnie już "po ptokach" jutro 6dc, a miałam brać 3-8. Daje spokój.
Daj znać jutro po USG męża. Będę trzymała kciuki.
Mmmarita u mnie CLO tak samo działało, ale tylko w pierwszym cyklu, jednej nocy zwijałam się z bólu, nie mogłam się ruszyć. Okropność.
Do tego piersi dawały w kość, ale i po lammettcie też i ovitrele i luteina. Z resztą jeszcze trochę to po Wit C mnie cycki będą bolałymmmarita lubi tę wiadomość
-
Rocheera jesli stymulacja trwala min.3 miesiàce to taki cykl przerwy moze byc z efektem odbicia,czyli leków stymulujących nie bierzesz a organizm zachowuje sie jsk przy stymulacji,czesto z takich cykli są ciąze.Wazne tylko by miec naturalną ovulacjeAntoś IVF,Julisia natural
-
Miśkowa daj znać co i jak po wizycie
3mam kciuki za jakieś dobre wieści od lekarza
19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
hej dziewczyny.
ja już po usg. dziś 11 dc. rewelacji nie ma ale i nie jest źle. na lewym jajniku jest pęcherzyk 14 mm i jakas dorbnica , na prawym tylko drobnica. Edno około 8mm.
w piątek znów usg.
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Byłam wczoraj na usg. 9 dc, w prawym jajniku dwa pęcherzyki , większy ma 17mm. W piątek Ovitrelle , w sobote starania, a w poniedzialek kolejny monitoring. Więc zobaczymy.
efta lubi tę wiadomość
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Miśkowa - trzymamy kciuki za usg męza. dobrze, że zdecydowałaś się na stymulację. zobaczysz czy dobrze reagujesz na leki. a po za tym może jakiś jeden cwaniak męza się przedostanie i bedzie mała fasola.
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
efta wrote:hej dziewczyny.
ja już po usg. dziś 11 dc. rewelacji nie ma ale i nie jest źle. na lewym jajniku jest pęcherzyk 14 mm i jakas dorbnica , na prawym tylko drobnica. Edno około 8mm.
w piątek znów usg.efta, Miśkowa lubią tę wiadomość
Hsg lipiec 2016 -
lucjanka1986 wrote:Hej!Też brałam letrozol w tym cyklu, w 11dc miałam pęcherzyk 14 mm w lewym jajniku (prawy nic), a dziś w 16 dc (przez ten długi weekend nie miałam monit.)- nic. To moja pierwsza stymulacja z letrozolem.....mam hashimoto i PCOS.
witaj u nas.
czy ja dobrze zrozumiałam że w 11dc miałaś pęcherzyk 14mm, a w 16dc nic?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Ja od dwóch lat mam takie napady fal goraca w czasie miesiączki i tuż przed Ale po Clo to był koszmar, zresztą nadal mnie męczy choć w niedzielę wzięłam ostatnią tabletkę. Budzę się w nocy zlana potem i w pracy cala mokra siedzę...
Hsg lipiec 2016 -
mmmarita wrote:Smnieuper ze jest pecherzyk! U mbie Endo grube Ale nie wiem ile. Efta jak się uda to czuję ze jednocześnie i będziemy znowu szły łeb W łeb
u ciebie to rewelacja. w 9dc taki wynik wow
u mnie się pewnie ciut wszystko opóźni i owu znów bedzie dopiero około 18 dc.
bedziewsz wyprzedzać mnie o tydzień
mmmarita lubi tę wiadomość
-
efta wrote:u ciebie to rewelacja. w 9dc taki wynik wow
u mnie się pewnie ciut wszystko opóźni i owu znów bedzie dopiero około 18 dc.
bedziewsz wyprzedzać mnie o tydzieńAntoś IVF,Julisia natural
-
Mmmarita wspanisle wiesci,powodzenia.
Ja pojutrze,o jajka sie nie martwie bo zawsze cos jest ale to endo w poprzednim cyklu mnie rozwaliło,ciekawe ile bedzie w tym cyklu.Tak mnie to nurtuje ze w tym cyklu słonecznik na który juz nie moge patrzec,sok z buraków i wino,oby to cos dałoAntoś IVF,Julisia natural