Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:czytałam opinię i wybrałam gp bo miał naprawdę dużo pozytywnych. I na wszstko mam rachunki niestety więc i pomylce nie ma mowy niestety
agape lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
mmmarita wrote:Moze tak zrobie... o ile wynik bedzie w ten sam dzien... bo wszedzie gdzie robilam byl kolejnego dnia... podzwonie jeszcze i popytam.
Dzis mam 25 dc, 13 dzien po pregnylu.cykle mam 29-30 dni, 17 dni po zastrzyku mam miesiaczke
Gratulacje !! możesz napisać dokładnie jakie wartości miałaś w dniach od pregnylu ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jagna Ty się tak nie obijaj tylko napisz coś więcej co u Ciebie... takie emocje a Ty milczysz Mam nadzieję, że dużo odpoczywasz po transferze a kropek (lub kropki rosną) ciekawa jestem jak to wszystko wygląda, jak Twoje odczucia?
efta lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jagna Miśkowa wyprzedziła mnie z zadaniem tego samego pytania. opowiadaj!!!
A ja rozmawiałam z moją gin przez telefon. twierdzi, że dobrze nie jest ale szansa jeszcze się tli. Mówi że beta mogła na chwilę zwolnić , a jak nie przyśpieszy i w środę bedzie kiepski wynik to "bedzie po wszystkim"
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Przyspieszy przyspieszy!!! Trzeba być dobrej myśli
Wczoraj było moje drugie IUI, pęcherzyki trzy 20, 21, 20 mm, endometrium 11 mm, liczba żywych plemników 95%, transfer średni, ilość śluzu średnia. 14.11 beta, od dzisiaj duphaston.Zobaczymy co to będzie.efta, Natalia01, agape lubią tę wiadomość
05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Flowwer wrote:Ja jestem 48h po zastrzyku teraz to najgorsze 14 dni czekania.05.2013 rok pierwsze poronienie
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
dalej czekamy... -
mmmarita wrote:Ja dzis po poludniu bede robic bete wiec wynik niestety dopiero w srode...
Powodzenia kochana05.2013 rok pierwsze poronienie
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
dalej czekamy... -
Bikini31 wrote:To może zrób betę w środę. Strasznie długo musisz czekać na wynik, ja jak robię rano to po 14.00 już mam wyniki, a jak mi się nie chce jechać do laboratorium to mogę te wyniki odebrać on-line.
Powodzenia kochanaStyczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Flowwer wrote:Gratulacje !! możesz napisać dokładnie jakie wartości miałaś w dniach od pregnylu ?Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Hsg lipiec 2016 -
Bikini31 wrote:Przyspieszy przyspieszy!!! Trzeba być dobrej myśli
Wczoraj było moje drugie IUI, pęcherzyki trzy 20, 21, 20 mm, endometrium 11 mm, liczba żywych plemników 95%, transfer średni, ilość śluzu średnia. 14.11 beta, od dzisiaj duphaston.Zobaczymy co to będzie.
no to pozostalo tylko czekac. jak masz aż 3 pęcherzyki to sansa bardzo wzrasta
trzymam kciukiBikini31 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
mmmarita - armagedon z tymi twoimi bakteriami. jakaś porządna terapia antybiotykiem by się przydała. gin nic ci nie na to nie dała?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Dala dala mi doustny i dopochwowy i mezowi doustny dobrane wg antybiogramu. Po 2 opakowania mamy wybrac. Ale zaczne po miesiaczce dopiero a potem dopiero nowy wymaz. Kurcze takie rzeczy powinno sie badac przed rozpoczeciem stymulacji ktora okazala sie bezsensowna.. nie wspomna juz ze przed robieniem droznosci....
Dziewczyny Wy tez macie taka bezsennoac po tej lametcie i clo? Zawsze bylam spiochem a teraz budze sie co troche i leze...Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Hsg lipiec 2016 -
mmmarita wrote:Dala dala mi doustny i dopochwowy i mezowi doustny dobrane wg antybiogramu. Po 2 opakowania mamy wybrac. Ale zaczne po miesiaczce dopiero a potem dopiero nowy wymaz. Kurcze takie rzeczy powinno sie badac przed rozpoczeciem stymulacji ktora okazala sie bezsensowna.. nie wspomna juz ze przed robieniem droznosci....
Dziewczyny Wy tez macie taka bezsennoac po tej lametcie i clo? Zawsze bylam spiochem a teraz budze sie co troche i leze...
mam nadzieje że sie szybko pozbeciesz tego paskudztwa. a własnie ty nie robiłaś badania na czystość pochwy przed hsg?
ja po letrozolu nie mam problemow ze snem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 10:37
-
Cześć!! Zaczęłam drugi cykl z letrozolem. Jutro mam 3 d.c. i mam przyjąć jednorazowo 6 tabletek Lametty. W poprzednim cyklu w ten sam d.c. wzięłam 3 i jedyna różnica, jaką zaobserwowałam, to owu 3 dni wcześniej niż zwykle. Czytałam ten wątek i nie kojarzę, żeby któraś z Was miała takie dawkowanie. Ciekawa jestem, czy letrozol pomógł przy naturalnej owulacji. Mam też nadzieję, że i mnie forum przyniesie szczęście, tak jak wielu z Was
-
Bea_ wrote:Cześć!! Zaczęłam drugi cykl z letrozolem. Jutro mam 3 d.c. i mam przyjąć jednorazowo 6 tabletek Lametty. W poprzednim cyklu w ten sam d.c. wzięłam 3 i jedyna różnica, jaką zaobserwowałam, to owu 3 dni wcześniej niż zwykle. Czytałam ten wątek i nie kojarzę, żeby któraś z Was miała takie dawkowanie. Ciekawa jestem, czy letrozol pomógł przy naturalnej owulacji. Mam też nadzieję, że i mnie forum przyniesie szczęście, tak jak wielu z Was
witaj u nas.
nie pamiętam kto ale była tu jakaś dziewczyna, która miała podobne dawkowanie jak ty. Brała kilka tabletek na raz.
widzę masz zrobioną sporą ilość badań. od dawna się staracie?
letrozol pomógł wielu dziewczynom. rozumiem , że masz naturalne owulacje i bierzesz lek żeby zwiększyć ilość pęcherzyków.
Mam nadzieję, że w tym cyklu bedziesz miała conajmniej 2 tłuściutkie pęcherzyki.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Staramy się niecałe dwa lata, ale do specjalisty od leczenia niepłodności trafiliśmy dopiero w lipcu tego roku. Badania robiłam wcześniej, można powiedzieć, że na własną rękę. Przed lipcem miałam dwa cykle z CLO, ale też nie wpłynęło to na moje naturalne owu. Dlatego sceptycznie podchodzę do letrozolu. Od lipca miałam wrażenie, że jestem leczona, a letrozol chyba tylko zwiększa prawdopodobieństwo (cel - więcej pęcherzyków) - a może się mylę? -
Miśkowa wrote:Jagna Ty się tak nie obijaj tylko napisz coś więcej co u Ciebie... takie emocje a Ty milczysz Mam nadzieję, że dużo odpoczywasz po transferze a kropek (lub kropki rosną) ciekawa jestem jak to wszystko wygląda, jak Twoje odczucia?
P.S bladzioch to jeszcze nie pewnosc ze sie udalo wiec nie gratulowac,beta to jest dowód i rosnąca beta.
Trzymam za was kciuki,trzymajcie i za mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 21:38
Miśkowa, Natuś lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural