Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Dootka - bardzo mocno trzymam kciuki. ładną hodowlę miałaś. A to nie jest tak że można zapłodnić tylko 6 komórek? Daj znać ile się zapłodniło.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014
mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem dziś 6 i ostatni dzień na letrozolu. I mam pytanie o skutki uboczne. Czy którejś z Was zrobiła się rana tam na dole? Mnie dziś zaczęło szczypać i jak to obejrzałam to wyglada to na jakby zdarta skore... nie wiem czy to może być od wysuszenia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Dziewczyny jestem dziś 6 i ostatni dzień na letrozolu. I mam pytanie o skutki uboczne. Czy którejś z Was zrobiła się rana tam na dole? Mnie dziś zaczęło szczypać i jak to obejrzałam to wyglada to na jakby zdarta skore... nie wiem czy to może być od wysuszenia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dotka w którym dc będziesz we wtorek?
Ja zaczęłam wczoraj letrozol..19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
nick nieaktualnyNatalia01 wrote:Dotka w którym dc będziesz we wtorek?
Ja zaczęłam wczoraj letrozol..
Oj dziewczyny, ale mnie zżera stresik o te moje maluchy...
Myślałam ze czekanie na punkcje jest stresujące, ale stresuje dopiero czekanie na to ile bąbelków się rozwinie i na transfer....a potem na bete to w ogole strach pomyśleć... -
Dootka_86 wrote:W 20 chyba bo punkcje mialam w 15dc
Oj dziewczyny, ale mnie zżera stresik o te moje maluchy...
Myślałam ze czekanie na punkcje jest stresujące, ale stresuje dopiero czekanie na to ile bąbelków się rozwinie i na transfer....a potem na bete to w ogole strach pomyśleć...Aż się wierzyć nie chce, że niektórzy zachodzą w ciążę ehmm mimochodem, a tu człowiek tyle wysiłku wkłada.
X 2010 - syn
IX 2015 - początek starań o rodzeństwo
HSG, histero, laparo - ok; IV 2017 - I IUI
VII 2017 - II IUI
XI 2017 - 31 dc beta 1240
-
Jestem po pierwszym cyklu z letrozolem ( poprzednie 3 z cło), wrażenia bardzo dobre , samopoczucie dobre, ładna cera,
Pierwszy raz śluz płodny i piękna samoistna owulacja 2 pęcherzyków w 13 dniu cyklu ( na cło koło 20 dnia i po ovitrelle ), teraz bardzo wysoki progesteron lecz niestety endometrium 4 mmm wiec nic z tego cyklu nie bedzie ... teraz histeroskopia i moze jeszcze jedna próba z letrozolem, Ew gonadotropiny... -
Andza wrote:Jestem po pierwszym cyklu z letrozolem ( poprzednie 3 z cło), wrażenia bardzo dobre , samopoczucie dobre, ładna cera,
Pierwszy raz śluz płodny i piękna samoistna owulacja 2 pęcherzyków w 13 dniu cyklu ( na cło koło 20 dnia i po ovitrelle ), teraz bardzo wysoki progesteron lecz niestety endometrium 4 mmm wiec nic z tego cyklu nie bedzie ... teraz histeroskopia i moze jeszcze jedna próba z letrozolem, Ew gonadotropiny...
pieknie zareagowałaś na lek. to daje nadzieje. po histero jak endo nadal bedzie słabe popros o leki na jego podciągnięcie typu estrofem albo viagrę6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualnyGorzataMał wrote:Możemy się tylko domyślać, jakie to nerwy. Trzymam kciuki! Ale i tak już masz super efekt: 6 na 6 i nie dzwonią do Ciebie, to też dobrze
Aż się wierzyć nie chce, że niektórzy zachodzą w ciążę ehmm mimochodem, a tu człowiek tyle wysiłku wkłada.
ale na drugim roku studiów
Nie dzwonią bo nie zaglądają do mojej szósteczki bo nie wolno tak często...jutro zagladna dopiero wiec bede wiedzieć na czym stoję...
Trzymajcie kciuki proszę