Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Dootka - bardzo mocno trzymam kciuki. ładną hodowlę miałaś. A to nie jest tak że można zapłodnić tylko 6 komórek? Daj znać ile się zapłodniło.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem dziś 6 i ostatni dzień na letrozolu. I mam pytanie o skutki uboczne. Czy którejś z Was zrobiła się rana tam na dole? Mnie dziś zaczęło szczypać i jak to obejrzałam to wyglada to na jakby zdarta skore... nie wiem czy to może być od wysuszenia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Dziewczyny jestem dziś 6 i ostatni dzień na letrozolu. I mam pytanie o skutki uboczne. Czy którejś z Was zrobiła się rana tam na dole? Mnie dziś zaczęło szczypać i jak to obejrzałam to wyglada to na jakby zdarta skore... nie wiem czy to może być od wysuszenia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dotka w którym dc będziesz we wtorek?
Ja zaczęłam wczoraj letrozol..19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
nick nieaktualnyNatalia01 wrote:Dotka w którym dc będziesz we wtorek?
Ja zaczęłam wczoraj letrozol..
Oj dziewczyny, ale mnie zżera stresik o te moje maluchy...
Myślałam ze czekanie na punkcje jest stresujące, ale stresuje dopiero czekanie na to ile bąbelków się rozwinie i na transfer....a potem na bete to w ogole strach pomyśleć... -
Dootka_86 wrote:W 20 chyba bo punkcje mialam w 15dc
Oj dziewczyny, ale mnie zżera stresik o te moje maluchy...
Myślałam ze czekanie na punkcje jest stresujące, ale stresuje dopiero czekanie na to ile bąbelków się rozwinie i na transfer....a potem na bete to w ogole strach pomyśleć...X 2010 - syn
IX 2015 - początek starań o rodzeństwo
HSG, histero, laparo - ok; IV 2017 - I IUI
VII 2017 - II IUI
XI 2017 - 31 dc beta 1240
-
Jestem po pierwszym cyklu z letrozolem ( poprzednie 3 z cło), wrażenia bardzo dobre , samopoczucie dobre, ładna cera,
Pierwszy raz śluz płodny i piękna samoistna owulacja 2 pęcherzyków w 13 dniu cyklu ( na cło koło 20 dnia i po ovitrelle ), teraz bardzo wysoki progesteron lecz niestety endometrium 4 mmm wiec nic z tego cyklu nie bedzie ... teraz histeroskopia i moze jeszcze jedna próba z letrozolem, Ew gonadotropiny... -
Andza wrote:Jestem po pierwszym cyklu z letrozolem ( poprzednie 3 z cło), wrażenia bardzo dobre , samopoczucie dobre, ładna cera,
Pierwszy raz śluz płodny i piękna samoistna owulacja 2 pęcherzyków w 13 dniu cyklu ( na cło koło 20 dnia i po ovitrelle ), teraz bardzo wysoki progesteron lecz niestety endometrium 4 mmm wiec nic z tego cyklu nie bedzie ... teraz histeroskopia i moze jeszcze jedna próba z letrozolem, Ew gonadotropiny...
pieknie zareagowałaś na lek. to daje nadzieje. po histero jak endo nadal bedzie słabe popros o leki na jego podciągnięcie typu estrofem albo viagrę6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualnyGorzataMał wrote:Możemy się tylko domyślać, jakie to nerwy. Trzymam kciuki! Ale i tak już masz super efekt: 6 na 6 i nie dzwonią do Ciebie, to też dobrze Aż się wierzyć nie chce, że niektórzy zachodzą w ciążę ehmm mimochodem, a tu człowiek tyle wysiłku wkłada.
Nie dzwonią bo nie zaglądają do mojej szósteczki bo nie wolno tak często...jutro zagladna dopiero wiec bede wiedzieć na czym stoję...
Trzymajcie kciuki proszę