Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotałka wrote:Pozytywka, a zapytam Cie z innej strony. Czy profesor jakoś sugerował ile ta stymulacja letrozolem ma trwać w Waszym przypadku? Ile cykli Wam dał do procedury in vitro? Tez jestem pacjentka kriobanku. Po pierwszej stymulacji jeden pęcherzyk, ale nic, teraz po drugiej jestem jakby przed sama miesiączka. Nie testowałam jeszcze, bo nie chcę się rozczarować. Ale wydaje mi się, ze to tylko chwila jak miesiączka przyjdzie
-
Kotałka wrote:Aaaaa i chciałam zapytać o Twoje Amh. Moje 1,08, mam 30 lat, dali nam pol roku na stymulację w ten sposób...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 23:13
-
tvisha wrote:3 cykle z letrozolem, jutro zaczynam 4, efektów brak, pecherzyki raz są 3, raz 1, ale rosną ładnie; chociaz moja ginekolog twierdzi, ze woli letrozol ze wzgledu na duzo lepszą jakosc pecherzykow i komórki jajowej, podobno przy clo slabe są
u mnie oprocz bólu głowy przez 1-2 dni stosowania raczej wiecej skutkow ubocznych nie zauwazam -
Pozytywka wrote:A Twój mąż się badał?
badanie nasienia to juz chyba teraz wszedzie podstawa zanim zaczną stymulowac...
dziewczyny ile cykli mozna stymulować letrozolem?
ja mam już 4 cykl, ale pamietam, ze moj poprzedni lekarz mowil, ze i clo i letrozolem mozna max 3 cykle...wiec juuz trochę zgłupiałam, bo tez to z pewnoscią nie jest obojetne dla organizmustarania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
We wtorek mam wizytę to sie zapytam bo sama chcę widzieć. Teraz mam 5ty cykl z lamettą.
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Cześć wszystkim, a czy któraś z Pan miała plamienia w środku cyklu po letrozolu? Jestem na tej stymulacji 2 cykl(wcześniej clo). . W pierwszym miałam plamienia od 15 dc.. Lekarz na monitoringu nic nie stwierdził.. Teraz kolejny cykl 15 dzień.. I bach znowu krew..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:37
-
Cześć Dziewczyny !
Powiedzicie, czy Wam też tak koszmarnie wypadały włosy po letrozolu ?
Zastanawiam się, czy można jakoś wogóle to zatrzymać -
Kurcze, skoro wszystko jest wporzątku u Ciebie i u męża to może niepłodność idiopatyczna? Czytałaś o tym kiedyś? Myśle, że Ci się uda, trzeba czasu, relaksu, zmiany myślenia. Zdrowe pary starają się po półtora roku chociaż nie mają powodu żeby nie wychodziło, czasem tak jest. Nie można się zafiksowywać, chociaż to baaaardzo trudne jak się bardzo pragnie dziecka