Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
O przychodzi ten dzień, że jeszcze nie przyszła, ale już wiadomo że po ptakach 😭 nie wiem jak u was ale moje ciało mówi do mnie bez testu.... Sobota.. jak ja nienawidzę sobót.... Niezmiennie od początku stymulacji cykle 28 dni....
-
nick nieaktualny
-
U mnie 22 dc. Ja jeszcze żyje nadzieją że może tym razem się uda. A w piątek chyba zrobię betę, już powinna wyjść jeśli się udało. Objawów jakiś znaczących nie mam. W sobotę bardzo dziwnie bolał mnie brzuch, od kilku dni też dużo białego kremowego śluzu. Ale to chyba nie sugeruje zbyt wiele
termin porodu: 9.12.2020 -
jabkatarzyna wrote:26dc miałam wizytę u gin ( był pęcherzyk ok 15mm) i ciąży nie było od tamtego dnia się nie kochaliśmy. Po ilu dniach od odstawienia duphastonu powinna pojawić się @?
-
6 czerwca wizyta.... Mam problem z kupieniem ovitrelle. Kupowałam w doz aptece internetowej z odbiorem w miejscowej aptece. Zastrzyk kosztuje w niej 99zl więc naprawdę konkurencyjnie. Niestety teraz jest niedostępny.... Chyba będę musiała przepłacać minimum 50zl😒
-
nick nieaktualnyjabkatarzyna wrote:Okres się pojawił w 31 dc.
Pierwszy cykl stymulowany uznałam za poznawczy, a i zostałam przestymulowana.
A tu niespodzianka - nasza droga starań się skończyła - mój partner zrezygnował. Cios... -
Calypso wrote:Jak to zrezygnował? Przecież to jest wspólna decyzja...
-
nick nieaktualnyjabkatarzyna wrote:Na wizytę miałam umówić się gdy dostanę okres - dostałam i zapytałam czy zapytałam się czy kontynuujemy stymulację a on : nie wiem, nie wiem czy tego chcę jak jest tak między nami ( dość często się kłócimy). Nie wiem czy ten związek ma sens, to tak ważne decyzje a on....
-
Calypso wrote:My też ostatnio mamy kiepski czas. Może po prostu potrzebujecie odpocząć, wyluzować? Cieszyć się sobą zamiast "robić dziecko". My jesteśmy ze sobą prawie 9l, a 6 po ślubie, staramy się od 4... Jak ostatnio zaczęłam fiksować to hobby znalazłam, żeby się oderwać od tematu starań
Hobby ? - blog?