Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja byłam dzisiaj na wizycie tak się zestresowałam że zapomniałam zapytać o ten mój ból nóg 🙂
W każdym bądź razie widziałam bijące serduszko. I mam 6+2 tydzień i jestem na razie szczęśliwa 🥰Anika89, Domma, Ves, Margaritta, Zuuuz, Malinka2021, Gosiar1988, Bunia96 lubią tę wiadomość
Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" -
Agusia94 wrote:Brawa dla męża za postawę 🥰🥰
Malinka2021 lubi tę wiadomość
-
Agusia94 wrote:A ja byłam dzisiaj na wizycie tak się zestresowałam że zapomniałam zapytać o ten mój ból nóg 🙂
W każdym bądź razie widziałam bijące serduszko. I mam 6+2 tydzień i jestem na razie szczęśliwa 🥰Agusia94 lubi tę wiadomość
-
Gosia24 wrote:Albo chce mieć potomka albo nie, nie będę brac lekow jeżeli jego miało by nie być, miejmy nadzieje ze bedzie efekt
Masz rację Gosia ale czasami mężczyźni różnie reagują na te sytuację. Niekiedy stres nimi kieruje. Oni chyba nie odczuwają takiej wewnętrznej potrzeby jak my 🙂
Gosia24 lubi tę wiadomość
Agusia94 wrote:Masz rację Gosia ale czasami mężczyźni różnie reagują na te sytuację. Niekiedy stres nimi kieruje. Oni chyba nie odczuwają takiej wewnętrznej potrzeby jak my 🙂
-
Agusia94 wrote:A ja byłam dzisiaj na wizycie tak się zestresowałam że zapomniałam zapytać o ten mój ból nóg 🙂
W każdym bądź razie widziałam bijące serduszko. I mam 6+2 tydzień i jestem na razie szczęśliwa 🥰
Spokojnych 9 miesięcy ❤️❤️❤️❤️Agusia94 lubi tę wiadomość
👱♀️ 30l.
AMH 2,3 - >1,93 (po laparo)
❌MTHFR - heterozygotyczny (C677T)
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
05.21 -> 2 IUI ❓(bemfola + menopur+ 2x pregnyl) nie pękły ❓
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
W każdym bądź razie widziałam bijące serduszko. I mam 6+2 tydzień i jestem na razie szczęśliwa 🥰
Super że już z jest serduszko! Tak z ciekawości przy jakiej becie było już widać?
Piękny masz prezent na dzień mamy 😍🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 13:17
Agusia94 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Ja od jutra zaczynam z heparyną 1x dz. Mój dr zastanawia się czy to tu nie ma problemu.
Btw nie wiem czy już pisałam, ale Immunofenotyp (!!) jest w porządku.... Jak to powiedział mój lekarz - dawno nie widział takiego normalnego
Jeśli się teraz nie uda dalej będę brać Aromek, ale dodatkowo mam mieć jednak HSG, bo ponoć wszystko może się zmieniać...Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Ves wrote:Świetna wiadomość!! Gratulacje🎉🎊😊
Super że już z jest serduszko! Tak z ciekawości przy jakiej becie było już widać?
Piękny masz prezent na dzień mamy 😍🤩
Nie wiem Kochana przy jakiej becie bo robiłam tylko dwa razy i to na początku. Z tego co się orientuję serduszko widać przy becie powyzej 10tys .Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
Malinka2021 wrote:Świetna wiadomość! Gratulacje ❤ u mnie za 8 dni testowanie 😊
Oby szczęśliwe🍀🍀✊✊Agusia94, Malinka2021, Mujer lubią tę wiadomość
👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Mam do oddania całe opakowanie miovelia nać gdyby ktoś chciał piszcie na priv
Mujer lubi tę wiadomość
👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma ale wysoka beta!😍😊
Agusia pięknie się wszystko układa, super ze już serduszko słyszałaś 🥰
A powiedzcie coś czy miałyście takie „objawy” pierwsze zanim zrobiłyście test? 😄
Mujer bardzo ładnie się zapowiada, kciuki mocno!🤞🏼
Malinka czekamy na wieści 🤞🏼🌸Domma, Malinka2021 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2020
PCOS❌
Drożność ✔️
od 01 2021 Letrozole = co mc owu
Ovitrelle
teraz: Duphaston, Estrofem -
Zuuuz wrote:Domma ale wysoka beta!😍😊
A powiedzcie coś czy miałyście takie „objawy” pierwsze zanim zrobiłyście test? 😄
Malinka czekamy na wieści 🤞🏼🌸
Ja tak jak już pisałam wcześniej miałam ból w podbrzuszu już od owulacji taki sam lub bardzo podobny jak w pierwszej straconej ciąży. I nie wiedziałam czy to od letrozolu czy coś jest na rzeczy. Nie jest to ból taki jak na miesiączkę bardziej łagodny i bardzo nisko i na środku przynajmniej u mnie. Takie odczucie mam do teraz nie jest one ciągle. I to tyle.Zuuuz lubi tę wiadomość
Zuuuz wrote:Domma ale wysoka beta!😍😊
Malinka czekamy na wieści 🤞🏼🌸
Ja, zero objawów poza brak @ cykl miał być stracony więc pojechał na urlop xD dlatego ta beta taka kosmiczna xD teraz od paru dni czuję coś w jajnikach, jutro sprawdzam przyrost ✊✊✊ ale muszę jechać do innego miasta bo tam mają usługę na cito i wynik do 2h, a ja się już nie potrafię doczekać 😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 05:43
Mujer lubi tę wiadomość
👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Ja, zero objawów poza brak @ cykl miał być stracony więc pojechał na urlop xD dlatego ta beta taka kosmiczna xD teraz od paru dni czuję coś w jajnikach, jutro sprawdzam przyrost ✊✊✊ ale muszę jechać do innego miasta bo tam mają usługę na cito o wynik do 2h, a ja się już nie potrafię doczekać 😂😂😂😂
Hahahah Domma jak ja Cię rozumiem. 😃😃Domma lubi tę wiadomość
Domma wrote:Ja, zero objawów poza brak @ cykl miał być stracony więc pojechał na urlop xD dlatego ta beta taka kosmiczna xD teraz od paru dni czuję coś w jajnikach, jutro sprawdzam przyrost ✊✊✊ ale muszę jechać do innego miasta bo tam mają usługę na cito o wynik do 2h, a ja się już nie potrafię doczekać 😂😂😂😂
Domma to czekamy na wieści jutro 🤞🏼😄 coś czuje, że będą to długie 2h 😂 ale i tak super, ze masz taką możliwość szybkiego wyniku.Domma lubi tę wiadomość
Starania od 05.2020
PCOS❌
Drożność ✔️
od 01 2021 Letrozole = co mc owu
Ovitrelle
teraz: Duphaston, Estrofem -
Domma lubi tę wiadomość
-
Haha myślę że większość z nas by tak zrobiła bo ten czas w oczekiwaniu na wynik dłuży się niemiłosiernie 😁 czekamy jutro na newsy.Domma lubi tę wiadomość