Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajjj nie macie pojęcia jak bardzo jestem Wam wdzięczna za wsparcie! ❤️❤️❤️❤️❤️
Krew oddana, a stres znacznie większy 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙈🙈🙈🙈🙈Zuuuz, Malinka2021 lubią tę wiadomość
👱♀️ 30l.
AMH 2,3 - >1,93 (po laparo)
❌MTHFR - heterozygotyczny (C677T)
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
05.21 -> 2 IUI ❓(bemfola + menopur+ 2x pregnyl) nie pękły ❓
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Ajjj nie macie pojęcia jak bardzo jestem Wam wdzięczna za wsparcie! ❤️❤️❤️❤️❤️
Krew oddana, a stres znacznie większy 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙈🙈🙈🙈🙈
Domma wszystko będzie dobrze 🥰Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" -
Kurde słaby ten przyrost
6675 🤷♀️🙈👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Kurde słaby ten przyrost
6675 🤷♀️🙈
Domma przy większych wartościach beta już tak szybko nie rośnie. Beta przy takich wartościach rośnie minimum o 66% w ciągu 72h. zresztą robiłaś w innym laboratorium to też swoje robi. Teraz najważniejszy jest obraz usg a nie beta. Jak dla mnie wszystko jest w porządku 🫂🫂🫂🫂Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
Agusia94 wrote:Domma przy większych wartościach beta już tak szybko nie rośnie. Beta przy takich wartościach rośnie minimum o 66% w ciągu 72h. zresztą robiłaś w innym laboratorium to też swoje robi. Teraz najważniejszy jest obraz usg a nie beta. Jak dla mnie wszystko jest w porządku 🫂🫂🫂🫂👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Właśnie to samo labolatorium ale inny oddział, chyba oszaleje.
Kiedy masz tą wizytę u ginekologa? I nie denerwuj się zobaczysz że wszystko będzie dobrze.
Znalazłam na necie takie coś i weź sobie to głęboko do serca 🥰🥰 Agusia dobrze Ci radzi.
Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 11:11
Domma, Gucik lubią tę wiadomość
Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
Agusia94 wrote:Kiedy masz tą wizytę u ginekologa? I nie denerwuj się zobaczysz że wszystko będzie dobrze.
Znalazłam na necie takie coś i weź sobie to głęboko do serca 🥰🥰 Agusia dobrze Ci radzi.
Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy
Generalnie w klinice mam wizytę na 1.06 aleee! Przypomniało mi się że mam pakiet w lux med xD wizyta dziś o 17:45 😂😂😂😂😂nie wytrzymałabym do wtoreku, przecież to jest też weekend do czekania 🙈🙈🙈🙈👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Ojeee dziękuję ❤️❤️❤️
Generalnie w klinice mam wizytę na 1.06 aleee! Przypomniało mi się że mam pakiet w lux med xD wizyta dziś o 17:45 😂😂😂😂😂nie wytrzymałabym do wtoreku, przecież to jest też weekend do czekania 🙈🙈🙈🙈
No to Domma glowa do góry i wszystko będzie dobrze 🥰🥰Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
Domma wrote:Ojeee dziękuję ❤️❤️❤️
Generalnie w klinice mam wizytę na 1.06 aleee! Przypomniało mi się że mam pakiet w lux med xD wizyta dziś o 17:45 😂😂😂😂😂nie wytrzymałabym do wtoreku, przecież to jest też weekend do czekania 🙈🙈🙈🙈
Daj koniecznie znać po wizycie, wszystkie tu czekamy na wyłącznie dobre wieści od Ciebie!🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 14:20
Domma, Malinka2021 lubią tę wiadomość
-
Dodała mi hebaryne i luteinę.
Kontrola w czwartek.
Ciąża wewnątrz maciczna, ale Pani powiedziała że trzeba poczekać na rozwój i że mam być spokojna.
W piątek ponawiam bete do kliniki, zobaczymy.👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Domma wrote:Dodała mi hebaryne i luteinę.
Kontrola w czwartek.
Ciąża wewnątrz maciczna, ale Pani powiedziała że trzeba poczekać na rozwój i że mam być spokojna.
W piątek ponawiam bete do kliniki, zobaczymy. -
Anika89 wrote:W czym ma pomóc heparyna? Bądź spokojna, pani dr wie, co mówi 😘.
Mam też pierwsze foto 🙈🙈🙈👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
A ja dziś miałam sono hsg. Jajowody drożne, niestety. Liczyłam, że może wreszcie znajdę przyczynę. A to znowu nie to. Lekarz powiedział, że możemy dać sobie jeszcze dwa cykle, jeśli się nie uda, to on proponuje invitro. Jestem podłamana... Pytałam go o immunologię, to mnie zbył. Powiedział, że to szereg kosztownych badań, które nic nie dają. Dla mnie invitro to ostateczność. Myślę, że nie zajdę na tych stymulacjach, gdyby miały pomoc, to już bym zaszła. Chciałabym żeby ktoś się zajął dokładniejsza diagnostyka, ale mam wrażenie, że w klinice cisną na invitro, bo z tego mają kasę.Ja
Pcos w obrazie USG
Sonohsg✔️
3x iui nieudane
Marzec 23' start invitro
On
Wiek 35 lat -
Domma trzymam mocno kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, chociaż wiem, że na Twoim miejscu każda z nas by sie stresowała. Ale obyśmy jak najszybciej mogły tego stresu doświadczać 😅❤️
U mnie na razie wyluzowanie, laparoskopię mam dopiero 29 lipca wiec do tego czasu daje sobie luz, nic na sile, bez spiny, po zabiegu wrócę ze zdwojona siła i mam nadzieje świeżym umysłem, po tym wyluzowaniu. 😊 -
Magda8989 wrote:A ja dziś miałam sono hsg. Jajowody drożne, niestety. Liczyłam, że może wreszcie znajdę przyczynę. A to znowu nie to. Lekarz powiedział, że możemy dać sobie jeszcze dwa cykle, jeśli się nie uda, to on proponuje invitro. Jestem podłamana... Pytałam go o immunologię, to mnie zbył. Powiedział, że to szereg kosztownych badań, które nic nie dają. Dla mnie invitro to ostateczność. Myślę, że nie zajdę na tych stymulacjach, gdyby miały pomoc, to już bym zaszła. Chciałabym żeby ktoś się zajął dokładniejsza diagnostyka, ale mam wrażenie, że w klinice cisną na invitro, bo z tego mają kasę.
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Domma wrote:Mam mutacje jak w stopce ma pomóc na rozwój
Mam też pierwsze foto 🙈🙈🙈
Bardzo dobre wiadomości. Co już było widać? Sam pęcherzyk czy już z zarodkiem? 🙂Domma lubi tę wiadomość
Nasza Kornelka przyszła na świat 05.01.2022r i jest naszym całym światem. 🙂
Agusia94 wrote:Bardzo dobre wiadomości. Co już było widać? Sam pęcherzyk czy już z zarodkiem? 🙂
Pęcherzyk z ciałkiem żółtym 🍀Mujer, Immunity lubią tę wiadomość
👱♀️ 30l.
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Magda8989 wrote:A ja dziś miałam sono hsg. Jajowody drożne, niestety. Liczyłam, że może wreszcie znajdę przyczynę. A to znowu nie to. Lekarz powiedział, że możemy dać sobie jeszcze dwa cykle, jeśli się nie uda, to on proponuje invitro. Jestem podłamana... Pytałam go o immunologię, to mnie zbył. Powiedział, że to szereg kosztownych badań, które nic nie dają. Dla mnie invitro to ostateczność. Myślę, że nie zajdę na tych stymulacjach, gdyby miały pomoc, to już bym zaszła. Chciałabym żeby ktoś się zajął dokładniejsza diagnostyka, ale mam wrażenie, że w klinice cisną na invitro, bo z tego mają kasę.
Niemożliwe nie istnieje, in vitro to ostateczność faktycznie, po wielu latach a nie po roku, czy dwóch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 20:38
-
nick nieaktualny