stymulacja Mensinorm
-
WIADOMOŚĆ
-
tvisha wrote:dziewczyny jestem po 2 zastrzykach mensinorm 75, pierwszy w 6dc, drugi w 7 dc, w 6 dc mialam pecherzyk 9,5mm
czy Was też po zastrzyku tak boli jajnik? mnie od pierwszego zastrzyku do dzis mocno kłuje wlasnie ten z pecherzykiem dominujacym
Myślę że to też kwestia organizmu jedna kobieta nie czuje a druga bardzo czuje i wręcz ją boli...
Ja raczej czułam delikatne kucie... takie promieniujące ale się cieszyłam że pewnie dlatego że jajniki wzięły się za robotę -
nick nieaktualnyMensinorm (75 j.m.) 5 fiol. proszku + 5 amp.-strzyk. rozp. 1 ml Ilość: 1, Odpłatność: "100%" Dawkowanie: DS1X1 SC 2 AMP
napisane mam 7,8 dc. 2-6dc biorę aromek. Czyli jak 2 amp raz dziennie czy codziennie po 1 amp i stąd te
"sc 2 amp" ???? ja to rozumiem że 2 ampułki jedna po drugiej raz dziennie przez te 2 dni, bo inaczej na cholerę mi 5? -
nick nieaktualny
-
Jeśli którejś zostały opakowania Mensinormu, chętnie odkupię.
Proszę o kontakt priv lub na maila [email protected] -
nick nieaktualny
-
Zostało mi 8 opakowań menisormu 75 j.m po nie zaczetej stymulacji sprzedam po kosztach bo szkoda wyrzucic waznosc do 09/ 2022 więcej info udzielę na maila [email protected]
-