stymulacja Mensinorm
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHoff wrote:Dołączam sie do pytania. Jutro mam zrobic pierwszy zastrzyk i trochę panikuję.
ja już jestem w trakcie zostały mi dwa zastrzyki nie masz się czego obawiać, nic strasznego mnie bardziej interesują efekty, bo w necie na ten temat informacji jak na lekarstwo... -
nick nieaktualnyMajka1981 wrote:i ja dołączam, mam przepisane te zastrzyki od następnego cyklu. Z tego co mówiła moja dr, to lek podobny do menopuru tylko daje lepszego kopa...
Majka, a co jest u was problemem?
Naprawdę żadna kobietka nie ma doświadczeń z Mensinorm? Ojoj, chyba będę pierwsza jutro mam wizyte u dr i zobaczymy, co wyhodowałam dzięki zastrzykom -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgodnie z obietnicą melduję o wynikach dzisiejszego monitoringu: dziś 10 dc stymulowanego Mensinorm (2-9 dc), w prawym jajniku dwa pecherzyki ok 11-12 mm, w lewym pęcherzyk wiodący ok 20mm. W poniedziałek insemimacja....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajka1981 wrote:No to ok. Pęcherzyki lepiej dojrzeją. Może te mniejsze jeszcze podrosną. Podobno muszą mieć min. 14 mm, aby mogły wypuścić komórkę jajową.
A co sądzisz o tym większym? Czy jutro ten pęcherzyk nie będzie już przerośniety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny