stymulacja Mensinorm
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po podglądaniu. Nie jest ciekawie... 10 dc i tylko jeden pecherzyk 13x11 mm, endo slabiutkie 5.5 mm... jeszcze nigdy takiego nie miałam.. . Chyba stymulacja nie wpływa dobrze na mój organizm... dostałam Progynova na wzrost endo, w sobotę kolejne podglądanie. Ale wydaje mi sie ze w tym cyklu nie będzie IUI... taki lichy ten pęcherzyk
-
nick nieaktualnyCykle mam różnie, mdzy 28 a 31, najdłuższy to nawet 36... lekarz powiedział, ze pecherzyk to jeszcze powinien podrosnąć, no ale to endo... zobaczymy. Co ma być to będzie. Już sobie poplakalam, teraz jest dobrze pierwsze emocje zawsze mam takie intensywne, ze w tramwaju łzy mi lecą jak wracam od lekarza....
-
Ja też się zwyłam po ostatniej wizycie. Lekarz mi powiedział, żebyśmy się zastanowili nad adopcją zarodka, bo przy zwykłej adopcji nie dostaniemy już dziecka w wieku przedszkolnym, tylko szkolnym. A w tym wieku, to sobie go już nie ukształtujemy na swój sposób. Także dół całkowity...
Olcia, Tobie się jeszcze uda. Głowa do góry.
6 inseminacji
1 ICSI: 5 komórek, 2 zarodki
2 ICSI w trakcie: 12.2017
AMH: 0,83 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hoff, nie wiem jak Cię pocieszyć. Wiem co czujesz. To podłe uczucie. Ale przed Tobą następny cykl i następna szansa.
Olcia, wygląda na to, że ośrodki adopcyjne dobierając parze dziecko biorą pod uwagę m.in. ich wiek. Ja mam już 36 lat. Tylko się załamać. Zaczynam się zastanawiać nad psychologiem...6 inseminacji
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A skąd jesteś? Bo ja mieszkam w Lublinie.
U nas nie ma szans na refundację.
Mam cały czas nadzieję, że uda nam się mimo wszystko. W przyszłym cyklu idę na hsg. Może po nim coś zaskoczy.6 inseminacji
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Dziewczyny ja już po podglądaniu. Nie jest ciekawie... 10 dc i tylko jeden pecherzyk 13x11 mm, endo slabiutkie 5.5 mm... jeszcze nigdy takiego nie miałam.. . Chyba stymulacja nie wpływa dobrze na mój organizm... dostałam Progynova na wzrost endo, w sobotę kolejne podglądanie. Ale wydaje mi sie ze w tym cyklu nie będzie IUI... taki lichy ten pęcherzyk
Cześć dziewczyny! Zgodnie z obietnicą zdaję relację z dzisiejszego podglądania: pęcherzyk podrósł i teraz ma 19x16mm, a endo po tabl. Progynova z 5.5 podskoczylo do 11mm w poniedziałek kolejny monit -
nick nieaktualny
-
Musisz być dobrej myśli. Właściwie nastawienie, to połowa sukcesu.
Z tym bólem piersi, to Ci nie powiem, bo mnie nigdy nie bolą. Może pogadaj z lekarzem jak będziesz na wizycie.6 inseminacji
nick nieaktualnyRelacja z wizyty: 15dc, pęcherzyk podrósł, nie pamiętam dokładnie co powiedział dr, ale ma ok 23x20, ale zastanawiające jest endometrium.... W sobotę 11mm, dzis prawie 9mm... Niby jest ok, ale nie sądziłam, ze moze się zmniejszyc. Myślę raczej, ze to maszyna, wiadomo, ze niemożliwe jest dokładne zmierzenia.. . Dostałam od razu zastrzyk ovitrelle, w środę podglądanko i jesli pecherzyk peknie to podchodzimy do IUI