stymulacja Mensinorm
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olcia, a jakiej wielkości były dzisiaj pęcherzyki? Nie chcieli Ci robić na niepeknietych? Z tego co się orientuję, to lepiej, żeby plemniki czekały na komórkę niż odwrotnie.6 inseminacji
1 ICSI: 5 komórek, 2 zarodki
2 ICSI w trakcie: 12.2017
AMH: 0,83 -
nick nieaktualnyNieee, ja dzis mialam inseminacje, tylko na niepeknietym pecherzyku 22x16mm... jutro jade skontrolowac, czy pecherzyk pekl. Kluje mnie ten janik wiec moze bedzie ta owulacja jestem dobrej mysli, ale nie nastawiam sie tez na spektakularny sukces - lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi. A te pozostałe 2 pęcherzyki nie podrosły? Pociesze Cię, że mi też w tym cyklu podejrzewam ze nie pękł pomimio podwójnej dawki zastrzyku na pęknięcie. Ale przecież nie można się załamywać tylko próbować dalej.6 inseminacji
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajka1981 wrote:A jakie macie plany na przyszły cykl? Też mensinorm?
Tego dowiemy się na najbliższej wizycie (dzisiejsze usg robił inny lekarz z kliniki, moj we wtorki nie dyżuruje)
Majka1981, a ty czym byłaś stymulowana przed Mensinorm? I z jakim efektem? -
Clo od 3 do 7 dnia cyklu. Do in vitro menopurem 225j. Dodatkowo przy clo od 5 dnia encorton - podobno pomaga przy stymulacji.
Nie miałaś żadnych problemów z przygotowaniem zastrzykow? Bo z menopurem miałam problem. A mensinormu jeszcze nie stosowalam.6 inseminacji
nick nieaktualny
-
niska rezerwa jajnikow, niedoczynność tarczycy, u męża osłabione parametry nasienia i kiedyś wyszły mi też p/przeciwplemnikowe i dlatego biorę też encorton. W lipcu muszę też powtórzyć hsg, bo jest podejrzenie niedroznosci lewego jajowodu po in vitro. Po poronieniu w 7 tyg. po in vitro mam też teraz problem z endometrium - jest za małe i muszę brać dodatkowe leki.
Także z każdej strony jest coś nie tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 11:12
6 inseminacji
nick nieaktualny