Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiulka2706 wrote:Ciemnykotel i jak beta?? :*
beta-HCG 40,92 mIU/ml, w poniedziałek powtórzę test z krwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 21:21
Gryfno dziołcha, mgielka98, OlinkaO, kinga27.30 lubią tę wiadomość
*PCOS
*Niedoczynność tarczycy -
Mysiulka2706 wrote:CiemnyKotel To gratuluję :***)) teraz najważniejszy jest przyrost ale będzie dobrze!!
Dziękuję :* Ja nawet nie wiem czy się cieszyć bo to było moje pierwsze takie badanie w życiu i pierwsza stymulacja, więc nie mam pojęcia co i jak. Trzymamy z mężem kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 22:03
OlinkaO lubi tę wiadomość
*PCOS
CiemnyKotel wrote:Dziękuję :* Ja nawet nie wiem czy się cieszyć bo to było moje pierwsze takie badanie w życiu i pierwsza stymulacja, więc nie mam pojęcia co i jak. Trzymamy z mężem kciuki.
-
Dla picu zrobiłam test 6 dni po zastrzyku-pozytywny. Kolejny planuje 10 dni po zastrzyku, jeśli będzie negatyw to później już robię dopiero 14 dni po. Jakoś
Mnie pobolewa podbrzusze i trochę w krzyżu, tak jak przed @, ale przecież to stanowczo za szybko...Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Mysiulka2706 wrote:Tylko się nie denerwuj :* musisz być spokojna i dobrej a myśli Wszystko się ułoży daj znać jakibjest ten drugi wynik..
Uff no staram się jak mogę. Dziękuję za słowa otuchy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 11:30
*PCOS
Orientujecie się może czy lekarz rodzinny może przepisać Aromka? Jutro mam robić test bo będzie 14 dzień po zastrzyku Ovitrelle i przestałam się łudzić że się w tym cyklu udało, a przegapiłam termin ważności recepty od ginekologa. Wspomnę tylko że mój lekarz za każdą wizytę bierze 130 zł, czy to za monitoring, czy samo wypisanie recepty. Najlepsze jest to że ostatnio podniósł się ze 100 zł tłumacząc tym że podatki itp...a paragonu ani razu od niego nie dostałamAtinka
-
Może być ciężko z recepta od zwykłego lekarza. Ale może jak pójdziesz z tą przeterminowaną to uzna to i wystawi nową. Mi leki od specjalistów lekarz rodzinny bez zaświadczenia nie chciał wydawać, nawet euthyroxu na tarczyce...Ale może Tobie się uda powodzenia
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Miałam też przeterminowaną recepte tzn minął miesiąc a Pani w aptece przyjeła ją tylko powiedziała że przez to żadnych zniżek nie będzie. Nie pamiętam co było na tej recepcie ale napewno od ginekologa.
Ja bym poszła najpierw do 2-3 ch aptek i popytała, a jak nie to wtedy z tą starą receptą do rodzinnego mi się wydaje że powinno się udać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 13:09
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA"