Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobię z rana. A może być tak, że bóle podbrzusza, takie trochę okresowe, to znak-sygnał ciążowy?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Olalasz wrote:Zrobię z rana. A może być tak, że bóle podbrzusza, takie trochę okresowe, to znak-sygnał ciążowy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 16:20
Olalasz, Eluś lubią tę wiadomość
-
Mysiulka2706 wrote:Ovczywiacie że tak:) ja mialam objawy jak na okresa okazalo się że ciaza:*trzymam kciuki '***
kinga27.30 lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Jedna kreska 16ego dnia po zastrzyku. Więc raczej nic z tego Chociaż wciąż mam ból podbrzusza i lekkie nudności i brak @.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Mysiulka2706 wrote:Olu nie trać nadzieji!! Dopóki @brak masz szansę żeby być w ciąży może zrób betę i będziesz miała 100%pewnosc..
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Mój cykl też niestety stracony. Właśnie dostałam @. Ale cała stymulacja w tym miesiącu była dla mnie trudna. W przyszłym tygodniu jadę na wakacje, więc chyba odpuszczę stymulację. Podobno wakacje są świetną stymulacją Może przyszły cykle będzie dla nas szczęśliwszy, Kochana
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Przez 5 dni letrozol na owulację, a później zastrzyka ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa.. aczkolwiek podglądam forum już od pewnego czasu.
U mnie jest to pierwsza stymulacja AROMEK + OVITRELLE.
Czekam na wyniki bHCG, byłam dzisiaj rano. Test z rana pokazał cień cienia cienia. To mój 12 dzień po zastrzyku. W 9 dniu po zastrzyku robiłam test z ciekawości, też zobaczyłam cień cienia. Jak się każda może domyślać - mam stan przedzawałowy w obawie o negatywny wynik bety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 11:03
OlinkaO, Gryfno dziołcha lubią tę wiadomość
*PCOS
*Niedoczynność tarczycy -
Część dziewczyny! Przeczytałam cały wątek, więc ja Was już trochę poznałam Więc teraz o mnie: 30l., szczęśliwa mama 2,5-letniej córeczki. W poprzednią ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z Clo+Ovitrelle w 3 miesiące po laparoskopii podczas której usunięto mi jeden jajowod z powodu wodniaka i wykryto endometriozę II st. Aktualnie staramy się o rodzeństwo od prawie roku, jestem pierwszy cykl stymulowana Clo+Ovitrelle (dziś 4 dzień po zastrzyku, owu potwierdzona na USG) no i już mnie nosi tak samo jak Was. Szanse mam dużo mniejsze niż te 3 lata temu, bo Amh drastycznie spadło i nasienie też już nie to...Obiecałam sobie ze żadnych testów nie robię do 14 dnia po zastrzyku ale jak Was czytam to zaczyna mnie korcić...Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
A wiecie co ja nie wytrzymałam. Z racji że dostawalam juz swira - tak bardzo chcialam zobaczyc 2 kreski że robilam test nawet 3 razy dziennie.
Jestem 13 dzien po zastrzyku - zrobiłam betę dziś- wynik <0.5 ;(;(
ech miałam wielkie nadzieje związane z OVitrelle i się nie mogłam doczekać.
Następny cykl badanie drożności ;( miałam nadzieję że ominie mnie to badanie..
Przynajmniej wiem na czym stoję bo czekanie mnie wykańczało psychicznie..
Teraz BYLE BY DO OKRESU: nowy cykl- nowa nadzieja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 14:18
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -
mgielka98 wrote:A wiecie co ja nie wytrzymałam. Z racji że dostawalam juz swira - tak bardzo chcialam zobaczyc 2 kreski że robilam test nawet 3 razy dziennie.
Jestem 13 dzien po zastrzyku - zrobiłam betę dziś- wynik <0.5 ;(;(
ech miałam wielkie nadzieje związane z OVitrelle i się nie mogłam doczekać.
Następny cykl badanie drożności ;( miałam nadzieję że ominie mnie to badanie..
Przynajmniej wiem na czym stoję bo czekanie mnie wykańczało psychicznie..
Teraz BYLE BY DO OKRESU: nowy cykl- nowa nadzieja... -
Ciemnykotel i jak beta?? :*
Elus masz szansę więc teraz, czekaj cierpliwie:) Trzymam kciuki:**
Mgiełka główka do gory:**
Ja ten cykl też mam skreslony już ale przecież jest następny mamy kolejna szanse:**Będzie dobrze:*
A co do badania to będziesz wiedziała chociaż czy jajowody są drozne... Ja mialam laparo i też chciałam nie iść na nie.. Ale się nie udalo zajść w ciążę przed nim więc musiałam.. -
Dziewczyny nie bójcie się laparo- ja miałam 2 razy i jakby trzeba było to pójdę kolejny raz, to na prawdę nic strasznego, wiadomo jest stres ale ten zabieg daje ogromne możliwości diagnostyczne i lecznicze. Ja wiem, że tylko dzięki laparo zaszłam w pierwszą ciążę!Ale... ważne jest też, jeśli nie najważniejsze, to, kto i gdzie go wykona. Ja miałam w klinice leczenia niepłodności, tam mnie pokierowala moja lekarka, oczywiście normalnie na NFZ.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 17:42
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Elus ja się bałam nie bardziej zabiegu tylko raczej diagnozy! Ale wyszedł 1st jajowody drozne. Od razu po 1 okresie po laparo zaszłam w ciążę tylko poronilam.. Ale wierzę że nie długo znów mi się uda:*bo wcześniej 2 lata i nic.. A po laparo coś ruszyło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 18:08
-
Dziewczyny ten cykl byłam ma letrozolu plus ovitrelle. W 14dc pęcherzyk miał 19mm, lekarz następnego dnia rano kazał podać ovitrelle (5.06). Owulacja potwierdzona (byłam 8.06 na Usg), dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test, jedna kreska:( myślicie ze jest jeszcze jakakolwiek szansa?dzisiaj 10 dni po ovitrelle