Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina, Moni trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!
Eweliina, Moni** lubią tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Dziewczyny ja się wyluzowałam w tym miesiącu całkiem, bo nie ma mojej lekarki i jak wspominałam odpusciłam symulację, wczoraj wróciłam z wakacji i na dzien dzisiejszy się nie przejmuję, dlatego też się nie odzywałam. Potrzebowałam odpoczynku od myślenia ciągle o tym. Od przyszłego cyklu wracam na ring, a za Was trzymam kciuki żeby ten cykl był tym ostatnim, szczęśliwym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 21:07
Ati-nka, Eweliina, mgielka98 lubią tę wiadomość
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Ja mam pierwszy cykl łączony clo, ovitrelle i duphaston. @ powinna byc dzisiaj i na razie cisza Jak jutro nie przyjdzie bede testować jestem 14 dni od zastrzyku i cały czas utrzymują mi się bol piersi i kłucie w prawym jajniku. Czekam dalej
Eweliina, Ati-nka lubią tę wiadomość
Wszystko ma swój czas. -
Eluś a może właśnie ten odpoczynek, wakacje, okażą się bardziej efektowne niż stymulacja, czego bardzo Ci życzę ja chyba owulkę miałam w sobotę, bo tak mnie jajniki bolały, że nie dałam rady chodzić, do dzisiaj ból się utrzymuje ale jest znacznie mniejszy..
Bu jak tam u Ciebie samopoczucie?
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Dziewczyny ja dziś 16 dzień po zastrzyku i znów test negatywny.
Trochę mnie to przybiło dziś.
Chyba też potrzebuję wakacji, chyba też os starań i tych leków...
Już nie mam pomysłu co więcej mogę zrobić. -
Moni** nie martw się. Moze to jest rozwiązanie, wyjechac, odpocząć i nie myśleć później będzie można wrócić i ze zdwojoną siłą zabrać się za dalsze planowanie nie łam się, na każdą z nas przyjdzie czas
Moni** lubi tę wiadomość
Wszystko ma swój czas. -
Chyba masz racje Minnieee, tylko ostatnio cały czas czułam się na okres, a od soboty przestało mnie boleć, praktycznie nic nie czuje. Miałam nadzieje.
-
Hej dziewczyny, ja zrobiłam test z moczu ale nie porannego, jest negatywny... Byłam na becie żeby mieć pewność, wynik będzie wieczorem, ale już nie mam złudzeń, że jest ciąża. W końcu i na nas dziewczyny przyjdzie czas i będziemy miały swoje szczęście czasem po prostu na to szczęście trzeba dłużej poczekać.
Moni**, Minnieee lubią tę wiadomość
-
Im bardziej pod górkę tym piękniejsze widoki!
Eweliina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane. Wiem, ze oszalalam, ale pos,lam dzis na bete... Nie wiem po co, chyba tylko zeby sie nakrecic niepotrzebnie. Jestem 8 dzien po ovitrelle i testy wychodza pozytywne. Ja to doskonale wiem, ze to dzialanie lekow, ale kurde...to jest silniejsze ode mnie..
W tym cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna nie bola mnie piersi..wkrecam sobie,ze to moze dovry znak. Beta bedzie kolo 15, ale w sumie nawet nie wiem jak ją interpretować..
My kobiety mamy przerabane
Sciskam Was dziewczyny mocno5.03.2018 ciąża pozamaciczna -
dagella wrote:Dziewczyny kochane. Wiem, ze oszalalam, ale pos,lam dzis na bete... Nie wiem po co, chyba tylko zeby sie nakrecic niepotrzebnie. Jestem 8 dzien po ovitrelle i testy wychodza pozytywne. Ja to doskonale wiem, ze to dzialanie lekow, ale kurde...to jest silniejsze ode mnie..
W tym cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna nie bola mnie piersi..wkrecam sobie,ze to moze dovry znak. Beta bedzie kolo 15, ale w sumie nawet nie wiem jak ją interpretować..
My kobiety mamy przerabane
Sciskam Was dziewczyny mocno
Ja rozumiem twoje szaleństwo bo mimo tego porannego negatywnego testu również rozważam pójście na betę.
-
Haha ciekawe czy mnie już zaczną tak pamiętać. Nie wiem niby lekarz mówił że jak 23go nie będzie @ to iść na betę, ale ten test rano negatywny. Boję się że pojadę na betę wrócę do domu i dostanę @ zanim przyjdą wyniki
-
Moni** wrote:Haha ciekawe czy mnie już zaczną tak pamiętać. Nie wiem niby lekarz mówił że jak 23go nie będzie @ to iść na betę, ale ten test rano negatywny. Boję się że pojadę na betę wrócę do domu i dostanę @ zanim przyjdą wyniki5.03.2018 ciąża pozamaciczna
-
dagella wrote:Mam wynik beta 30..8 dzien po ovitrelle
Co robic...ehh
No nie wiadomo jak zinterpretować. Pewnie najlepiej sprawdzić za 2 dni czy rośnie.
Ja podjadę może jutro rano bo dziś i tak nie zdążę. -
Jutro rano podjade na bete. Chyba że w między czasie dostanę okres.
Niech się przypomną tu jakieś dziewczyny którym się udało. Trochę nadzei niech dadzą.