Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mi się wydaje, że te moje ciągle bolące piersi to chyba przez ten duphaston, w ogóle jakoś dziwnie się czuję. Dziś jest 8 dzień po zastrzyku i wydaje mi się, że to nie on był sprawca dolegliwości. Aj sama nie wiem. W ogóle w tym miesiącu jakoś się nie nastawiam żeby znowu się nie rozczarować.
-
Atinka masz rację im bliżej terminu testowania tym ciężej. Ja jestem 11d po zastrzyku i 10 dpo. Więc chce jeszcze do piątku wytrzymac ale coraz gorzej.
-
Dziewczyny byłam u gina było widać na USG tylko taką małą pesteczke która ma 44mm zarodka jeszcze nie. 1go sierpnia druga wizyta i będzie wtedy juz słychać serduszko. Chociaż ja naczytałam się o pustych jajach i mam stresa strasznego. W związku z tym, że mam stresującą pracę mam iść już na zwolnienie Endometrium mam piękne. Odliczam do 1go sierpnia.
mgielka98, Moni** lubią tę wiadomość
-
Patrycja gratulacje!
-
Patrycjaaa postaraj się nie czytać i nie martwić, co ma być to będzie- nie masz teraz na to wpływu. A zobaczysz że będzie dobrze a czytając się tylko stresujesz.
Odpoczywaj i zdrowo się odżywiaj- póki możesz i nie masz mdłości... :*
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -
Paprycjaaa wrote:Dziewczyny byłam u gina było widać na USG tylko taką małą pesteczke która ma 44mm zarodka jeszcze nie. 1go sierpnia druga wizyta i będzie wtedy juz słychać serduszko. Chociaż ja naczytałam się o pustych jajach i mam stresa strasznego. W związku z tym, że mam stresującą pracę mam iść już na zwolnienie Endometrium mam piękne. Odliczam do 1go sierpnia.
Czy masz jakieś szczególne objawy ciąży? I ewentualnie od kiedy? Czy miałaś jakieś pierwsze objawy przed zrobieniem testu gdy wyszedł pozytywnie?
Pozdrawiam Serdecznie! -
Izaa31 wrote:Czy masz jakieś szczególne objawy ciąży? I ewentualnie od kiedy? Czy miałaś jakieś pierwsze objawy przed zrobieniem testu gdy wyszedł pozytywnie?
Pozdrawiam Serdecznie! -
Dziewczyny mam problem, na wizycie w poradni hematologicznej lekarz powiedział że od pierwszego pozytywnego testu ciazowego mam brać zastrzyki clexane żebym znów nie poroniła. I tak mnie korci zrobić jutro test ciążowy ale to będzie 12 dzień po zastrzyku. Czy to nie za wcześnie? Boję się żeby jakby co to nie było za późno z tymi zastrzykami.
-
Moni** wrote:Dziewczyny mam problem, na wizycie w poradni hematologicznej lekarz powiedział że od pierwszego pozytywnego testu ciazowego mam brać zastrzyki clexane żebym znów nie poroniła. I tak mnie korci zrobić jutro test ciążowy ale to będzie 12 dzień po zastrzyku. Czy to nie za wcześnie? Boję się żeby jakby co to nie było za późno z tymi zastrzykami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:48
palyna -
Cześć dziewczyny,
U mnie wczoraj minęło 14 dni od ovitrelle, od 2 dni wszystkie objawy na pojawienie się @ oraz testy zaczęły być negatywne, ostatni pozytywny miałam 11 dni po ovitrelle, wykonałam późnym popołudniem betę hcg, dziś już z rana mam wyniki 0,5. Nie udało i trzeba starać się dalej
Pozdrawiam! -
Ja tak samo, dziś 12 dzień od zastrzyku i też negatyw
-
Izaa31 wrote:Cześć dziewczyny,
U mnie wczoraj minęło 14 dni od ovitrelle, od 2 dni wszystkie objawy na pojawienie się @ oraz testy zaczęły być negatywne, ostatni pozytywny miałam 11 dni po ovitrelle, wykonałam późnym popołudniem betę hcg, dziś już z rana mam wyniki 0,5. Nie udało i trzeba starać się dalej
Pozdrawiam!
Hej, betę robiłaś dziś rano? Ja dziś 9 dzień po zastrzyku, nie robiłam żadnych testów z moczu, ale dziś zobaczyłam takie nitki krwi na papierze, które mam zawsze przed @ także prawdopodobnie nic z tego w tym miesiącu. -
Eweliina wrote:Hej, betę robiłaś dziś rano? Ja dziś 9 dzień po zastrzyku, nie robiłam żadnych testów z moczu, ale dziś zobaczyłam takie nitki krwi na papierze, które mam zawsze przed @ także prawdopodobnie nic z tego w tym miesiącu.
Betę robiłam wczoraj ok. 16:00, wynik miałam dziś rano. Dziś też mam jakby lekkie plamienia.
Ja nie mam już wątpliwości, natomiast u Ciebie jeszcze wszystko jest możliwe, ponieważ dopiero jesteś 9 dni po zastrzyku. -
hej dziewczyny !!
jestem tu nowa , mam 33 lata ,staramy sie z mezem od 16 miesiecy , w marcu zaszlam w ciaze pozamaciczna. teraz jestem na kuracji clo ,duphaston i przedwczoraj zrobilam zastrzyk ovitrelle, bo na usg byl piekny pecherzyk i dr zadecydowal, ze musi mu pomoc peknac.
trzymam za Was mocno kciukiIzaa31, Ja_555 lubią tę wiadomość
5.03.2018 ciąża pozamaciczna