Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Miphuhiz wrote:Mi poprzedni zastrzyk pokazywał kreski 10dni po, a 11 już biel.
Dzisiaj zrobiłam (2 zastrzyk 28.02) i mam biel i raczej tak zostanie. Nawet piersi mnie nie bolą, nic kompletnie nie czuje. Nawet okresowo się nie czuje, a progesteron niby miałam ładny.
Bezsilna. Gratuluję!!!!!
Powtarzalm dziś test blada druga kreska ale jest
Ciekawe co beta pokaże mam nadzieję
Będę dopiero się cieszyć jak bęta będzie ładna
U mnie już 8-9 dzień od zastrzyku jest biel vizira -
Bezsilna;( wrote:Powtarzalm dziś test blada druga kreska ale jest
Ciekawe co beta pokaże mam nadzieję
Będę dopiero się cieszyć jak bęta będzie ładna
U mnie już 8-9 dzień od zastrzyku jest biel vizira
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka
-
Miphuhiz wrote:Ja też wczoraj miałam biel i myślałam, że może dzisiaj coś zobaczę jutro dalej testuje, bo mam jeszcze 2 testy
Mam nadzieję że zobaczysz swoje dwie kreseczki 😊
Ja w dzień kobiet miałam biel vizira a na drugi dzień pojawiła się kreska dziś tak samo 😊😊
Dam znac jak beta wyjdzie 😊
Modlę się żeby była ładnaMiphuhiz, tamgdzielepiej lubią tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Dziewczyny mam wynik z bety 18.22.. nie wiem sama czy się cieszyć czy jak 😔😔👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka
-
Cześć dziewczyny
Może ktoś podpowie ze swojego doświadczenia jestem 8 dni po ovitrelle- robiłam dzisiaj test (wieczorem) i wyszedł negatywny.. 2 miesiące temu zastrzyk utrzymywał się 10 dni.. czy jest jeszcze szansa na pozytywny wynik?tamgdzielepiej lubi tę wiadomość
-
Monia115 wrote:Cześć dziewczyny
Może ktoś podpowie ze swojego doświadczenia jestem 8 dni po ovitrelle- robiłam dzisiaj test (wieczorem) i wyszedł negatywny.. 2 miesiące temu zastrzyk utrzymywał się 10 dni.. czy jest jeszcze szansa na pozytywny wynik?
Pewnie ze jest szansa 😊 dużo dziewczyn ma negatywny np 8 dni po zastrzyku a później nagle pozytywny. Wiec lepiej test zrobić 14dni od podania zastrzyku albo iść na betę 😊 Trzymam kciuki 😊Monia115 lubi tę wiadomość
-
tamgdzielepiej wrote:Ciesz się!!!😍 dzisiaj 12 dzień po zastrzyku masz ?
Tak wczoraj był 12 dzień po zastrzyku😘😘
Z jednej strony cieszę się bardzo a zdrugiej mam strach jak cholera że będę miała powtórkę ;((
Wiem że to zawczesnie ale dziś powtórzę betę.
Martwi mnie ciągły ból w podbrzuszu tylko taki troszkę jak na miesiaczke ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 07:56
-
Monia115 wrote:Cześć dziewczyny
Może ktoś podpowie ze swojego doświadczenia jestem 8 dni po ovitrelle- robiłam dzisiaj test (wieczorem) i wyszedł negatywny.. 2 miesiące temu zastrzyk utrzymywał się 10 dni.. czy jest jeszcze szansa na pozytywny wynik?
Oczywiście że jest szansa ja już 8-10 dzień po zastrzyku miałam biel vizira a zrobiłam 11 dnia po zastrzyku i były i są dwie kreski beta 18.22😍
Monia115 lubi tę wiadomość
-
Hej laski. Dziś 26dc miałam odstawić duphaston a tu taka akcja
https://ibb.co/4TV9g8k
Pierwszy raz coś widać , ale boje się ze to fabryczna . Jutro idę na betę . Ovitrelle było 27 lutego . -
Grażyna1820 wrote:Hej laski. Dziś 26dc miałam odstawić duphaston a tu taka akcja
https://ibb.co/4TV9g8k
Pierwszy raz coś widać , ale boje się ze to fabryczna . Jutro idę na betę . Ovitrelle było 27 lutego .
Ja miałam Ovitrelle 26.02 i teraz też na pozytywnym teście.
Tylko beta mnie martwi 18.22 ;( -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny to mój pierwszy post
Od półtorej roku staramy się z mężem o dzidziusia, obecnie jestem po 1 stymulacji, 2 marca miałam zastrzyk Ovitrelle, a od 6 marca biorę duphaston rano ja wieczorem oraz 3 razy dziennie luteinę i tak przez 10 dni czyli do 15 marca. Myślicie, że kiedy powinnam zrobić test i czy powinnam przestać przyjmować te dwa leki?
Dziękuję z góry za pomoc