Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
tamgdzielepiej wrote:Ajjj.. oby to była fasolka 😊 jeszcze mogło się nic nie zagnieździć wiec lepiej poczekaj. Oczywiście dawaj znać jak tam.
Zawsze przed @ bolały mnie strasznie piersi i tyle. A teraz samo podbrzusze boli a piersi są nabrzmiałe tylko no zobaczymy jak to bedzie jesteśmy z mężem dobrej myśli
Osobiście wolne Piwo niż wino ale winko też lubię się napić ☺️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ból w podbrzuszu jest delikatniejszy od czasu do czasu czuje ukucia w lewym jajniku i często w podbrzuszu aż mnie zginą. Piersi są nabrzmiałe ale wg nie bolą.na test jest zawczesnie raczej.
Niby w niedzielę powinnam dostać @ i czego bym się nie napiła to mam dziwny posmak w buziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 17:08
-
Bezsilna;( wrote:Dziewczyny ból w podbrzuszu jest delikatniejszy od czasu do czasu czuje ukucia w lewym jajniku i często w podbrzuszu aż mnie zginą. Piersi są nabrzmiałe ale wg nie bolą.na test jest zawczesnie raczej.
Niby w niedzielę powinnam dostać @ i czego bym się nie napiła to mam dziwny posmak w buzi
Będziesz testowała w sobotę albo niedziele? 😍 -
tamgdzielepiej wrote:Będziesz testowała w sobotę albo niedziele? 😍
Będę testować ale troszkę się boje kolejnego rozczarowania.
W życiu takich objawów dziwnych nie miałam z posmakiem w buzi.
W poprzedniej (straconej) to jajka mi przeszkadzały i parówki ;( -
nick nieaktualny
-
Kiki86 wrote:Mnie już ból jajników przeszedł teraz wchodzi lekkie cmienie podbrzusza jak na okres więc jutro chyba zamiast kupić test na czwartek kupię poprostu podpaski😔
Mi tez ból przeszedł już wczoraj 😊 dzisiaj byłam na potwierdzeniu owulacji i od dzisiaj duphaston mam brac.
Dajcie znać jak tam u was 😊 -
U mnie nic się nie dzieje. Na serio
Nawet piersi prawie nie bolą pomimo duphastonu i wysokiego progesteronu. Hmmm. Nie wiem👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka
-
nick nieaktualnyByłam wczoraj z mężem u doktorka i lekarz powiedział żeby nie badać testem z moczu tylko iść na betę w dniu planowanej miesiączki. Ja tez 26.02 zastrzyk Ovitrelle i test pozytywny dzisiaj bo nie wytrzymałam żeby nie sprawdzić. Zastanawiam się czy czekać do @ czy wybrac się wcześniej na betę. Bezsilna to twoj pierwszy zastrzyk ?
-
Lusia123 wrote:Byłam wczoraj z mężem u doktorka i lekarz powiedział żeby nie badać testem z moczu tylko iść na betę w dniu planowanej miesiączki. Ja tez 26.02 zastrzyk Ovitrelle i test pozytywny dzisiaj bo nie wytrzymałam żeby nie sprawdzić. Zastanawiam się czy czekać do @ czy wybrac się wcześniej na betę. Bezsilna to twoj pierwszy zastrzyk ?
Ja biorę zastrzyk zazwyczaj eutrig lub gonapeptyl i każą mi badać krew 14 dni po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 13:37
2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2022.06 - ❓
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 6 - Aromek + Menopur + Eutrig/Gonapeptyl daily 💉💊
📍 Hashimoto, niedoczynność - Letrox 125 💊
📍 PAI- 1 homo - Acard 150 💊 Heparyna ⏸💉
📍 Anemia
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3% , leukocytospermia, złe upłynnienie - Clo 💊 TenFertilOn 💊 -
nick nieaktualnyTo wychodzi na sobotę Beta. Wiec jak w niedziele zgodnie z planem nie będzie @ to z poniedziałku zrobię betę bo w weekend u mnie w miejscowości nie da rady zrobić.
Ja generalnie co dwa dni robiłam sobie z ciekawości test z moczu żeby zobaczyć ile sie utrzyma zastrzyk i nie było białego testu ani razu. Ale nie chce się podniecać za szybko bo znowu będzie płacz. Poczekam na betę.Imbirowa lubi tę wiadomość
-
Lusia123 wrote:Byłam wczoraj z mężem u doktorka i lekarz powiedział żeby nie badać testem z moczu tylko iść na betę w dniu planowanej miesiączki. Ja tez 26.02 zastrzyk Ovitrelle i test pozytywny dzisiaj bo nie wytrzymałam żeby nie sprawdzić. Zastanawiam się czy czekać do @ czy wybrac się wcześniej na betę. Bezsilna to twoj pierwszy zastrzyk ?
7stycznia.mialam pierwszy zastrzyk cykl nieudany później 19 stycznia miesiączka i dałam sobie spokój z tym cyklem
24.02 wizyta udało się wychodowac dwa duże piękne pęcherzyki;))
26.02 Zastrzyk i z mężem szaleliśmy aż do kolejnego weekendu 😊😊
I ja już 3 dnia po zastrzyku miałam ledwo widoczna pozytywną kreskę więc wiem że u mnie 9dni już jest biel wizira w obu przypadkach ale dziś mnie pokusiło zrobić i mamy dwieMiphuhiz lubi tę wiadomość
-
Lusia123 wrote:To wychodzi na sobotę Beta. Wiec jak w niedziele zgodnie z planem nie będzie @ to z poniedziałku zrobię betę bo w weekend u mnie w miejscowości nie da rady zrobić.
Ja generalnie co dwa dni robiłam sobie z ciekawości test z moczu żeby zobaczyć ile sie utrzyma zastrzyk i nie było białego testu ani razu. Ale nie chce się podniecać za szybko bo znowu będzie płacz. Poczekam na betę.2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2022.06 - ❓
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 6 - Aromek + Menopur + Eutrig/Gonapeptyl daily 💉💊
📍 Hashimoto, niedoczynność - Letrox 125 💊
📍 PAI- 1 homo - Acard 150 💊 Heparyna ⏸💉
📍 Anemia
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3% , leukocytospermia, złe upłynnienie - Clo 💊 TenFertilOn 💊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bezsilna;( wrote:26.02 zastrzyk Ovitrelle
01.03 test pozytywny
05.03 test pozytywny
7-8.03 test negatywny
Dziś 9.03 mamy dwie kreski !!😍
Nie wiem czy się już cieszyć czy wstrzymać?
Jeżeli wcześniej miałam negatywne a teraz nagle pozytywne to ja już bym się cieszyła albo robiła już codziennie testy żeby widzieć czy ciemnieje. Czy któraś miała owulacje ale tez miała torbielke krwotoczna? -
tamgdzielepiej wrote:Jeżeli wcześniej miałam negatywne a teraz nagle pozytywne to ja już bym się cieszyła albo robiła już codziennie testy żeby widzieć czy ciemnieje. Czy któraś miała owulacje ale tez miała torbielke krwotoczna?
Jutro zrobię z rana tescik jeszcze a potem i tak na betę jaaaade. Boje się powtórki z przed roku. Dlatego nie chciałabym się cieszyć za wczesnie -
Bezsilna;( wrote:Jutro zrobię z rana tescik jeszcze a potem i tak na betę jaaaade. Boje się powtórki z przed roku. Dlatego nie chciałabym się cieszyć za wczesnie
Trzymam za Ciebie kciuki!!! Oby tym razem się udało 😊 u mnie do testowania jeszcze z 8dni.. nie chce za szybko testować bo poprzedni zastrzyk niestety 11dni mi pokazywał pozytywny test. -
Mi poprzedni zastrzyk pokazywał kreski 10dni po, a 11 już biel.
Dzisiaj zrobiłam (2 zastrzyk 28.02) i mam biel i raczej tak zostanie. Nawet piersi mnie nie bolą, nic kompletnie nie czuje. Nawet okresowo się nie czuje, a progesteron niby miałam ładny.
Bezsilna. Gratuluję!!!!!👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka