Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia221989 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa..proszę powiedzcie czy u Was 8 dni po ovitralle test juz nic nie pokazywał...jestem po pierwszej inseminacji na cyklu naturalnym dziś strasznie boli mnie podbrzusze jajniki strasznie ciagna..beta 12.03 ja chyba zwariuje do tego czasu ..czy któraś z was podchodziła na naturalnym cyklu?jakie były rezultaty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2022, 10:14
-
Gosia221989 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa..proszę powiedzcie czy u Was 8 dni po ovitralle test juz nic nie pokazywał...jestem po pierwszej inseminacji na cyklu naturalnym dziś strasznie boli mnie podbrzusze jajniki strasznie ciagna..beta 12.03 ja chyba zwariuje do tego czasu ..czy któraś z was podchodziła na naturalnym cyklu?jakie były rezultaty?
U mnie nawet już 5dni druga kreska była ledwo widoczna a 9 biel vizira była. Z tym że ja próbkę naturalnie dalej.
Mam nadzieję że ten cykl będzie owocny dla nas.☺️ -
Bezsilna;( wrote:To ja wzięłam tylko jeden zastrzyk i właśnie po nim jestem senna i teraz dopiero od wtorku środę pobolewa mnie brzuch i lewy jajnik tylko.. a w styczniu było coś okropnego po nim nienadawalam się do niczego.
A dostałam 2 zastrzyki, żeby wzmocnić ciałko żółte (mam dziadowski progesteron tak ogólnie)
Kurde. To czekanie jest najgorsze. Nie mogę się skupić na niczym. Echhhh👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka
-
Miphuhiz wrote:No mnie też boli jajnik od wczoraj
A dostałam 2 zastrzyki, żeby wzmocnić ciałko żółte (mam dziadowski progesteron tak ogólnie)
Kurde. To czekanie jest najgorsze. Nie mogę się skupić na niczym. Echhhh
Ja to nie będę teraz wg testować zobaczymy będzie co będzie. Lekarz ma nadzieję bo były dwa pęcherzyki ja też mam ale skupiam się na pracy w styczniu bardziej przeżywałam to uważałam i wg teraz dałam na luz będzie co będzie:) muszę wrazie teraz jak by nie daj Boże się nie udało skontrolować AMH czy dalej spada ;(Miphuhiz lubi tę wiadomość
-
Kalina89 wrote:Ja jestem po pierwszej inseminacji 24.01.2022 ale nie na naturalnym cyklu brałam jakieś tabletki przez tydzień, po inseminacji brzuch też mnie bolał bardzo często, nie robiłam wcześniej testu wiec nie wiem ile się u mnie zastrzyk utrzymywał. Ja pierwszy test zrobiłam w 14 dniu. Pokazał dwie kreski i tak zostało ❤️ bete robiłam w 17 i wynosiła 571,90. Trzymam kciuki żeby się u Ciebie udało, daj znać jak beta :*
-
Miphuhiz wrote:No mnie też boli jajnik od wczoraj
Kurde. To czekanie jest najgorsze. Nie mogę się skupić na niczym. Echhhh -
Gosia221989 wrote:Jejku gratulacje ❤ja podeszłam do inseminacji na luzie i obiecałam sobie ze nie będę robić wcześniej testu..czym bliżej bety to chyba wariuje w lutym 3 lata starań ..w dzień inseminacji mieliśmy 22 mln plemniczkow u was ile było?
-
Gosia221989 wrote:To tak jak ja..kiedy testujesz? Oby sie udało 😘
Dziękuję za kciuki 🤗👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
AMH -1,01 ->1,59
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
-
Kalina89 wrote:Nie mam pojęcia ile plemników było bo nam nikt nie mówił, a my też nie pytaliśmy. Ja do tej pierwszej inseminacji tez starałam się podejść strasznie nie luzie, co ma być to będzie. Ale jakoś od samego początku byłam dobrej myśli. No i się udało. Nawet mój lekarz był zdziwiony i zaskoczony że pykło hehe u nas też było długo bo prawie 2,5 roku starań. Tak że trzeba być dobrej myśli :* A miałaś robioną drożność przed inseminacją?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ja pierwsza inseminację miałam 23.02 od paru dni kłuje mnie lewy jajnik na zmianę z prawym i podbrzusze pobolewa jakby mi ktoś tam balon wsadził i napompował 🤣 cykl stymulowany. Test mam zrobić 10.03 więc siedzę "spokojnie" i czekam. I stąd też moje pytanie jaki kupujecie test płytkowy czy strumieniowy? Możecie polecić jakiś konkretny??
-
Kiki86 wrote:Cześć dziewczyny ja pierwsza inseminację miałam 23.02 od paru dni kłuje mnie lewy jajnik na zmianę z prawym i podbrzusze pobolewa jakby mi ktoś tam balon wsadził i napompował 🤣 cykl stymulowany. Test mam zrobić 10.03 więc siedzę "spokojnie" i czekam. I stąd też moje pytanie jaki kupujecie test płytkowy czy strumieniowy? Możecie polecić jakiś konkretny??
-
nick nieaktualny
-
Gosia221989 wrote:No ja mam identycznie ciagniecie jajnkikow no i też czuje jakby mnie napompowało testuje w piątek 🙂trzymam kciuki
Teraz nie wiem czy to przez przewrazliwienie wszystko odczuwam mocniej, czy np zjadłam za dużo śniadania
Od paru dni jem jajka na śniadanie, co mi się nie zdarza (nie jem jajek prawie w ogóle), a teraz bez jajca z rana mnie skręca. Może to organizm mi wysyła powiadomienia, że mu czegoś tam brakuje.
P.S. Chciałabym pójść spać i obudzić się dopiero 12.03Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2022, 16:29
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
AMH -1,01 ->1,59
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
❄️❄️❄️ na zimowisku
8tc - 1,72 cm 🐣
-
nick nieaktualnyMiphuhiz wrote:Ja też to czuję z tymi jajnikami i napompowaniem
Teraz nie wiem czy to przez przewrazliwienie wszystko odczuwam mocniej, czy np zjadłam za dużo śniadania
Od paru dni jem jajka na śniadanie, co mi się nie zdarza (nie jem jajek prawie w ogóle), a teraz bez jajca z rana mnie skręca. Może to organizm mi wysyła powiadomienia, że mu czegoś tam brakuje.
P.S. Chciałabym pójść spać i obudzić się dopiero 12.03
Oj tak, ja niby do czwartku niby już tylko 4 razy muszę wstać, a teraz im bliżej tym dalej ale tak długo czekałam to zaczekam jeszcze 4 dni i postaram się nie nakręcać przed okresem w sumie też mam zachcianki i wzdęty brzuch.Miphuhiz lubi tę wiadomość
-
Miphuhiz wrote:Ja też to czuję z tymi jajnikami i napompowaniem
P.S. Chciałabym pójść spać i obudzić się dopiero 12.03Miphuhiz lubi tę wiadomość
-
No właśnie niby to zachcianki i na okres też mogą być ale jak długo żyje, to nigdy mnie nie brało na jajka. To na serio bardzo dziwne ale z drugiej strony jajca są bardzo zdrowe i mi nie zaszkodzi jak zjem ich więcej.
Dziewczyny musimy się dzielnie trzymać i nie testować za wcześnie, bo wiem jakie to rozczarowanie. Mi w poprzednim cyklu wyszła kreska w 10d po zastrzyku, a 11 już nic. Strasznie się zawiodłam. Dlatego teraz chce przetrzymać najdłużej jak się da👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
AMH -1,01 ->1,59
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
❄️❄️❄️ na zimowisku
8tc - 1,72 cm 🐣