X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

Oceń ten wątek:
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka_00 wrote:
    Dziś 10 dzień od zastrzyku, według ginekolog miałam dziś testować i chyba się udało 😁 Pierwszy test zrobiłam już wczoraj żeby mieć porównanie czy coś rośnie i ewidentnie jest! Wczoraj 9 dzień po zastrzyku cień cienia, dziś 10 dzień po zastrzyku blada kreska widoczna gołym okiem 👍☺️ Owulacje miałam tego samego dnia co zastrzyk, tylko wieczorem więc mega szybko kreska wyszła ❤️
    Będę testować jeszcze jutro i pojutrze. Na betę na razie nie mam jak iść bo jestem na wyjeździe.
    Ale mega że się udało za pierwszym podejściem.
    Byłam średnio nastawiona, ale mąż dwa dni temu sam mówił do mnie że raczej się udało bo „jesteś tam gorąca” stwierdził po przytulaniach 🤣

Hmm powtórz koniecznie i oby to było to ! ❤️

To twój pierwszy zastrzyk wiec nie wiadomo ile się zastrzyk u Ciebie utrzymuje, na opakowaniu pisze ze do 14 dniu może dawać fałszywie pozytywny wynik. Niestety niejedna z nas widząc dwie kreski byla szczęśliwa a okazywało się ze to Orvitelle 😓

Trzymam kciuki i powtórz koniecznie jutro i pojutrze z porannego moczu 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    AMH 4,45
    Czynnik V(R2) heterozygota
    MTHFR heterozygota
    PAI-1 homozygota
    Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl

👱🏼‍♂️32 lata
    Seminogram morfologia 1% ⛔️
    Koncentracja 34,54 mln
    Ruch postępowy 33%

🫶🏼 10 cs

Plan 2025:
    Luty: Wymazy MUCH + bakterio-grzybicze, cytologia
    Marzec/kwiecień : drożność, usunięcie torbieli, powtórzenie badań nasienia
    Maj: inseminacja ?
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka_00 wrote:
    Dziś 10 dzień od zastrzyku, według ginekolog miałam dziś testować i chyba się udało 😁 Pierwszy test zrobiłam już wczoraj żeby mieć porównanie czy coś rośnie i ewidentnie jest! Wczoraj 9 dzień po zastrzyku cień cienia, dziś 10 dzień po zastrzyku blada kreska widoczna gołym okiem 👍☺️ Owulacje miałam tego samego dnia co zastrzyk, tylko wieczorem więc mega szybko kreska wyszła ❤️
    Będę testować jeszcze jutro i pojutrze. Na betę na razie nie mam jak iść bo jestem na wyjeździe.
    Ale mega że się udało za pierwszym podejściem.
    Byłam średnio nastawiona, ale mąż dwa dni temu sam mówił do mnie że raczej się udało bo „jesteś tam gorąca” stwierdził po przytulaniach 🤣

Super! Mam nadzieję, że to jest to 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2024, 07:13

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
    ✅ jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża

🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
    ⏸️05/01 🥰
    05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
    07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
    22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
    10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍

📆 Kalendarz wizyt
    12/02 - cytologia
    18/02 - endokrynolog
    03/03 - prenatalne 🧬
    10/03 - ginekolog

preg.png
  • Mała.mi 93 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bladziochy, czekam na kolejny cykl :) akurat z mężem zdecydowaliśmy że spróbujemy jak za pierwszym razem (niestety skończyło się poronieniem) bez żadnych wspomagaczy. Trzymam kciuki za was :)

Cytrynka 🍋 lubi tę wiadomość

Start starań: 12/2023
    01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
    beta 264,82 mlU/ml
    Beta 686,99 mlU/ml
    Beta 1856,30 mlU/ml
    06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
    08.12
    Tsh 1,981 ulu/ml
    Beta 6018,33 🩷🥹
    Ona:
    HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
    On:
    Zdrowy💪
    Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
    preg.png
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi 93 wrote:
    U mnie bladziochy, czekam na kolejny cykl :) akurat z mężem zdecydowaliśmy że spróbujemy jak za pierwszym razem (niestety skończyło się poronieniem) bez żadnych wspomagaczy. Trzymam kciuki za was :)
    Ale mi przykro 😓
    Trzymam kciuki za Wasz naturalny cykl ✊🏼

Mała.mi 93, Martolina lubią tę wiadomość

👱🏼‍♀️ 29 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    AMH 4,45
    Czynnik V(R2) heterozygota
    MTHFR heterozygota
    PAI-1 homozygota
    Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl

👱🏼‍♂️32 lata
    Seminogram morfologia 1% ⛔️
    Koncentracja 34,54 mln
    Ruch postępowy 33%

🫶🏼 10 cs

Plan 2025:
    Luty: Wymazy MUCH + bakterio-grzybicze, cytologia
    Marzec/kwiecień : drożność, usunięcie torbieli, powtórzenie badań nasienia
    Maj: inseminacja ?
  • Niktważny Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz bo odkąd biorę te leki przytyłam 3 kg, zaczęłam codziennie spacerować rano i wieczorem, ograniczam słodkie, a waga dalej stoi.. Zaczynam obwiniać leki tym nagłym wzrostem wagi.. Czy któraś też tak ma ? :/ z jednej strony się martwię żeby to nie poszło za daleko z drugiej mogę się poświęcić ale żebym wkońcu zobaczyła te dwie kreski.. a pewności nigdy nie mam..

• Cytrynka 🍋 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi 93 wrote:
    Kurcze, miałam taką nadzieję 😭

✔️Zespół antyfosfolipidowy
    ✔️MTHFR_1298A>C HOMO
    ✔️PAI-1 HETERO
    🥰Kariotypy prawidłowe
    🥰Badanie nasienia prawidłowe

09.2020 - 👧CÓRECZKA - nasza Zosia 🥰pierwszy cykl starań, ciąża bezproblemowa

Starania o rodzeństwo od 12.2021 😊:
    06.2022 💔 poronienie zatrzymane, 6tc
    02.2023 💔 terminacja 18tc, zagrożenie mojego życia, synek z wadami letalnymi
    Potem przerwa, starania od 05.2024
    10.2024 Lametta + Zivafert (jeden pęcherzyk 19mm na dzień przed zastrzykiem, pękł) ✔️ --> trzeci cykl z lamettą
    12.10 ⏸️
    14.10 beta 67 ❤️, prog 36.70ng/ml
    16.10 beta 240 🎉🥳 przyrost 240% 😱, prog 28.18ng/ml
    18.10 beta 660 przyrost 175% 🥰, prog 36.51ng/ml

Leki: duphaston, cyclogest, acard (od owulacji), clexane (od pozytywnego testu)

preg.png
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi 93 wrote:

Przykro mi 🫂 kolejny cykl, kolejna szansa 🤞🏻

👫 29 & 30
    ▪️starania na luzie od 01.2024
    ▪️z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️jeden jajowód niedrożny

🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
    - niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
    - morfologia 0% 😑
    - pojedynczy żylak powrózka II st.
    - Pentohexal + wór supli

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) lametta + ovitrelle - LUF
    🔹2, 3 cs - lametta + ovitrelle ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - lametta+ovi - podwójna owulacja🍀

0d6b82c879e56357f5054be28d5202e4.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też biało :( ale spodziewałam się. Ta potwierdzona owulacja przez jednego lekarz była bardzo pod znakiem zapytania… próbujemy dalej :)

28 i 30 lat <3
    7 cs starań o pierwszego maluszka🥺

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle

03.02 ⏸️🥹💛
    Beta 15,00 👉🏻 44,90 👉🏻 143 👉🏻 538 💛
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poniedziałku miałam brać progesteron ale myślicie że jeśli wyszedł negatywny mogę już odstawić i jutro nie brać? Po pierwsze chciałabym żeby szybciej przyszla miesiączka, a po drugie jeśli jest negatywny to nie chciałabym się faszerować hormonami jeśli nie ma potrzeby :(

28 i 30 lat <3

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle

03.02 ⏸️🥹💛
  • Nutka333 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2024, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka 🍋 wrote:
    Będziecie gratulować jak urodzę:)
    Mam takie doświadczenia, że nie cieszę się, bo po prostu się boje. Może trochę odetchnę po prenatalnych :)

Bądź dobrej myśli. Teraz przyrosty masz ładne, postaraj się nie stresować na zapas bo to nie służy ani Tobie ani dziecku. Wiem... patrząc na to co przeszłaś to czcze gadanie, ale mimo wszystko <3

U mnie póki co jest ok, ale nie bez przygód. Choroba w 5/6tc, mocne plamienie w 7tc, następnego dnia wizyta, plamienia już na szczęście nie było i okazało się, że wszystko ok. Biło już serduszko <3 nie wiem czemu mnie to drugi raz spotyka. Przy córce dokładnie takie same rewelacje w praktycznie tym samym czasie. Choroba, 5 dniowe plamienie. Teraz jestem ostawiona doustnie i dopochwowo progesteronem, mdłości jak stąd do wieczności, aż musiałam wziąć na to lek (podobno wręcz zalecany i bezpieczny) bo nie mogłam nawet wody pić.
    W pon wizyta, będzie to już 9tc, więc bedzie w końcu określony wiek ciąży po usg. Po tych przebojach z wszystkimi negatywami, nawet tydzień po terminie miesiączki, jestem ciekawa co wyjdzie ;p

• Nutka333 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2024, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    Skąd ja to znam 😓 to czekanie jest wykańczające ale chyba nie ma innej opcji niż poczekać jeszcze do jutra. Ewentualnie może wieczorem jeszcze test tylko pytanie czy jak wyjdzie biel to cię niepotrzebnie jeszcze bardziej dobije a jutro już może coś wyjść

Kiedy pójdziesz na betę? ;)

• Finch11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanie,
    Jestem raczej z tych osób które bardzo stawiają na naturę i trochę boję się tej ilości hormonów i stymulantów, a ze względu na to, że pewnie tak jak i Wy łykam dużo suplementów, a teraz dodatkowo od tego cyklu włączamy oprócz Otrivelle jeszcze Aromek, chciałam Was spytać czy jest coś co według Waszej wiedzy lepiej odstawić aby nie było hiperstymulacji bo czytałam że to też się zdarza.

Teraz biorę witaminę B50 z Aliness, witaminę D, NAC, Fertistim, niepokalanek mnisi, kwasy omega 3, olej z wiesiolka ogórecznika i czarnej porzeczki (w jednej dawce te 3 oleje są), magnez, cynk i dodatkowo mam przepisane w suplementacji adaptopgeny „Królowa” z Mothers Protect i zioła ojca Sroki numer 3 na noc do picia.
    Strasznie tego dużo i boję się że biorąc to wszystko a dodatkowo jeszcze stymulując owu po prostu sobie zaszkodzę.

Brałam te wszystkie rzeczy bo liczyłam że uda się naturalnie wyregulować wszystko aby nie było to potrzebne ale mimo wszystko jednak trzeba się wspomóc.

28 i 30 lat <3

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle

03.02 ⏸️🥹💛
  • Niktważny Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch11 wrote:
    Do poniedziałku miałam brać progesteron ale myślicie że jeśli wyszedł negatywny mogę już odstawić i jutro nie brać? Po pierwsze chciałabym żeby szybciej przyszla miesiączka, a po drugie jeśli jest negatywny to nie chciałabym się faszerować hormonami jeśli nie ma potrzeby :(
    A w poniedziałek który to będzie dzień cyklu ?? Ja bym nie odstawiała skoro tak gin zalecił może coś się zmieni :)

• Finch11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niktważny wrote:
    A w poniedziałek który to będzie dzień cyklu ?? Ja bym nie odstawiała skoro tak gin zalecił może coś się zmieni :)

Oj to już będzie 35 dc 🫣

28 i 30 lat <3

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle

03.02 ⏸️🥹💛
  • Vivi23 Debiutantka

Wysłany: 27 października 2024, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch11 wrote:
    Mam do Was pytanie,
    Jestem raczej z tych osób które bardzo stawiają na naturę i trochę boję się tej ilości hormonów i stymulantów, a ze względu na to, że pewnie tak jak i Wy łykam dużo suplementów, a teraz dodatkowo od tego cyklu włączamy oprócz Otrivelle jeszcze Aromek, chciałam Was spytać czy jest coś co według Waszej wiedzy lepiej odstawić aby nie było hiperstymulacji bo czytałam że to też się zdarza.

Teraz biorę witaminę B50 z Aliness, witaminę D, NAC, Fertistim, niepokalanek mnisi, kwasy omega 3, olej z wiesiolka ogórecznika i czarnej porzeczki (w jednej dawce te 3 oleje są), magnez, cynk i dodatkowo mam przepisane w suplementacji adaptopgeny „Królowa” z Mothers Protect i zioła ojca Sroki numer 3 na noc do picia.
    Strasznie tego dużo i boję się że biorąc to wszystko a dodatkowo jeszcze stymulując owu po prostu sobie zaszkodzę.

Brałam te wszystkie rzeczy bo liczyłam że uda się naturalnie wyregulować wszystko aby nie było to potrzebne ale mimo wszystko jednak trzeba się wspomóc.

Rozumiem Cię… też przez to przechodziłam i liczyłam na cud. Zdecydowałam się jednak na zastrzyk po nie było efektów i odstawiłam wszystko poza kwasem foliowym, omega, i kupiłam jedne suple dla kobiet przygotowujących się do ciąży.

Mnie się wydaje, że to wszystko za dużo stresu kosztuje i dlatego nie ma efektów. Lepiej odpuścić i więcej jogi ćwiczyć :D są świetne filmiki z jogą hormonalna i na ten interes 2-tygodnie po owu :)

Finch11 lubi tę wiadomość

• Finch11 Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi23 wrote:
    Rozumiem Cię… też przez to przechodziłam i liczyłam na cud. Zdecydowałam się jednak na zastrzyk po nie było efektów i odstawiłam wszystko poza kwasem foliowym, omega, i kupiłam jedne suple dla kobiet przygotowujących się do ciąży.

Mnie się wydaje, że to wszystko za dużo stresu kosztuje i dlatego nie ma efektów. Lepiej odpuścić i więcej jogi ćwiczyć :D są świetne filmiki z jogą hormonalna i na ten interes 2-tygodnie po owu :)
    Dziękuję :) słyszałam o tej hormonalnej jodze, muszę spróbować!

28 i 30 lat <3

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle

03.02 ⏸️🥹💛
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka333 wrote:
    Kiedy pójdziesz na betę? ;)

Ja jeszcze trochę, w tamtym poście akurat Małej.mi 93 odpisywałam bo była w tym niewdzięcznym okresie oczekiwania ;)

U mnie dziś/jutro owulka dopiero więc jeszcze trochę do testowania poczekam 🙈

👫 29 & 30
    ▪️starania na luzie od 01.2024
    ▪️z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️jeden jajowód niedrożny

🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
    - niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
    - morfologia 0% 😑
    - pojedynczy żylak powrózka II st.
    - Pentohexal + wór supli

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) lametta + ovitrelle - LUF
    🔹2, 3 cs - lametta + ovitrelle ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - lametta+ovi - podwójna owulacja🍀

0d6b82c879e56357f5054be28d5202e4.png
  • Mała.mi 93 Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za was dziewczyny kciuki ☺️

Start starań: 12/2023
    01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
    beta 264,82 mlU/ml
    Beta 686,99 mlU/ml
    Beta 1856,30 mlU/ml
    06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
    08.12
    Tsh 1,981 ulu/ml
    Beta 6018,33 🩷🥹
    Ona:
    HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
    On:
    Zdrowy💪
    Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
    preg.png
  • Martolina Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch11 wrote:
    Mam do Was pytanie,

Odstawiłabym zioła sroki i królową żeby nie przestylizować jajników. I pamiętaj że wiesiołek może powodować skurcze macicy dlatego można go brać tylko do owulacji, potem już nie.

👩 1993
    AMH 1,72
    🧔🏻‍♂️1986
    Morfologia 4%

Starania na luzie od 01.2024
    4 cykle z ovitrelle 💉✖️

🔜 05.03.2025 Kwalifikacja do programu invitro
  • Martolina Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam 10 DC i idę na monitoring zobaczyć jak się miewają moje pęcherzyki. Niepokoi mnie natomiast jedna rzecz - totalnie nie mam śluzu płodnego, czy Wy też tak macie przy stymulacji lamettą?

👩 1993
    AMH 1,72
    🧔🏻‍♂️1986
    Morfologia 4%

Starania na luzie od 01.2024
    4 cykle z ovitrelle 💉✖️

🔜 05.03.2025 Kwalifikacja do programu invitro
‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ