Forum Starając się z pomocą medyczną Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

Oceń ten wątek:
  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena, jasne, trzeba i będziemy walczyć do skutku :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 13:02

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 13:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango !:) życzę ci Abyś tej miesiączki wogole nie dostała !:**
    Będziesz miała przepiękny prezent Zobaczysz :*
    Aga !:) oczywiście w Kupię Siła !:)

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 13:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango , Aga a macie zwolnienie czy pracujecie ?
    Ja ogólnie byłam stymulowana typowo do In Vitro i odrazu od czasu stymulacji mam zwolnienie lekarskie na miesiąc .
    Nie dała bym rady psychicznie jak i fizycznie w pracy , dźwigania ! Non stop rozpraszana przez szefowa :( Ehh.

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 13:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem narazie bez pracy. Parcowałam na umowę zlecenie, ale w kwietniu weszły obowiązkowe umowy o pracę, a ja w czerwcu brałam ślub i nie pospisałam umowy tylko zwolniłam się, bo nie uzbierałoby mi się wystarczającej ilości dni urlopu. A zaraz tydzień po ślubie umówiłam się na wizyte u lekarza i mieliśmy zacząć działać i oboje z mężem postanowiliśmy, że na czas starań zostanę w domu, bo to lepiej, żeby jednak się nie przemęczać itp, a my i tak z tym mamy wystarczający kłopot, po co dokładać kolejne ryzyko. A w październiku planuje iść na studia pedagogiczne to też nie pójdę do pracy narazie. Chciałabym przez studia sobie dzieci odchować, a po studiach od razu do pracy :)

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 13:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus super Plany :)
    Ja powiem szczerze ze , nie mam zamiaru wracać do mojej pracy :( tyljo cierpiałam . Szefowa mnie nie nawidzi !:( od kod powiedziałam ze choruje... mam dość !
    Ile masz lat Aga ?:)

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pewnie, że nie wracaj, stres w ciąży jest bardzo niebezpieczny...
    A to co robi twoja szefowa to jest mobbing, może poradź się kogoś kto siena tym zna i może dostaniesz jakieś odszkodowanie.
    Mam 23, 4 stycznia będę miała 24 :) a Ty?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 14:03

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Mango83 Przyjaciółka
    Postów: 97 35

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje cały czas.w domu było by gorzej chyba...
    Ja mam 34 lata i mj lekarz mówi ze wiek robi swoje.... .

    Mango83
  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango83, na pewno wiek ma znaczenie, ale nie przekreśla szansy :)
    Moja mama jak urodziła mojego młodszego brata, to miała 33 lata :)

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 14:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja mam 24:D No popatrz. :) masz Facebooka. ? Moze tam sobie tez popiszemy ?:)

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam :) tylko tutaj wolałabym nie podawać swoich danych. Może na maila sobie wyślemy?

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 15:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podaj mi Swojego :) bo ja mam z imieniem i nazwiskiem :)

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też :D ^^
    kurde, jednak nie dałam rady się dostać na stary email :/
    to co robimy? xD

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 15:48

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 16:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmmmmmm

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 17:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy problem :D szkoda, że tutaj nie można pisać wiadomości prywatnych

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Marzena782 Autorytet
    Postów: 529 445

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 18:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podam ci później innego maila .:) jak dotrę do domu :)

    4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png


  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 18 grudnia 2017, 18:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :)

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • aga94 Ekspertka
    Postów: 195 108

    Wysłany: 19 grudnia 2017, 08:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już, wczoraj zasnęłam przed 21 :o tak mnie zmożyło :D

    p19uyx8dljo0zhvp.png

    Starania od lipca 2017.
    11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
    01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - <3 110/min
  • Dominika 84 Przyjaciółka
    Postów: 99 37

    Wysłany: 19 grudnia 2017, 10:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oligi witaj koleżanko :) co nowego?

  • oligi Przyjaciółka
    Postów: 123 30

    Wysłany: 19 grudnia 2017, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika 84 wrote:
    Oligi witaj koleżanko :) co nowego?
    Czesc Domi :) nic ciekawego nie slychac :) biore luteine od niedzieli to przyszlego wtorku no i za tydzien testowanie- domowe i beta :)
    Pecherzyk mi pekl sam w piatek lub w sobote.
    W czwartek bylam jak pisalam i jeszcze pecherzyk byl ( 22mm i mowila ze na zastrzyk za wczesnie ) . Kazala przyjsc w sobote i przyszlam a pecherzyka brak, cialko zolte widoczne , endometrium 15 mm, seks w piatek rano pozniej w niedziele rano no i teraz zobaczymy czy pyknie ten nasz LEWY czy nie pyknie ;)
    A co u Ciebie? Bierzesz luteine albo duphaston? Kiedy mozesz testowac najwczesniej?

    oligi
  • Dominika 84 Przyjaciółka
    Postów: 99 37

    Wysłany: 19 grudnia 2017, 13:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam jak Ty. Mi lekarz nie zapisał żadnych leków. Ja mam tylko czekać, nie stresować się i łykać kwas foliowy. Więc tak się zastanawiam czy ze mną nie jest aż tak źle, czy te łykanie tabletek dopiero mnie czeka? :/ Testować nie będę. Podchodzę do tego na spokojnie. Jeśli nie dostanę okres,to po nowym roku idę na wizytę sprawdzić czy jakaś fasolka albo dwie,albo cztery ;P sobie rosną. Jeśli niestety dostanę okres,to i tak muszę iść do ginekologa zapisać się na sprawdzenie drożności. Póki co skupiam się na świętach :) nie wariuję. Co ma być to będzie :)

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego