Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango 2,6 to jest ponizje normy ale ja jak nie bylam w ciazy to mialam 0,5 wiec moze poczekaj dwa dni i zrob w piatek bete raz jeszcze??? Bo to nie jest taki najmniejsyz wynik... Ja po ovitrelu w 13 dzien mialam 0,5 wiec kto wie moze to jednak baaaardzo wczesna ciaza?? Co myslicie dziewczyny?oligi
-
oligi wrote:Marzenia 9 dni po zastrzyku zatestowalas i jaki wynik testu ?
Mango jak test???
Hej Oligi - 2 kreski ta druga wiadomo blada ale była . Już sama niewiem co myśleć , ale nakręcać się nie chce .
W piątek idę na betęOlinkaO lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Mango u mnie z okresem Hmm dobre pytanie przez PCO mam okres tylko wywoływany , teraz miałam mieć in vitro to byłam przygotowana do miesiączki antykoncepcja .
Lekarz mi powiedział ze 24 mam zrobić 2 dni przerwy i w ten drugi dzień mam zrobić dopiero betę i jeżeli wynik ujemny to czekać na miesiączkę . Wiec ciezko jest mi cokolwiek powiedzieć w tym cyklu .
Zazwyczaj po luteinie lub dupku miałam po 3 dniach od odstawienia .
Mango- a masz jakieś bóle miesiączkowe ?
Jak czułaś się przez te 2 tygodnie. ?4,5 roku starań
-
A przez te 11 dni żadnych odczuć ? Liczę na to ze okresu nie będzie ! nadzieje trzeba mieć do konca !
Samopoczucie ? Dobre pytanie bo chyba mieszane .
Sukcesem dla mnie jest i tak wiesz ze mam wkoncu owulacje !)
Nie nakręcam się ! Ale jak My wszystkie ! jestem dobrej Mysli.!
Mango ? A jak twoje Samopoczucie ?4,5 roku starań
-
Nic przez większość dni.a od 11 dnia bóle jak na okres.w trakcie dnia jeszcze spoko.ale gorzej w nocy i nad ranem tj.wtedy najgorszy ból w dole brzucha tak że boję się sprawdzic.... .Ty po takim okresie starań powinnaś teraz zaciążyć .należy Ci się
Pocieszam się że mam jednego synka i kocham go z całego serca....Mango83 -
Moja mama zawsze powtarza ze w tych czasach , czasem najtrudniej jest mieć pierwsze dzieciątko .
Coś w tym jest .
Ohh nawet niewiesz jak ci zazdroszczę
A długo staracie się o drugie Maleństwo ?
Tak tez sobie wmawiam ze po tak długim okresie bóg nas chyba wysłuchał .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 21:34
4,5 roku starań