Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja normalnie miałam operacje i przy niej sprawdzanie drożności i leżałam 5 dni w szpitalu .
Ale słyszałam ze niektóre dziewczyny miały tak normalnie bez znieczulenia i najgorzej jak któryś jest nie drożny to podobno ból nie do opisania4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Dziś 11 dzień po . Myślicie ze test by tak szybko ciaze pokazał ?
Boje się tego ze tak powiem 1 rozczarowania „ bo mam pierwsza owulacje „ ((!
To jest super wiadomość ! Oby nie przyszła !4,5 roku starań
-
Marzena782 wrote:11 dziś dzień po zastrzyku a 9po owulacji. Czy jutro musi wyjść już na 100% Beta ?
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Marzena782 wrote:Ja normalnie miałam operacje i przy niej sprawdzanie drożności i leżałam 5 dni w szpitalu .
Ale słyszałam ze niektóre dziewczyny miały tak normalnie bez znieczulenia i najgorzej jak któryś jest nie drożny to podobno ból nie do opisania
Potwierdzam, ból okropny. Miałam w czerwcu bez znieczulenia. 1 jajowod drozny a drugi częściowo (może dlatego tak bolało). Badanie krótkie, ale zapamietam na długo .. ale i tak uważam ze warto, aby wiedzieć i obrać odpowiedni kierunek starańWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 17:11
endometrioza
-
Dziewczyny a mam pytanie czy miała któraś tak ze bHCg robiliście 10 D po Owulacji i był ujemny wynik a za dwa ,trzy dni pozytywny ?
Przyznam szczerze ze zaraz osiwieje . Siedzę i czytam i dużo osób pisze ze lepiej zrobić 2 tygodnie po Owulacji .4,5 roku starań
-
Mango przykro mi nowy rok i nowe szanse!
Marzena ja bym zrobila tezt z krwi w sobote najwczesniej i wtedy mysle mozna ufac wynikowi.
Marzena ja bez zasttzyku tym razem ale jajko peklo wiec testuje 27.12 wiec teraz bede zyla swietami a po swietach beta ! Dam znacoligi -
4 cykl z clo i z owulacja, 2 z ovitrelle. Zastrzyk robiłam w piątek 8 grudnia rano. W niedziele, najpóźniej w poniedziałek spodziewam się @ a po niej laparo. No chyba, ze test wyjdzie pozytyw. Zastanawiam się kiedy jechać na betę? Miałam w niedziele, ale chyba nie wytrzymam. Dolegliwości mam różne, nic nowego. Mogą świadczyć o ciąży jak i o zbliżającej się @. Kłuje mnie w jajnikach, krótkie bóle jak na okres i pobolewanie piersi (pierwszy raz z ovitrelle tez mnie bolały i byłam pewna, ze się udało bo nigdy wcześniej mnie nie bolały ale to ovitrelle musiało na to wpłynąć). Czyli standardy przedokresowe, ale mimo ze staram się nie nakręcać to nadzieja jest
-
Paulas wrote:4 cykl z clo i z owulacja, 2 z ovitrelle. Zastrzyk robiłam w piątek 8 grudnia rano. W niedziele, najpóźniej w poniedziałek spodziewam się @ a po niej laparo. No chyba, ze test wyjdzie pozytyw. Zastanawiam się kiedy jechać na betę? Miałam w niedziele, ale chyba nie wytrzymam. Dolegliwości mam różne, nic nowego. Mogą świadczyć o ciąży jak i o zbliżającej się @. Kłuje mnie w jajnikach, krótkie bóle jak na okres i pobolewanie piersi (pierwszy raz z ovitrelle tez mnie bolały i byłam pewna, ze się udało bo nigdy wcześniej mnie nie bolały ale to ovitrelle musiało na to wpłynąć). Czyli standardy przedokresowe, ale mimo ze staram się nie nakręcać to nadzieja jest
Witaj w naszym gronie !)
Długo się staracie ? Na co chorujecie ?
Czyli owulacje miałaś w pon lub wtorek ? No myśle ze jutro mogłabyś zatestowac i to wynik napewno będzie już wiarygodny jeśli dobrze zrozumiałam
Pozdrawiam i życzę wymarzonych 2 kreseczek4,5 roku starań