Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak czytam wasze wpisy i coś mi u mnie nie pasuje. Odkąd pamiętam zawsze w połowie fl zaczynały boleć mnie piersi i tak do @. Aktualnie jestem po 1 cyklu z clo i ovitrelle, i zastanawiam się czy moje ciało dobrze reaguje na stymulacje bo w tym cyklu po raz pierwszy w zyciu nie czułam piersi Potrafi to któraś wytłumaczyć?
Mango 3maj się! Można powiedzieć, że ruszamy razem bo ja jestem w 4dc a Ty w 1dc, a wiadomo, że w kupie raźniej Dodam jeszcze, że miałam identyczne objawy bólowe jak Ty i też od 11dpo.
Do wszystkich testujących w najblizszym czasie, MOCNO 3mam kciuki i czekam na dobre wieści -
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i proszę o pomoc. To mój pierwszy cykl ze wspomaganiem farmaceutykami. Od 5 do 9 dc clo, w sobotę będę miała zastrzyk z ovitrelle, a następnie mam stosować duphaston. Na początku lekarz kazał mi stosować go od 17 dc do 25 dc i odstawić. Na monitoringu powiedział jednak, żebym nie odstawiała i przyjmowała go do czasu pojawienia się miesiączki. Jak to jest u Was? Jakie Wy macie zalecenia od lekarzy? Czy jeśli go nie odstawię, a nie będę w ciąży, cykl się wydłuży?
-
Marzena782 wrote:Witaj w naszym gronie !)
Długo się staracie ? Na co chorujecie ?
Czyli owulacje miałaś w pon lub wtorek ? No myśle ze jutro mogłabyś zatestowac i to wynik napewno będzie już wiarygodny jeśli dobrze zrozumiałam
Pozdrawiam i życzę wymarzonych 2 kreseczek
W poniedziałek było już po owulacji, potwierdzone monitoringiem Nie robię sobie nadziei, staram się nastawiać na laparoskopię, którą mam już zaplanowaną.
Staramy się praktycznie 3,5 roku. Do lekarza w sumie ok roku, ale na spokojnie. Najpierw monitoringi czy mam owulacje, później hidteroskopia - wyszła macica dwurożna lub przegroda, ale to w zajściu podobno nie przeszkadza, gorzej w donoszeniu.
Później clo i clo i ovitrelle no i duphaston. Teraz 4 cykl z owulacją. -
Brynia wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i proszę o pomoc. To mój pierwszy cykl ze wspomaganiem farmaceutykami. Od 5 do 9 dc clo, w sobotę będę miała zastrzyk z ovitrelle, a następnie mam stosować duphaston. Na początku lekarz kazał mi stosować go od 17 dc do 25 dc i odstawić. Na monitoringu powiedział jednak, żebym nie odstawiała i przyjmowała go do czasu pojawienia się miesiączki. Jak to jest u Was? Jakie Wy macie zalecenia od lekarzy? Czy jeśli go nie odstawię, a nie będę w ciąży, cykl się wydłuży?
Ja mam brać da tygodnie, później testować i jakby test wyszedł negtywny to brać dalej kilka dni i znowu test. Ale u mnie jest tak, że prawie idealnie 14 dni, mam czasem plamienia, bóle jak na okres, robię betę i jest negatywna i odstawiam, czasem jeszcze nie odstawię a już normalny okres mi się zaczyna. -
Brynia wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i proszę o pomoc. To mój pierwszy cykl ze wspomaganiem farmaceutykami. Od 5 do 9 dc clo, w sobotę będę miała zastrzyk z ovitrelle, a następnie mam stosować duphaston. Na początku lekarz kazał mi stosować go od 17 dc do 25 dc i odstawić. Na monitoringu powiedział jednak, żebym nie odstawiała i przyjmowała go do czasu pojawienia się miesiączki. Jak to jest u Was? Jakie Wy macie zalecenia od lekarzy? Czy jeśli go nie odstawię, a nie będę w ciąży, cykl się wydłuży?
Hej jeśli będziesz w ciąży stosujesz dalej Duphaston „ do podtrzymania ciąży „
Ja zazwyczaj mam stosować dupka przez 10 dni i jeśli okres się nie pojawi zrobić bete!
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 14:08
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Mango83 wrote:Marzena - jak twój test?
Hejo Mango No powiem ze się powstrzymałam i betę robię dopiero na wigilie czyli na 12 dzień po Owulacji
Ale się niecierpliwie . Mam bardzo dziwne objawy jak nigdy . Ale niechce się wcale nakręcać , No może wyjść zupełnie inaczej niż tego pragniemy.4,5 roku starań
-
DZIEWCZYNY ,DZIEWCZYNY ! Wiem wiem , nakręcam się .., dziś mam 11d po Owulacji .
Jutro idę na Bhcg .
Dziś nie wytrzymałam musiałam zrobić test !
Dwie Grube krechy ! Co myślicie ? ...Paulas, oligi lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
-
Marzena782 wrote:DZIEWCZYNY ,DZIEWCZYNY ! Wiem wiem , nakręcam się .., dziś mam 11d po Owulacji .
Jutro idę na Bhcg .
Dziś nie wytrzymałam musiałam zrobić test !
Dwie Grube krechy ! Co myślicie ? ...Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
KAsiak myślisz ze mogę się cieszyć ?
Mam od dwóch dni ból w dodbrzuszu „ odczucie takiego balona”
Myślałam ze to ja okres ale to jest takie inne ....
Jestem sceptycznie nastawiona bo boje się porażki !4,5 roku starań