Test po zastrzyku ovitrelle
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kochana trzeba byc dobrej mysli, i uzbroic sie w cierpliwosc czekajac na bete daj koniecNie znacMarzena782 wrote:KAsiak myślisz ze mogę się cieszyć ?
 Mam od dwóch dni ból w dodbrzuszu „ odczucie takiego balona”
 Myślałam ze to ja okres ale to jest takie inne .... ale to jest takie inne ....
 Jestem sceptycznie nastawiona bo boje się porażki !Lipiec 2015- Początek starań bo boje się porażki !Lipiec 2015- Początek starań
 08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
 MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
 Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
 Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
 1/2/3 IUI 
 1 IVF:(
 2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
- 

Dziewczyny !! Musze wam coś powiedzieć
 Zrobiłam 4 kolejne testy „ każdy innej firmy „ wszystkie II     
 Pojechałam odrazu do szpitala dziś na Betę !
 Teraz Czekammmmm ! Proszę trzymajcie kciuki ☺️ OlinkaO, Ewus85 lubią tę wiadomość
                                4,5 roku starań OlinkaO, Ewus85 lubią tę wiadomość
                                4,5 roku starań
 Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !

- 

Płaczemy ! Bo PIEKNIEJSZEGO SZCZĘŚCIA BÓG NA SAME ŚWIĘTA NIE MÓGŁ NAM DAĆ !!
 Jestem w Ciąży !!!!! Po prawie 5 latach starań !
 Udało się ! udało !!
 Wynik 20,62 mIU/ml - powie mi ktoś czy to dobry wynik ? Który tydzień ? Kasiak621, Paulas lubią tę wiadomość
                                4,5 roku starań Kasiak621, Paulas lubią tę wiadomość
                                4,5 roku starań

- 

Brynia wrote:Marzena782 mogę spytać w jaki sposób się wspomagaliscie? Ja mam dziś mieć wieczorem pierwszy zastrzyk z ovritelle i zastanawiam się jak to będzie 
 Oczywiście - na mnie żadne leki nie działały aż wkoncu w raz z docentem podjęliśmy decyzje o In vitro byłam stymulowana Gonalem F tylko i wyrósł tylko 1 pęcherzyk . „ wiec nie było sensu robić in vitro dla jednego pęcherzyka - wiec naturalnie - wiec naturalnie 
 Okazało się po kilku dniach ze są 4 aż pecherzyki dorodne pecherzyki dorodne pecherzyki i odrazu Ovitrelle - po dwóch dniach owulka i nast . Dnia potwierdzenie ze owulacja była ODRAZU NA PODTRZYMANIE DOSTAŁAM i odrazu Ovitrelle - po dwóch dniach owulka i nast . Dnia potwierdzenie ze owulacja była ODRAZU NA PODTRZYMANIE DOSTAŁAM
 CLEXAN - zastrzyki „ na krzepliwość , by nie poronic , by tam na dole wszystko było dobrze ukrwione 1x1
 Luteinę - do pochwowo 2x1
 Duphaston - do Ustnie 2x1
 Codziennie !4,5 roku starań

- 

Mango83 wrote:Ściskam mocno cudownie!!! Czekam na raka chwilę cudownie!!! Czekam na raka chwilę odezwij się czasem odezwij się czasem
 Mango na co czekasz ? 
 Oczywiście będę tu codziennie 27zrobie kolejna betę by zobaczyć jak przyrasta 27zrobie kolejna betę by zobaczyć jak przyrasta ))
                                4,5 roku starań ))
                                4,5 roku starań

- 

Marzrna782 dziękuję za odpowiedź. Cudownie, że Wam się udało. Widzę, że i lekarz bardzo profesjonalnie podszedł i kompleksowo do wszystkiego. Dla niego na pewno będzie to też powodów do zadowolenia i pewnie kolejny sukces. Jak nam się nie uda, na pewno wspomnę swojemu lekarzowi o Twoich lekach, może wpadnie na jakiś nowy pomysł by nam pomóc  
- 

Brynia wrote:Marzrna782 dziękuję za odpowiedź. Cudownie, że Wam się udało. Widzę, że i lekarz bardzo profesjonalnie podszedł i kompleksowo do wszystkiego. Dla niego na pewno będzie to też powodów do zadowolenia i pewnie kolejny sukces. Jak nam się nie uda, na pewno wspomnę swojemu lekarzowi o Twoich lekach, może wpadnie na jakiś nowy pomysł by nam pomóc 
 Proszę bardzo 
 Na co chorujecie ?
 Dziękuje :*4,5 roku starań