Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena782 wrote:KAsiak myślisz ze mogę się cieszyć ?
Mam od dwóch dni ból w dodbrzuszu „ odczucie takiego balona”
Myślałam ze to ja okres ale to jest takie inne ....
Jestem sceptycznie nastawiona bo boje się porażki !Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Dziewczyny !! Musze wam coś powiedzieć
Zrobiłam 4 kolejne testy „ każdy innej firmy „ wszystkie II
Pojechałam odrazu do szpitala dziś na Betę !
Teraz Czekammmmm ! Proszę trzymajcie kciuki ☺️OlinkaO, Ewus85 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Płaczemy ! Bo PIEKNIEJSZEGO SZCZĘŚCIA BÓG NA SAME ŚWIĘTA NIE MÓGŁ NAM DAĆ !!
Jestem w Ciąży !!!!! Po prawie 5 latach starań !
Udało się ! udało !!
Wynik 20,62 mIU/ml - powie mi ktoś czy to dobry wynik ? Który tydzień ?Kasiak621, Paulas lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
-
Brynia wrote:Marzena782 mogę spytać w jaki sposób się wspomagaliscie? Ja mam dziś mieć wieczorem pierwszy zastrzyk z ovritelle i zastanawiam się jak to będzie
Oczywiście - na mnie żadne leki nie działały aż wkoncu w raz z docentem podjęliśmy decyzje o In vitro byłam stymulowana Gonalem F tylko i wyrósł tylko 1 pęcherzyk . „ wiec nie było sensu robić in vitro dla jednego pęcherzyka - wiec naturalnie
Okazało się po kilku dniach ze są 4 aż pecherzyki dorodne pecherzyki i odrazu Ovitrelle - po dwóch dniach owulka i nast . Dnia potwierdzenie ze owulacja była ODRAZU NA PODTRZYMANIE DOSTAŁAM
CLEXAN - zastrzyki „ na krzepliwość , by nie poronic , by tam na dole wszystko było dobrze ukrwione 1x1
Luteinę - do pochwowo 2x1
Duphaston - do Ustnie 2x1
Codziennie !4,5 roku starań
-
Mango83 wrote:Ściskam mocno cudownie!!! Czekam na raka chwilę odezwij się czasem
Mango na co czekasz ?
Oczywiście będę tu codziennie 27zrobie kolejna betę by zobaczyć jak przyrasta ))4,5 roku starań
-
Marzrna782 dziękuję za odpowiedź. Cudownie, że Wam się udało. Widzę, że i lekarz bardzo profesjonalnie podszedł i kompleksowo do wszystkiego. Dla niego na pewno będzie to też powodów do zadowolenia i pewnie kolejny sukces. Jak nam się nie uda, na pewno wspomnę swojemu lekarzowi o Twoich lekach, może wpadnie na jakiś nowy pomysł by nam pomóc
-
Brynia wrote:Marzrna782 dziękuję za odpowiedź. Cudownie, że Wam się udało. Widzę, że i lekarz bardzo profesjonalnie podszedł i kompleksowo do wszystkiego. Dla niego na pewno będzie to też powodów do zadowolenia i pewnie kolejny sukces. Jak nam się nie uda, na pewno wspomnę swojemu lekarzowi o Twoich lekach, może wpadnie na jakiś nowy pomysł by nam pomóc
Proszę bardzo
Na co chorujecie ?
Dziękuje :*4,5 roku starań