Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciaze liczy sie od PIERWSZEGO DNIA ostatniej moeisaczki wiec wycjodzi na to ze to 4 tydzien Marzena ! Gratulacje!!! Przyrost super!

Ewus dzis jade gdzies po test bo nie mam na stanie
i jutro tez pojde na bete nawet jak test wyjdzie negatywny.
Dam znc w kazdym razie jutro:)
Dominika a Ty dalej jednak nie testujesz i czekasz do nowego roku? Tez ciekawa jestem jak u Ciebie !!
gdybym nie musiala robic testu tez bym chyba czekala kilka dni az spozni mo sie okres a tak to musze roboc testy jutro a powiem Ci ze niechetnie to robie bo jak zwykle obawa ze sie pojawi jedna kreska lub beta <5 ale co ma byc to bedzie i jezeli tym raEm sie nie uda to moze nastepnym
oligi -
Dobre Mysli w Głowie ! To podstawa !
Jak test ???
)))
Daj koniecznie jutro ! Znać !
Ja tez dam bo jutro Idę ja 3 betę
))
Trzymam kciuki za was !!!! A wy rzymski w kciuki a mnie !
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 16:28
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !

-
Hej Ewuś
mi tak odbiło
od kad jestem w ciąży 4 tydzień robię test codziennie by mieć napamiatke 
Ale zostały jeszcze tylko dwa Haha
i pierwsza wizyta dopiero 3 stycznia .
Trzymam kochane za was kciuki , ja wytrzymałam to i wy tak ze !
)
Ja testowałam 9 dnia po owulacji NEGATYWNY
testowałam 11dnia po owulacji POZYTYWNY - odrazu biegłam na betę i po 48h zobaczyć czy przyrosła
jutro mija kolejne 48h
I pójdę znowu by być spokojniejsza do tego 3 stycznia
.
Powiecie mi jeszcze jak obliczyć ta 3 betę by wiedzieć czy prawidłowo przyrasta ?
Wpisać w kalkulator 1 wynik i 3?4,5 roku starań

-
HAha
pewnie każda na moim miejscu zrobiła By podobnie 
Ja miałam 11.12 zastrzyk i 14 potwierdzenie czy owulacja nastąpiła
A nastąpiła 13.12 czyli 2 dni od zastrzyku
czułam ostre kłucia w podbrzuszu
4,5 roku starań

-
Marzena jutro napewno bedzie ladny przyrost:)
Ja tez jutro sie wybieram na bete ale jakos nie czuje nic tzn. Piersi moze pelniejsze ale kompletnie nie bola w brzuchu tez nic nie czuje lekko jajnik boli, takze pewnie lipa bedzie ale dla pewnosci zrobie
Marzena782 lubi tę wiadomość
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:( brak zarodków
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka 🥲
3 IVF 2❄️❄️
8.12.2025 po 4 latach przerwy ❄️3BB
5dpt beta 10,4 progesteron 16....
7dpt beta 45 progesteron 27
9dpt beta 122.2 progesteron 66
11 dpt beta 288.8 progesteron 71.4
14 dpt beta 1086.7 progesteron 30
21 dpt beta 20268.9 progesteron 90.9
31.12 mamy ❤️
Cudzie trwaj ❤️ -
Kasiak621 wrote:Marzena jutro napewno bedzie ladny przyrost:)
Ja tez jutro sie wybieram na bete ale jakos nie czuje nic tzn. Piersi moze pelniejsze ale kompletnie nie bola w brzuchu tez nic nie czuje lekko jajnik boli, takze pewnie lipa bedzie ale dla pewnosci zrobie
Hej
a teścik robiłaś ?
Który to twój dzień po Owu ?
KONIECZNE daj znać . O której idziesz ja wstaje o 8 i wyruszam
„ chyba ze nie zasnę , bo dokucza mi już bezsenność wczoraj o 4 zasnęłam i o 8 wstałam i po 4 h byłam wyspana ,..,.
4,5 roku starań

-
Dzis 27 dzien cyklu robilam test i ani sladu drugiej kreski wiec raczej gdyby byla ciaza to dzis krecha by byla wiec pojde jutro na bete zeby zamknac temat cyklu i czekam na @ ... .
Poza tym nie czuje nic nadzwyczajnego ani bolu piersi ani bolu jajnikow...oligi -
Ewus zrobie chyba dzis jednak zeby miec juz za soba i przerwac luteine i zaczac nowy cykl- frustracja jak co miesiac hehe.
Moj "LEWY" chyba jednak tym razem nie zadzialal
No wlasnie ja tez sie zaczelam zastanawiac na ta droznoscia... co miesiac mam potwierdzona owulacje monitoringiem i co mieisac peka ten pecherzyk bez CLO i czasem bez OVITRELLE tylko na METFORMINIE- staram sie narazie 6 cykli wiec nie moge panikowac widzac ile z Was sie stara co niektorych ponad rok czy ponad 2-3 lata . Nastepny cykl bede miala normalnie bo mi maz wyjezdza na dwa tygodnie ale od lutego bedzie CLO + ovitrelle a pozniej cholera wie;)
Mysle ze na droznosc poczekam jak bede sie starac rok czasu to wtedy moze moja lekarka podejmie ten temat ale jak ostatnio sie jej pytalam o co chodzi ze co miesiac ovu jest a ja nie jestem w ciazy i ze moze cos z droznoscia nie tak to machala glowa jakby nie chciala o tym slyszec wiec nie podejmuje tematu
Domi daj znac co u Ciebieoligi -
Oligi.. ja też staram się tak konkretnie z pół roku ale mam juz 32 lata i nie chcę tracić czasu.. boję się badania drożności ale lepiej wiedziec wczesniej i reagowAć jesli cos jest nie tak...
Ostatnie dwa cykle mielismy nerwowe, próby rzadkie i na siłę "bo to TE dni". W tym cyklu poszlo lepiej... więc mam małą nadzieję
Czytałam gdzieś ze po badaniu drożności dziewczyny zachodzą, bo jakby szlaki są przeczyszczone, wiec może sie zdecyduję
-
Hej ja już po badaniu trzeciej bety . Czekam na wyniki

A wy dziewczęta ? Robicie tez dzisiaj ?
Ja dodam ze tez miałam klinowa resekcje jajników oraz drożność ,pomogło mi to bardzo
! Bez tego nie była bym teraz w tym miejscu
4,5 roku starań

-
Ewus no moze masz racje a Ty kiedy testujesz? Ja po badaniu bety czekam na wyniki pewnie beda po 17-dam znac.
Marzena gdzie tak szybko wyniki robia hehe??
Beta przyrasta idealnie!!
gratulacje i czekamy na serduszko!!
Marzena782 lubi tę wiadomość
oligi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH