Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciaze liczy sie od PIERWSZEGO DNIA ostatniej moeisaczki wiec wycjodzi na to ze to 4 tydzien Marzena ! Gratulacje!!! Przyrost super!
Ewus dzis jade gdzies po test bo nie mam na stanie i jutro tez pojde na bete nawet jak test wyjdzie negatywny.
Dam znc w kazdym razie jutro:)
Dominika a Ty dalej jednak nie testujesz i czekasz do nowego roku? Tez ciekawa jestem jak u Ciebie !! gdybym nie musiala robic testu tez bym chyba czekala kilka dni az spozni mo sie okres a tak to musze roboc testy jutro a powiem Ci ze niechetnie to robie bo jak zwykle obawa ze sie pojawi jedna kreska lub beta <5 ale co ma byc to bedzie i jezeli tym raEm sie nie uda to moze nastepnymoligi -
Dobre Mysli w Głowie ! To podstawa !
Jak test ???)))
Daj koniecznie jutro ! Znać !
Ja tez dam bo jutro Idę ja 3 betę ))
Trzymam kciuki za was !!!! A wy rzymski w kciuki a mnie !)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 16:28
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Hej Ewuś mi tak odbiło od kad jestem w ciąży 4 tydzień robię test codziennie by mieć napamiatke
Ale zostały jeszcze tylko dwa Haha i pierwsza wizyta dopiero 3 stycznia .
Trzymam kochane za was kciuki , ja wytrzymałam to i wy tak ze !)
Ja testowałam 9 dnia po owulacji NEGATYWNY
testowałam 11dnia po owulacji POZYTYWNY - odrazu biegłam na betę i po 48h zobaczyć czy przyrosła jutro mija kolejne 48h
I pójdę znowu by być spokojniejsza do tego 3 stycznia .
Powiecie mi jeszcze jak obliczyć ta 3 betę by wiedzieć czy prawidłowo przyrasta ?
Wpisać w kalkulator 1 wynik i 3?4,5 roku starań
-
HAha pewnie każda na moim miejscu zrobiła By podobnie
Ja miałam 11.12 zastrzyk i 14 potwierdzenie czy owulacja nastąpiła
A nastąpiła 13.12 czyli 2 dni od zastrzyku czułam ostre kłucia w podbrzuszu4,5 roku starań
-
Marzena jutro napewno bedzie ladny przyrost:)
Ja tez jutro sie wybieram na bete ale jakos nie czuje nic tzn. Piersi moze pelniejsze ale kompletnie nie bola w brzuchu tez nic nie czuje lekko jajnik boli, takze pewnie lipa bedzie ale dla pewnosci zrobieMarzena782 lubi tę wiadomość
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Kasiak621 wrote:Marzena jutro napewno bedzie ladny przyrost:)
Ja tez jutro sie wybieram na bete ale jakos nie czuje nic tzn. Piersi moze pelniejsze ale kompletnie nie bola w brzuchu tez nic nie czuje lekko jajnik boli, takze pewnie lipa bedzie ale dla pewnosci zrobie
Hej a teścik robiłaś ?
Który to twój dzień po Owu ?
KONIECZNE daj znać . O której idziesz ja wstaje o 8 i wyruszam „ chyba ze nie zasnę , bo dokucza mi już bezsenność wczoraj o 4 zasnęłam i o 8 wstałam i po 4 h byłam wyspana ,..,.4,5 roku starań
-
Dzis 27 dzien cyklu robilam test i ani sladu drugiej kreski wiec raczej gdyby byla ciaza to dzis krecha by byla wiec pojde jutro na bete zeby zamknac temat cyklu i czekam na @ ... .
Poza tym nie czuje nic nadzwyczajnego ani bolu piersi ani bolu jajnikow...oligi -
Ewus zrobie chyba dzis jednak zeby miec juz za soba i przerwac luteine i zaczac nowy cykl- frustracja jak co miesiac hehe.
Moj "LEWY" chyba jednak tym razem nie zadzialal
No wlasnie ja tez sie zaczelam zastanawiac na ta droznoscia... co miesiac mam potwierdzona owulacje monitoringiem i co mieisac peka ten pecherzyk bez CLO i czasem bez OVITRELLE tylko na METFORMINIE- staram sie narazie 6 cykli wiec nie moge panikowac widzac ile z Was sie stara co niektorych ponad rok czy ponad 2-3 lata . Nastepny cykl bede miala normalnie bo mi maz wyjezdza na dwa tygodnie ale od lutego bedzie CLO + ovitrelle a pozniej cholera wie;)
Mysle ze na droznosc poczekam jak bede sie starac rok czasu to wtedy moze moja lekarka podejmie ten temat ale jak ostatnio sie jej pytalam o co chodzi ze co miesiac ovu jest a ja nie jestem w ciazy i ze moze cos z droznoscia nie tak to machala glowa jakby nie chciala o tym slyszec wiec nie podejmuje tematu
Domi daj znac co u Ciebieoligi -
Oligi.. ja też staram się tak konkretnie z pół roku ale mam juz 32 lata i nie chcę tracić czasu.. boję się badania drożności ale lepiej wiedziec wczesniej i reagowAć jesli cos jest nie tak...
Ostatnie dwa cykle mielismy nerwowe, próby rzadkie i na siłę "bo to TE dni". W tym cyklu poszlo lepiej... więc mam małą nadzieję
Czytałam gdzieś ze po badaniu drożności dziewczyny zachodzą, bo jakby szlaki są przeczyszczone, wiec może sie zdecyduję -
Hej ja już po badaniu trzeciej bety . Czekam na wyniki
A wy dziewczęta ? Robicie tez dzisiaj ?
Ja dodam ze tez miałam klinowa resekcje jajników oraz drożność ,pomogło mi to bardzo ! Bez tego nie była bym teraz w tym miejscu4,5 roku starań
-
Ewus no moze masz racje a Ty kiedy testujesz? Ja po badaniu bety czekam na wyniki pewnie beda po 17-dam znac.
Marzena gdzie tak szybko wyniki robia hehe??
Beta przyrasta idealnie!! gratulacje i czekamy na serduszko!!Marzena782 lubi tę wiadomość
oligi