Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Agni97 wrote:Tak, ja też bym robiła testy sikanie, żeby widzieć czy kreska ciemnieje. Jak pierwszy zrobiłam w poniedziałek (był cień cienia) to stwierdziłam, że kolejny zrobię po 48h (właśnie myśląc, że jeśli to jest to, to będzie ciemniejsza kreska), no i u mnie już wtedy była biel, więc wiedziałam, że się nie udało, a poniedziałkowy sikacz to był zastrzyk 🤷🏻♀️😕
-
agnesbe wrote:To może faktycznie tak zrobie. W poprzednim cyklu mialam biochem i 14 dni po ovitrelle beta byla 5 a 48h pozniej 8. Nie wiem czy ta 5 to byla pozostalosc po zastrzyku czy wolno rosnaca beta ale faktycznie moze jeszcze sie wstrzymam.
agnesbe lubi tę wiadomość
👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞 (testy owu)
12.2024 ciąża biochemiczna?
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
3.02. 💉🩹TSH, prolaktyna, FSH, LH i estradiol, morfologia, glukoza, insulina - wyniki w normie
10.02. wizyta u gin ⏳ -
Agni97 wrote:Byłam w tym samym miejscu.. wiem, że najgorsze, ze zrobiłaś sobie nadzieję i w sumie szukasz teraz potwierdzenia tej nadziei trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie ten cień cienia był zaraz grubą krechą! Mi się niestety teraz nie udało
ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość
-
Mati01 wrote:U mnie to samo, ale miło było pierwszy raz od 3 lat zobaczyć drugą kreskę 🥺
Czekam niecierpliwie na taki moment u siebie 🥹
Dzisiaj miesiączka rozkręciła się na dobre, więc lecimy na pełnej z nowym cyklem 💪▫️ 28 lat
▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
▫️ półtora roku starań naturalnych
▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji
2 cs Lametta -