X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

Oceń ten wątek:
  • agnesbe Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    Tak, ja też bym robiła testy sikanie, żeby widzieć czy kreska ciemnieje. Jak pierwszy zrobiłam w poniedziałek (był cień cienia) to stwierdziłam, że kolejny zrobię po 48h (właśnie myśląc, że jeśli to jest to, to będzie ciemniejsza kreska), no i u mnie już wtedy była biel, więc wiedziałam, że się nie udało, a poniedziałkowy sikacz to był zastrzyk 🤷🏻‍♀️😕
    To może faktycznie tak zrobie. W poprzednim cyklu mialam biochem i 14 dni po ovitrelle beta byla 5 a 48h pozniej 8. Nie wiem czy ta 5 to byla pozostalosc po zastrzyku czy wolno rosnaca beta ale faktycznie moze jeszcze sie wstrzymam.

• Agni97 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesbe wrote:
    To może faktycznie tak zrobie. W poprzednim cyklu mialam biochem i 14 dni po ovitrelle beta byla 5 a 48h pozniej 8. Nie wiem czy ta 5 to byla pozostalosc po zastrzyku czy wolno rosnaca beta ale faktycznie moze jeszcze sie wstrzymam.
    Byłam w tym samym miejscu.. wiem, że najgorsze, ze zrobiłaś sobie nadzieję i w sumie szukasz teraz potwierdzenia tej nadziei :/ trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie ten cień cienia był zaraz grubą krechą! Mi się niestety teraz nie udało :(

agnesbe lubi tę wiadomość

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞 (testy owu)
    12.2024 ciąża biochemiczna?
    17.01. 💉Ovitrelle
    29.01. ❄️❄️❄️
    30.01. 🐒🩸😢
    3.02. 💉🩹TSH, prolaktyna, FSH, LH i estradiol, morfologia, glukoza, insulina - wyniki w normie
    10.02. wizyta u gin ⏳
  • Mati01 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    Byłam w tym samym miejscu.. wiem, że najgorsze, ze zrobiłaś sobie nadzieję i w sumie szukasz teraz potwierdzenia tej nadziei :/ trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie ten cień cienia był zaraz grubą krechą! Mi się niestety teraz nie udało :(
    U mnie to samo, ale miło było pierwszy raz od 3 lat zobaczyć drugą kreskę 🥺

ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość

• ENDOGIRL+PCOS Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati01 wrote:
    U mnie to samo, ale miło było pierwszy raz od 3 lat zobaczyć drugą kreskę 🥺

Czekam niecierpliwie na taki moment u siebie 🥹

Dzisiaj miesiączka rozkręciła się na dobre, więc lecimy na pełnej z nowym cyklem 💪

▫️ 28 lat
    ▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
    ▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
    ▫️ półtora roku starań naturalnych
    ▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji

2 cs Lametta
‹‹ 541 542 543 544 545
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ