Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już dzisiaj biel vizira, także czekam na okres i kolejny cykl 💪▫️ 28 lat
▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
▫️ półtora roku starań naturalnych
▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji
05.02. - 2 cs Lametta + Ovitrelle -
ENDOGIRL+PCOS wrote:U mnie już dzisiaj biel vizira, także czekam na okres i kolejny cykl 💪Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem
02.2025 kwalifikacja in vitro Salve Łódź
🔜 scratching endometrium -
Mati01 wrote:Przykro mi 😥Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem
Ja zrobilam, aby byc pewna test w 15 dniu z rana, byla biel. Wiec zrezygnowana czekalam na @. Dzis mija 18 dzien, okres dalej nie przyszedł, no i zrobilam test w dzien, czyli powinno byc małe stezenie jezeli cos jest, a tu cień! Nie chce sie cieszyć nad wyraz, ale to najlepszy cień jaki widzialam. Jeżeli rano powtorzą sie II to ide na bete....
ENDOGIRL+PCOS, Migotka96 lubią tę wiadomość
-
Mnia wrote:Ja zrobilam, aby byc pewna test w 15 dniu z rana, byla biel. Wiec zrezygnowana czekalam na @. Dzis mija 18 dzien, okres dalej nie przyszedł, no i zrobilam test w dzien, czyli powinno byc małe stezenie jezeli cos jest, a tu cień! Nie chce sie cieszyć nad wyraz, ale to najlepszy cień jaki widzialam. Jeżeli rano powtorzą sie II to ide na bete....Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem
Mnia wrote:Ja zrobilam, aby byc pewna test w 15 dniu z rana, byla biel. Wiec zrezygnowana czekalam na @. Dzis mija 18 dzien, okres dalej nie przyszedł, no i zrobilam test w dzien, czyli powinno byc małe stezenie jezeli cos jest, a tu cień! Nie chce sie cieszyć nad wyraz, ale to najlepszy cień jaki widzialam. Jeżeli rano powtorzą sie II to ide na bete....
Ale ekstra!!! U mnie wczoraj jeszcze był cień w 14 dniu po zastrzyku, ale dzisiaj już biel 😁▫️ 28 lat
▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
▫️ półtora roku starań naturalnych
▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji
05.02. - 2 cs Lametta + Ovitrelle -
Mati01 wrote:Ja jutro rano sprawdzam czy zastrzyk się wypłukał, wczoraj jeszcze była kreska. To moja ostatnia szansa przed in vitro(zostaliśmy już zakwalifikowani) także liczę na jakiś cud 😓
Jeśli mogę zapytać to jak wyglada kwalifikacja do in vitro? Umawiasz się na wizytę do kliniki od razu na kwalifikacje czy chodziłaś już wcześniej do kliniki ?
Chciałabym się umówić do kliniki w kwietniu i szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać, chciałabym zaczac już działać z IUI lub in vitro ale czy to takie proste ? Czy trzeba jakoś mega poszerzyć diagnostykę ?
Mati01 lubi tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
MUCHa ( wykryto Ureaplasma parvum)
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33%
Plan 2025:
12.03 laparoskopia - sklerotyzacja torbieli🌸
Kwiecień: powtórzenie badań nasienia -
Migotka96 wrote:Bądź dobrej myśli 🤞🏼🤞🏼😘
Jeśli mogę zapytać to jak wyglada kwalifikacja do in vitro? Umawiasz się na wizytę do kliniki od razu na kwalifikacje czy chodziłaś już wcześniej do kliniki ?
Chciałabym się umówić do kliniki w kwietniu i szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać, chciałabym zaczac już działać z IUI lub in vitro ale czy to takie proste ? Czy trzeba jakoś mega poszerzyć diagnostykę ?
Pewnie co lekarz to też inaczej. My do inseminacji nie podchodziliśmy,
Nie wiemy czemu nie ma ciąży więc stwierdzono niepłodność idiopatyczna.
Mnie się wydaje że już zrobiliśmy wszytsko co się dało ale okazuje się że mimo opieki immunologa nie miałam zrobionych kirów, dopiero teraz druga immunolog mi zleciła więc w tym tygodniu zbadam żeby do ewentualnego transferu już wiedzieć czy nie trzeba jakiś
Leków dodatkowych.
Dużo tego, ale to forum jest na prawdę pomocne dziewczyny mają ogromną wiedzę 💓Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:23
Migotka96 lubi tę wiadomość
Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem